March 3, 2011
12:50 پنجشنبه، 12ام اسفندماه 1389
کد خبر: 33128

دکتر فرد مدیر کل صدور پروانه سرویس‌های رادیویی رگولاتوری شد

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی طی حکمی دکتر عظیم فرد را به عنوان مدیر کل صدور پروانه سرویس‌های رادیویی این سازمان منصوب کرد.

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) دکتر محمد کرم‌پور در جلسه معارفه مدیر کل صدور پروانه‌های رادیویی با اشاره به جایگاه طیف در رگولاتوری گفت: حوزه سرویس‌های رادیویی نیازمند طراحی و اجرای یک برنامه عملیاتی با رویکرد اقتدار ملی است.
وی اظهار امیدواری کرد: تغییرات در پست‌های جدید زمینه‌ساز تخصص گرایی بیشتر و تحقق بهتر اهداف رگولاتوری باشد.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.