تلفن همراه

فناوری

گوشی

لبه تکنولوژی

October 6, 2012
21:51 شنبه، 15ام مهرماه 1391
کد خبر: 50622

آی فن عفونت گوش را تشخیص می دهد

 

محققان دانشگاه فناوری جورج تک و اموری با ساخت یک دستگاه برای آی فن، این امکان را برای تلفن جدید شرکت اپل فراهم کرده اند که بتواند عفونت گوش را تشخیص دهد.
به گزارش مهر، این دستگاه جدید که به آی فن متصل می شود می تواند والدینی نگرانی نسبت به عفونت گوش فرزند خود دارند را یاری کند تا در مواقعی که نگرانی آنها بیمورد بود به مطب پزشک مراجعه نکنند.

پزشکان معمولا عفونت گوش را با نگاه کردن به گوش بیمار به وسیله یک اتوسکوپ تشخیص می دهند تا بتوانند پرده صماخ گوش را بررسی کنند. این دستگاه جدید که رموتوسکوپ نام دارد به والدین این امکان را می دهد تا از گوش کودک خود عکس گرفته و آن را به پزشک خود ارسال کرده تا گوش را مورد بررسی قرار دهد.

دکتر ویلبورلام استاد یار دپارتمان مهندسی زیست پزشکی در دانشگاه فناوری جورج تک و اموری اظها رداشت: ما فکر می کنیم که والدین می توانند در خانه به این تشخیص پزشکی برسند و حضور در بخش اورژانس بیمارستان در شب هنگام صرف نظر کنند.

وی افزود: امکان بازگشت بیماری در کودکانی که در روزهای اول زندگی خود مبتلا به عفونت گوش می شوند وجود دارد. این مسئله می تواند تأثیرات بسیاری ایجاد کند.

این دستگاه که به آی فن متصل می شود از دوربین آی فن استفاده کرده و به عنوان یک منبع نور روشنایی برای دیدن داخل گوش ایجاد می کند. نرم افزاری که در تلفن ارائه شده بزرگنمایی ایجاد کرده، تصویر را ثبت کرده و آن را برای پزشک ارسال می کند.

عفونت گوش بر 75 درصد کودکان تا 6 سالگی تأثیر می گذارد و از آنجا که تشخیص اینکه عفونت به واسطه یک ویروس یا یک باکتری ایجاد شده دشوار است، پزشکان معمولا آنتی بیوتیک تجویز می کنند تا مشکل حل شود.

این دستگاه درحال پشت سر گذاشتن آزمایشهای بالینی است و در صورت موفقیت به صورت تجاری وارد بازار می شود.

عفونت گوش معمولا توسط باکتری ایجاد می شود اما ویروس ها نیز می توانند عامل آن باشند. این وضعیت هنگامی رخ می دهد که مایع پشت پرده گوش تجمع پیدا می کند و سپس عفونی می شود. به طور طبیعی هر مایعی که در این ناحیه جمع شود، توسط شیپور استاش (لوله یا مجرایی که گوش میانی را با حلق ارتباط می دهد) تخلیه می شود. اما اگر شیپور استاش دچار انسداد شود – که در سرماخوردگی، سینوزیت و حتی آلرژی بطور شایعی این اتفاق می افتد- این مایع در گوش میانی گیر می افتد و تخلیه نمی شود.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.