اینترنت و شبکه

باندپهن

باندپهن سیار

تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

October 8, 2012
9:16 دوشنبه، 17ام مهرماه 1391
کد خبر: 50844

۹.۶میلیارد دستگاه الکترونیکی متصل به اینترنت تا پایان 2012

 

مرکز تحقیقاتی IMS Research توضیح داد، تعداد دستگاه‌های الکترونیکی موبایلی متصل به اینترنت تا پایان سال 2012 میلادی در سراسر جهان به 6/9 میلیارد عدد خواهد رسید.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، این مرکز تحقیقاتی که بر اساس محاسبه تعداد دستگاه‌ها باقابلیت اتصال به شبکه اینترنت گزارش خود را منتشر کرده بر این باور است که سومین موج ورود دستگاه‌های الکترونیکی قابل حمل با قابلیت اتصال به اینترنت با سرعت بالا دنبال می‌شود و این جریان باعث خواهد شد تا در آینده نزدیک شاهد سیل گسترده این قبیل دستگاه‌‌ها در بازار جهانی باشیم. این مرکز پیش‌بینی کرده است که در سال 2020 میلادی بیش از 28 میلیارد دستگاه الکترونیکی قابل حمل با قابلیت اتصال به اینترنت وجود دارد.

در حالی که تعداد این دستگاه‌ها تا پایان سال جاری میلادی به 6/9 میلیارد عدد می‌رسد، دانستن این مسئله اهمیت فراوانی دارد که 75 درصد آن‌ها در بازارها و کشورهایی مورد استفاده قرار می‌گیرند که قابلیت دسترسی به اینترنت برای همه مردم آن‌ها وجود دارد. اما در سال 2020 میلادی نیمی از دستگاه‌های الکترونیکی متصل به اینترنت در این کشورها مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که این قبیل دستگاه‌ها در آینده برای امور پزشکی، صنعتی و خودروسازی به ابزارهای معمول و روزمره تبدیل شوند.

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.