اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

لبه تکنولوژی

December 11, 2012
14:26 سه شنبه، 21ام آذرماه 1391
کد خبر: 52011

جستجو در اینترنت 100برابر سریعتر می‌شود

 

شرکت رایانه ای IBM اعلام کرد تراشه ای تولید کرده که انتقال اطلاعات را از طریق امواج نور به جای سیگنالهای الکترونیکی تسهیل کرده است.
به گزارش مهر، شرکت رایانه ای بین المللی IBM اظهار داشت که باید راهی برای انتقال میزان قابل توجهی از اطلاعات بین پردازشگرها در سرورهای رایانه ای با سرعت بالاتر از سرعت کنونی ارائه می شد.
 
این تراشه ها ارائه کننده قدرت محاسباتی بالایی است. یک کارشناس اظهار داشت که اهمیت این نوآوری در این است که این نوآوری درمیان دیگر گزینه ها بسیار کم هزینه تر بوده است.
 
جزئیات تولید این تراشه قرار است در همایش بین المللی دستگاه های الکترون که در فلوریدا برگزار می شود به صورت مشروح ارائه شود.
 
گروه تولید کننده این تراشه اظهار داشتند که استفاده از نور به جای جریان الکترونها برای انتقال اطلاعات دو مزیت مهم دارد. یکی این که این اطلاعات را می توان به فاصله های دورتر بین بخشهای مختلف یک مرکز سرور فرستاد بدون این که نگران از دست رفتن اطلاعات باشیم.
 
مزیت دوم این که سرعت انتقال اطلاعات سریع تر می شود؛ چرا که نور برای انتقال اطلاعات بیشتر و به طور همزمان به کار گرفته می شود.
 
مراکز اطلاعات تاکنون استفاده از کابلهای نوری را برای تبادل اطلاعات میان شبکه های تراشه های رایانه ای به جای کابلهای مسی آغاز کرده اند، اما در حال حاضر آنها نیازمند تجهیزات خاصی برای تبدیل اطلاعات رمزگذاری شده نوری به نسخه الکتریکی نیاز دارند تا این پردازشگرها بتوانند از آنها استفاده کنند.
 
شرکت IBM این امر را برای فرآیند تبدیل و تغییر فراهم کرده است تا این فراید روی یک تراشه رایانه که دربرگیرنده مولفه های نوری کنارهم با جریانهای الکتریکی در همان قطعه از سیلیکون است، صورت پذیرد و این تبدیل و تغییر برای تولید انبوه با هزینه اندک قابل انجام است.
 
دکتر سولمون آصف دانشمند نانواوپتیک در مرکز تحقیقات IBM در رابطه با علت سومند بودن این امر اظهار داشت: وقتی که می خواهید یک جستجوی اینترنتی انجام دهید، اطلاعات شما به یک مرکز داده ها و اطلاعات ارسال می شود که تنها روی یک تراشه نیست بلکه روی شبکه ای از تراشه ها منتقل می شود.
 
وی افزود: این اطلاعات ممکن است میان این مرکز داده های بزرگ توزیع شود. پرسش این است که چگونه این تراشه ها با هم ارتباط برقرار می کنند و این ارتباط چگونه می تواند با تمام سرعت ممکن صورت پذیرد، چرا که شما که در آن درحال جستجوی اینترنتی خود هستید خواستار به دست آوردن سریع نتایج جستجوی خود هستند.
 
دکتر سولمون آصف یادآور شد: با فناوری کنونی انتقال اطلاعات بسیار زیاد در شبکه منتقل می شود بسیار دشوار است. با فناوری جدید می توان این جستجو را سریع تر کرد تا از نظر اقتصادی نیز به صرفه باشد.
 
هرکدام از این تراشه ها دربرگیرنده تعدادی کانال است که IBM تعداد آنها را به طور جزئی مشخص نمی کند و این کانال ها اطلاعات کدگذاری شده نوری را با سرعت بالای 25 گیگابایت در ثانیه منتقل می کنند.
 
این شرکت اظهار داشته است که انتقال اطلاعات از این طریق صدها برابر سریع تر از فناوریهای کنونی خواهد شد.

 

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.