اینترنت و شبکه

رگولاتوری

December 15, 2012
21:23 شنبه، 25ام آذرماه 1391
کد خبر: 52109

پیروزی سازمان ملل و ITU در کنفرانس دبی/ امریکا و انگلیس امضا نکرده جلسه را ترک کردند

 

در جلسه پایانی ITU در دبی حمدون توره ضمن موفقیت آمیز خواندن اجلاس به نفع اتحادیه جهانی مخابرات ابراز امیداوری کرد توافقنامه های امضا شده مردم بیشتری از جهان را آنلاین خواهد کرد.
 
علی رغم حذف برخی مواد مورد مناقشه امریکایی ها در مورد کنترل اینترنت توسط دولتها، (که روسیه چند روز پیش آنرا پس گرفت)امریکا، انگلیس،کانادا و استرالیا ضمن ترک کنفرانس حاضر به امضای توافقنامه های جدید نشدند. توافقنامه های جدید که بعدا جزییات آن منتشر خواهد شد در زیر مجموعه قوانین تازه مصوب ITR یا international telecommunications regulations  قدرت بیشتری را به اتحادیه جهانی مخابرات و سازمان ملل متحد برای توسعه و مدیریت اینترنت (و نه کنترل اینترنت) و مبارزه با اسپم خواهد داد. گفتنی است قوانین ITR بعد از 24 سال تغییر پیدا می کنند.
توره در جلسه اختتامیه گفت قیمتهای جدید رومینگ بین المللی برای اپراتورهای موبایل و سرمایه گذاری بیشتر در زیرساختهای پهنای باند اینترنت، دسترسی افراد disable  به فناوری اطلاعات در همه نقاط جهان ، توسعه فناوری اطلاعات را در همه نقاط جهان تسریع خواهد کرد. حدود 20 کشور موافقتنامه های جدید مخابراتی- اینترنتی را امضا نکردند (هلند، سوئد و لهستان نیز در این دسته جای می گیرند.)
البته منهای امریکا و انگلیس برخی نمایندگان کشورهایی که موافقتنامه ها را امضا نکردند اعلام داشتند که باید قوانین را به تصویب پارلمانهای خود برسانند.
حمدون توره ابراز تعجب کرد که علی رغم اینکه برخی موضوعات مورد مناقشه امریکا درباره اینترنت از توافقنامه های اولیه حذف شد، با این حال امریکایی ها حاضر به امضای آن نشدند.وی گفت دیروز دوبار با آنها جلسه گذاشتم و در بسیاری موارد جزییات تعدیل شد. ما از ICANN هم دعوت کردیم که با هم در مورد اینترنت تصمیم بگیریم و به اصطلاح ITU مانند پل رابط جدید اینترنت شود اما انها این موضوع را نیز قبول نکردند.
قوانین جدید از اول ژانویه 2015 در کشورهای امضا کننده لازم الجرا خواهد بود. ITU اعلام کرد 152 کشور در کنفرانس دبی مشارکت داشتند که از این تعداد 140 کشور حق امضا داشتند و در نهایت 15 تا 20 کشور یا قرار داد را امضا نکرده و یا انرا منوط به تایید حکومتها و یا پارلمانهای شان کردند.
کشورهایی هم که امضا نکرده، کنفرانس را ترک کردند می گویند قوانین را اجرا نخواهند کرد و قوانین تصویب شده کاغذ پاره ای بیش نخواهد بود.(
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.