بازی

سیستم‌عامل و نرم‌افزار

فناوری اطلاعات

December 19, 2012
12:28 چهارشنبه، 29ام آذرماه 1391
کد خبر: 52173

نبود قانون کپی رایت مشکل تولید بازی‌های رایانه‌ای

 

یک تولید‌کننده بازی رایانه‌ای نبود قانون کپی رایت در کشور را از مشکلات تولید گیم دانست و گفت: تا زمانی که بازی رایانه‌ای خارجی با قیمت بسیار پایین و با کیفیت بالا در بازار توزیع می‌شود فضایی برای رشد بازی‌های داخلی در کشور نمی‌گذارد.
 
شهاب کشاورز، مدیر شرکت رویاگران نرم افزار، با بیان اینکه بازار گیم داخلی برای تولیدکنندگان شناخته شده نیست، ارتقای تولید بازی‌های رایانه‌ای داخلی را در گرو سرمایه‌گذاری و حمایت از تولید‌کنندگان گیم عنوان کرد و گفت: اعمال رده‌بندی سنی بازی‌های رایانه‌ای از مهم‌ترین عوامل کاهش آسیب‌های احتمالی گیم است و برای موفقیت این طرح در جامعه نیاز به اطلاع‌رسانی، آموزش و اعتمادسازی در میان خانواده‌ها است.
وی با تاکید براینکه رده‌بندی سنی و ایجاد حساسیت در بین کاربران باید از دوران کودکی آغاز شود چون فرهنگ اجتماعی نیاز به صرف زمان برای پذیرش مخاطب دارد ادامه داد: گروه هدف در ساخت بازی رایانه‌ای در ایران تعاریف مختلفی دارد و با توجه به اینکه اطلاع دقیقی از بازار گیم در دست تولیدکنندگان وجود ندارد، نتوانسته اند بازار گیم را به درستی شناسایی کنند و همین امر سبب شده تا تولید بازی رایانه‌ای مناسب با توجه به نیاز گروه خاص، تاثیرگذار باشد.
مدیر شرکت رویاگران نرم افزار با بیان اینکه راهکار ارتقای تولید بازی‌های رایانه‌ای داخلی در گرو سرمایه‌گذاری و حمایت از تولید‌کننده گیم است افزود: سرمایه گذاری، بازگشت سرمایه و اعتماد‌سازی بخش خصوصی برای حضور در بازار گیم باید در دستورکار دست‌اندرکاران این عرصه قرار گیرد. 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.