اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

January 24, 2013
12:18 پنجشنبه، 5ام بهمنماه 1391
کد خبر: 52945

مدیران IT و مدیران اجرایی بر سر استفاده از راهکارهای پردازش ابری اختلاف نظر دارند

 

یافته‌های یک مطالعه جدید نشان می‌دهد شکاف‌های عمیقی بین نگرش مدیران آی تی و مدیران اجرایی کسب و کار‌ها درباره استفاده از فناوری‌های پردازش ابری وجود دارد. 
 
به گزارش وب سایت zdnet، مطالعه‌ای که توسط شرکت Dimensional Research و با حمایت شرکت Host Analytic، یکی از عرضه کنندگان راهکارهای مدیریت عملکرد کسب و کار انجام شده است نشان می‌دهد که در اکثر کسب و کار‌ها بین مدیران آی تی و سایر مدیران اتفاق نظر چندانی بر سر نحوه استفاده از فناوری‌های پردازش ابری وجود ندارد. 
بر اساس این گزارش، مدیران آی تی تمایل بیشتری به استفاده از فناوری پردازش ابری نشان داده‌اند. در این مطالعه مشخص شد که ۵۸ درصد از مدیران آی تی گفته‌اند فناوری پردازش ابری سازگاری زیادی با استاندارد‌ها و اصول پذیرفته شده در یک کسب و کار دارد. اما در میان سایر مدیران کسب و کار‌ها فقط ۱۴ درصد با این گزاره موافق بوده‌اند. یافته دیگری حاکی از این است که ۵۳ درصد از مدیران آی تی گفته‌اند استفاده از روش‌های جایگزین به جای راهکارهای پردازش ابری نتایج بهتری به دست می‌دهد، اما این رقم در مورد سایر مدیران کسب و کار‌ها ۸۰ درصد است و این بدان معناست که مدیرانی که در بخش آی تی فعالیت نمی‌کنند، بیشتر به راهکارهای جایگزین می‌اندیشند. 
این مطالعه نشان می‌دهد مدیران اطلاعاتی حتی معتقدند استفاده از فناوری پردازش ابری مزیت‌های رقابتی بیشتری به همراه دارد. ۵۱ درصد از مدیران آی تی موافق این نظر بوده‌اند. اما در میان مدیران سایر بخش‌ها فقط ۱۳ درصد با این نظر موافقت کرده‌اند. بنا بر یافته‌های این مطالعه، مدیران آی تی نگرش راهبردی‌تری به فناوری‌های پردازش ابری دارند. ۴۲ درصد از این مدیران گفته‌اند حاضرند تا آنجا از برنامه‌ها و نرم افزارهای تحت فناوری پردازش ابری استفاده کنند که با راهبردهای اتخاذ شده در این زمینه سازگاری داشته باشد. اما در میان سایر مدیران کسب و کار‌ها فقط ۱۴ درصد چنین نظری ابزار کرده‌اند. 
۳۵ درصد از مدیران آی تی همچنین گفته‌اند برای استفاده از فناوری پردازش ابری هیچ پیش شرط خاصی ندارند، اما در عین حال گفته‌اند راهکارهایی که در این زمینه استفاده می‌کنند، معمولاً پیش شرط‌های مورد نظر آن‌ها را بهتر برآورده می‌کند. در میان سایر مدیران کسب و کار‌ها فقط ۱۲ درصد با این نظر موافقت کرده‌اند. این یافته نشان می‌دهد مدیران آی تی معمولاً پیش شرط‌هایی مثل صرفه جوی در نیروی کار و هزینه‌ها را در ذهن دارند که استفاده از فناوری‌های پردازش ابری به برآورده شدن آن‌ها کمک می‌کند، اما مدیران سایر بخش‌ها فقط به کاهش هزینه ناشی از استفاده از فناوری‌های پردازش ابری می‌اندیشند و حاضرند از بسیاری از قابلیت‌های این فناوری‌ها در قبال کاهش هزینه و قیمت آن‌ها چشم پوشی کنند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.