مخابرات فضایی

July 18, 2006
15:29 سه شنبه، 27ام تیرماه 1385
کد خبر: 5328

الکامپ۱۲ افتتاح شد

دوازدهمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک، امروز سه‌شنبه – 27 تیرماه – برای مدت پنج روز کار، در محل دایمی ‌نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران گشایش یافت.


به گزارش خبرنگار سرویس فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مراسم افتتاحیه‌ی این نمایشگاه، هم اکنون در سالن خلیج فارس نمایشگاه با حضور مسوولان و مدیران مربوط در حال برگزاری است.


در نمایشگاه امسال، 376 شرکت ثبت‌نام کردند که از این تعداد 339 شرکت داخلی و 37 شرکت خارجی هستند.


نمایشگاه امسال در فضای 30 هزار متر مربعی برگزار می‌شود؛ متراژ سطح پوشش برای نمایشگاه 25 هزار متر مربع است و پنج هزار متر مربع دیگر برای برگزاری همایش‌ها تخصیص یافته است.


بنا بر اعلام، در این نمایشگاه که ساعت بازدید آن از 10 تا 17 اعلام شده است،10 همایش و نشست جانبی پیرامون موضوعات رایانه و نابینایان، استاندارد و نقش آن در توسعه‌ی IT، تجارت الکترونیکی، دولت الکترونیکی، فضا و توسعه‌ی پایدار، اینترنت ملی، لینوکس فارسی، نقش بخش خصوصی در توسعه‌ی IT و چالش‌های پیش روی ارایه‌دهندگان خدمات اینترنتی در کشور برگزار خواهد شد.


از برگزارکنندگان این همایش‌ها که توسط شرکت سهامی‌ نمایشگاه‌های بین‌المللی برگزار می‌شود، به مرکز فناوری اطلاعات ریاست جمهوری، سازمان فضایی ایران، معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت بازرگانی، مرکز IT دانشگاه شریف، سازمان نظام صنفی رایانه‌یی، دبیرخانه‌ی شورای عالی فناوری اطلاعات کشور و مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک می‌توان اشاره کرد.


ایجاد مرکز بازی‌های رایانه‌یی، برگزاری مسابقات رباتیک برای مراجعان و علاقه‌مندان و معرفی ویژه‌ی دستاوردهای IT وزارت بازرگانی از جمله نکات مهم الکامپ دوازدهم به شمار می‌رود.


در این نمایشگاه وزارت بازرگانی برای اولین بار در کشور، فروش آنلاین گندم و پرداخت پول به کشاورزان را به‌صورت همزمان انجام خواهد داد؛ سیستم مکانیزه‌ی شبکه‌ی انبارها، سیستم ملی کد‌گذاری و بورس الکترونیکی از دیگر سیستم‌هایی است که در این نمایشگاه فعال خواهد شد.


سالن 43 نمایشگاه بین‌المللی به‌طور کامل به شرکت‌های ISP – ارایه‌دهندگان اینترنت – اختصاص دارد و بنا بر اعلام 75 شرکت ISP در آن حضور داشته و محصولات خود را معرفی خواهند کرد.


در این نمایشگاه کشورهای ترکیه، چین، تایوان، فرانسه، انگلستان، سوییس، فیلیپین، ژاپن و امارات متحده عربی و کره‌ی جنوبی حضور دارند و به ارایه‌ی کالاهای خود در این زمینه می‌پردازن


دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات با بیان این‌که برای داشتن صنعتی توانمند در این حوزه ناگزیریم فناوری را توسعه دهیم، گفت: پشتوانه‌ی تولید فناوری در این حوزه تولید علم است؛ پس باید با یک استراتژی حساب شده در این زمینه اقدام کنیم و در حوزه‌ی ICT تمام ظرفیت‌های علمی‌، پژوهشی، تولیدی و خدماتی کشور را به‌کار گیریم.


به گزارش ایسنا عبدالمجید ریاضی در مراسم افتتاحیه‌ی نمایشگاه الکامپ، با بیان این‌که موضوع IT بحثی است که امروزه در دنیا به آن بسیار توجه می‌شود، اظهار داشت: در کشور ما موضوع IT به عنوان زیرساخت توسعه‌ی در تمام حوزه‌ها مطرح است.


وی با اشاره به چهار اصل عدالت‌گستری، مهرورزی، خدمت‌رسانی به مردم و توسعه‌ی مادی و معنوی گفت: به اعتقاد ما این چهار اصل بر بستر IT به نحو مطلوبی می‌تواند شکل بگیرد.


دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات با بیان این‌که دو دیدگاه ابزاری و اقتصادی درباره IT وجود دارد، تصریح کرد: دبیرخانه‌ی شورای عالی فناوری اطلاعات، کارگروه‌های تخصصی مختلفی را شکل داده و به تعبیری نظام مدیریتی IT در کشور انسجام خود را پیدا می‌کند.


وی خاطرنشان کرد: اگر با نگاه ابزاری و اقتصادی به موضوع IT نگاه کنیم، یک مدل واحدی را برای خودمان دنبال می‌کنیم و آن این است که هر نوع خدماتی که بخواهیم در کشور عرضه کنیم، باید حتما بر تولید محصول متکی باشد.


ریاضی با اشاره به آماری در بازار IT در دنیا که در سال 2006 به مبلغ دو هزار و 680 میلیارد یورو می‌باشد، گفت: این موضوع نشان می‌دهد که باید در این امر جدی باشیم و به اهمیت نقش دولت مراکز و بخش‌های خصوصی و مراکز علمی‌ و دانشگاهی نیز در این زمینه توجه کنیم.


او افزود: تا به امروز فضا و موقعیت به گونه‌ای بوده که بسیاری از پروژه‌ها به خارج از کشور داده می‌شد؛ بنابراین نقش دولت در این زمینه بسیار پررنگ می‌شود، به این صورت که دولت باید تلاش کند که پروژه‌های بزرگ را به سمت داخل سوق دهد و ظرفیت لازم را برای انجام این کار‌ها فراهم کند.


وی در ادامه به نمایشگاه الکامپ اشاره کرد و اظهار داشت: در الکامپ دوازدهم یک همدلی بین تمام اقشار مختلف جامعه بهیژه دست‌اندرکاران حوزه‌ی IT به وجود آمد و قرار بر این است که بعد از برگزاری این نمایشگاه جلسه‌ی ارزیابی را از عملکرد نمایشگاه و نقاط ضعف و قوت آن داشته باشیم تا بتوانیم زمینه‌ی مناسبی برای بهتر و قوی‌تر برگزار شدن نمایشگاه الکامپ سیزدهم فراهم کنیم و همان طور که انتظار می‌رود بتوانیم در منطقه در این حوزه به رقابت بپردازیم.


ریاضی تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه یکی از قطعات پازل توسعه‌ی IT است و می‌تواند نقش مهمی‌ در توسعه‌ی این حوزه فراهم کند و درخواست بنده از ریاست محترم نمایشگاه این بود که اجازه دهند تا تمام اقشار مردم از این نمایشگاه دیدن کنند، چون بحث فناوری موضوعی تخصصی و عمومی‌ است و عموم مردم باید نقش IT را در توسعه‌ی کشورشان ببینند.


ریاضی در پایان اظهار داشت: امیدواریم زمینه‌ی توسعه‌ی علمی‌، پژوهشی و تجاری و بازرگانی این حوزه هرچه بیشتر در کشور فراهم شود و این نمایشگاه میدانی برای عرضه‌ی دستاوردهای علمی ‌و پژوهشی کشور هم باشد.


در ادامه‌ی این مراسم دکتر قوام شهیدی – مدیر عامل شرکت سهامی ‌نمایشگاه‌های بین‌المللی – گفت: نمایشگاه یکی از رسانه‌های موثر در برقراری و حفظ ارتباط با مشتری است و تنها رسانه‌یی است که خریدار، فروشنده و محصول را در یک جا گرد هم می‌آورد و این توانمندی باعث تسهیل کسب و کار می‌شود.


وی با بیان این‌که نمایشگاه‌ها در کشور باید بتوانند کالا و دستاوردهای تولیدی را سمت و سویی جهت‌ داده و ضمن نمایش، زمینه‌ی صادرات آن را فراهم کنند، اظهار داشت: نمایشگاه به عرضه‌کننده‌ی محصول کمک می‌کند تا سریع‌ترین و کارآمدترین راه را برای عرضه‌ی محصول خود سپری کند و از طرفی با آخرین دستاوردهای روز دنیا نیز آشنا شود.


مدیر عامل شرکت سهامی‌ نمایشگاه‌های بین‌المللی با بیان این‌که شرکت سهامی ‌نمایشگاه‌های ایران بنابر شرایط خاص و به منظور حرکت به سمت توسعه‌ی اقتصادی کشور در بعد صادرات غیرنفتی تلاش می‌کند که این نمایشگاه را برگزار کند که ضمن تخصصی کردن، زمینه‌ی استفاده از فرصت‌ها را پدید آورده است.


قوام شهیدی با بیان این‌که نمایشگاه الکامپ دارای قدمتی 11 ساله بوده و امسال دوازدهمین دوره‌ی آن را برگزار می‌کنیم، اظهار داشت: آنچه که در این نمایشگاه مطرح است آن است که شرکت‌ها بتوانند حضوری موثر داشته باشند و موجبات جذب سرمایه‌گذاران خارجی نیز در کشور فراهم شود.


او در ادامه گفت: تا به امروز که اولین روز برپایی نمایشگاه است، شاهد افزایش شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه هستیم و تعداد شرکت‌ها به بیش از 415 شرکت، 375 شرکت داخلی و 40 شرکت خارجی از 16 کشور جهان رسیده است.


دکتر محمد سلیمانی – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – نیز قرار بود در مراسم افتتاحیه‌ی این نمایشگاه حضور یابد که بنا بر اعلام، به دلیل مصادف شدن این مراسم با یک طرح دوفوریتی در مجلس که در مورد وزارتخانه‌ی مربوط بود، در این مراسم حاضر نشد.

 

  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.