عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه در سال های اخیر شایسته سالاری در کشور فراموش شده، در مخالفت با تصدی نامی بر وزارت ارتباطات گفت: اگر چه نامی یکی از شخصیت های برجسته کشور است؛ اما شاید برای وزارت امور خارجه بهتر باشد.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمد باقری بنابی در نشست علنی امروز (سه شنبه ۸ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی، در مخالفت با وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: حضرت علی(ع) پنج شرط اساسی در خصوص قبول مسئولیت برشمرده اند که درایت و خردمندی، معرفت و شناخت لازم در حیطه مسئولیت، عدالت، قدرت تحمل بار امانت و سلامت از جمله آنها است ولی مع الاسف در کشور ما کمتر به این شرایط اهمیت داده می شود.
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی افزود: در سال های اخیر بحث شایسته سالاری در کشور فراموش شده و همین امر موجب آن گشته کشور ما به این نقطه برسد که در اکثر حوزه ها با مشکلات مختلفی گریبانگیر است.
وی بیان کرد: انقلاب اسلامی با توجه به محاسن زیادی که در تمام حوزه ها دارد، در بحث شایسته سالاری لنگ لنگان می رود و همین امر باعث شده نتوانیم از منابع کشورمان به خوبی استفاده کنیم.
عضو فراکسیون روحانیون مجلس ادامه داد: کشور ما از باندبازی و تنگ نظری رنج می برد؛ زیرا اکنون شرایطی پیش آمده که هر که از ما نیست، بر ماست و همین امر دلیل یکی از آفات جدی مدیریت کشور شده است.
وی به دلایل مخالفت خود با محمدحسن نامی برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد و توضیح داد: اگر چه نامی یکی از شخصیت های برجسته کشور است؛ اما شاید برای وزارت امور خارجه بهتر باشد زیرا برای وزارت ارتباطات تخصصی ندارد و مدرک جغرافیای سیاسی او با حوزه ارتباطات همخوانی ندارد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه تا کی باید تاوان عدم تخصص در کشور را بپردازیم، تصریح کرد: چرا از تخصص صحبت می شود ولی در عمل برای آن ارزش قایل نمی شویم و آیا چند نفر از مناصب مهم کشوری با تخصص و شایسته سالاری در جایگاه خود قرار دارند و با توجه به سفارش حضرت علی(ع) انتخاب شده اند.
باقری بیان کرد: تا زمانی که تخصص و شایسته سالاری در کشور نهادینه نشود، مشکلات حادتر خواهد شد.
وی در ادامه گفت: این گونه انتخاب وزرا و مدیران ارشد نظام که اکثراً خارج از وزارت مربوطه انتخاب می شوند، موجب آسیب دیدن و دلسردی نیروهای دلسوز و نخبگان چنین مجموعه هایی خواهد شد و این شائبه را ایجاد می کند که آیا نظام جمهوری اسلامی بعد از ۳۴ سال نتوانسته کسی را در وزارت ارتباطات پرورش دهد که به مدت ۴ ماه در صدر این وزارتخانه قرار گیرد.
باقری افزود: آیا چنین رویکردی باعث نمی شود مدیران این وزارتخانه نسبت به خود ناامید شوند و اعتماد آنها آسیب ببیند.
عضو فراکسیون روحانیون مجلس خطاب به محمد حسن نامی گفت: شما چقدر با کارکنان خدوم این مجموعه آشنایی دارید و اگر آشنا نیستید، آیا می خواهید مانند برخی وزرای دیگر افرادی را با اتوبوس بیاورید و در این ۴ ماه نیروهای متخصص را وارد مجموعه تخصصی وزارت ارتباطات کنید.
وی با بیان اینکه چنین رویکردی خطر بزرگی برای مجموعه های تخصصی است، تصریح کرد: مصداق بارز بی تدبیری آن است که افراد غیر متخصص در جاهای تخصصی واقع شوند؛ همچنان که دکتر چمران گفته است تعهد از تخصص مهمتر است ولی اگر کسی کاری را قبول کند در حالی که تخصص ندارد، بی تقوا است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تأکید کرد: حتی یک روز حضور داشتن فردی در غیر کار کارشناسی، فاجعه بار است، چه برسد به ۴ ماه.