امنیت

تلفن همراه

فناوری اطلاعات

گوشی

March 2, 2013
9:58 شنبه، 12ام اسفندماه 1391
کد خبر: 53666

سه کاربر از هر 10 کاربر اسمارت‌فون رمز عبور ندارند

 

شرکت مک‌کافی با انتشار نتایج تحقیقی جهانی اعلام کرد بیش از سه نفر از هر 10 نفر از کاربران اسمارت‌فون در جهان بر روی گوشی‌های خود رمز عبور نمی‌گذارند.
 
بر اساس گزارش CNN، بر اساس گزارش مک‌کافی، عدم استفاده از رمز عبور بر روی اسمارت‌فونها امکان دسترسی به اطلاعات حیاتی کاربران از قبیل ایمیل، حساب‌های بانگی، اطلاعات کارتهای اعتباری و دیگر اطلاعات حساس را به راحتی فراهم می‌آورد.
 
این یکی از یافته‌های اصلی نظر‌سنجی جهانی بوده که توسط شرکت مک‌کافی انجام شده‌است. 15 درصد از افرادی که در این مطالعه مشارکت داشته‌اند اعلام کردند که اطلاعات رمز عبور خود را بر روی گوشی‌ها،‌اپلیکیشن‌ها و وب‌سایتهایی که از آنها استفاده می‌کنند، ذخیره می‌کنند و 55 درصد از افرادی که رمز عبور دارند اعلام کردند که این رمزها را با دیگران به اشتراک می‌گذارند.
 
به گفته رابرت سیسیلیانو، متخصص سرقت هویت در شرکت مک‌کافی،‌حقیقت تاسف‌بار این است که همه روزی چیزی را گم می‌کنند، و اگر آن شیئ گم شده اسمارت‌فون و یا تبلت باشد، درز اطلاعات آن می‌تواند برای کاربر ویران کننده باشد.
 
36 درصد از افرادی که به سوالات شرکت مک‌کافی پاسخ داده‌اند رمز عبوری برای گوشی خود تعیین نکرده بودند. زنها نسبت به مردها کمتر به استفاده از رمز عبور تمایل دارند و 54 درصد از افرادی که از رمز عبور استفاده نمی‌کنند را زنان تشکیل داده‌اند. از سویی دیگر 62 درصد از افرادی که رمز‌های عبور خود را در وب‌سایت‌ها یا فایل‌های مختلفی درون گوشی ذخیره کرده بودند مردها مرد بودند.
 
به گفته سیسیلیانو بسیاری از کاربران طی یک هفته از بیش از 10 اپلیکیشن استفاده می‌کنند که بیشتر این اپلیکیشن‌ها برای دسترسی به ایمیل، پیامک، بانکداری، رسانه‌های اجتماعی و خدمات پرداخت مورد استفاده قرار می گیرند و از آنجایی که تولید‌کنندگان این برنامه‌ها به این نکته که دسترسی آسانتر به اپلیکیشن منجر به افزایش میزان استفاده از آن خواهد شد آگاهی دارند، معمولا اپلیکیشن‌ها را به شکلی طراحی می‌کنند که اطلاعات ورود کاربران را برای چندین روز یا هفته در خود حفظ کنند.
 
سیسیلیانو برای محافظت از اطلاعات ذخیره‌شده بر روی اسمارت‌فونها و تبلت‌ها چندین توصیه به کاربران کرده‌است:
 
– بر روی تمامی وسایل الکترونیک ارتباطاتی خود رمز عبور بگذارید اما از رمزهایی مانند 1234 یا 1111 استفاده نکنید.
 
– هرگز در هنگام ورود به اپلیکیشن‌های حساس و مرورگرها از گزینه "به خاطر بسپار" استفاده نکنید یا اینکه پس از استفاده اطلاعات خود را پاک کنید.
 
– هرگز رمز عبور خود را به کسی، حتی به اعضای خانواده نگویید، کاری که انجامش می‌تواند بسیار دشوار باشد.
 
– از نرم‌افزار‌های محافظت موبایل از قبیل مک‌کافی استفاده کنید.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.