تلفن همراه

گوشی

April 11, 2013
16:29 پنجشنبه، 22ام فروردینماه 1392
کد خبر: 54346

گزارشی از مصرف اپلیکیشن‌های موبایل در سه ماهه اول ۲۰۱۳; به نام گوگل به کام اپل

 

براساس تحقیقی که موسسه Canalys درباره میزان استفاده از فروشگاه‌های اپلیکیشن موبایل در سه ماهه اول ارائه کرده است، ۵۱ درصدر از اپلیکیشن‌های موبایل از فروشگاه گوگل دانلود شده‌اند که مطمئنا رقم بسیار قابل توجهی است. ذکر این نکته هم واجب است که میزان کل استفاده از فروشگاه‌های گوگل پلی، اپ‌استور و فروشگاه‌های بلک‌بری و ویندوز نسبت به سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۲، ۱۱ درصد رشد داشته که اگر بخواهیم وارد اعداد واقعی شویم به معنای ۱۳ میلیارد دانلود و هم‌چنین ۲ میلیارد دلار در‌آمد برای شرکت‌ها خواهد بود.
 
به گزارش وبلاگینا به نقل از mashable در عین حال که میزان دانلود اپلکیشن‌های موبایل ۱۱ درصد نسبت به سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۲ رشد داشته اما درآمد حاصل از آن تنها پیشرفت ۹ درصدی به خود دیده. در این میان این شرکت اپل است که ۷۴ درصد سود مالی را از آن خود کرده و رقبا را از این بابت کمی ناامید کرده است. Tim Shepherd، یکی از تحلیلگران ارشد این موسسه بر این عقیده است که گوگل پلی و اپ‌استور اپل همچنان دو بازیگر اصلی هستند و بلک‌بری ورد به همراه ویندوز استور با فاصله بسیاری از آن‌‌ها قرار گرفته‌اند. شپرد همچنین ادامه می‌دهد که هرکدام از این فروشگاه‌ها شرایط مختلفی را برای برنامه‌‌نویسان ارائه می‌کنند و در نهایت بهترین راه برای رسیدن برنامه‌ها به مشتریان هستند و دو فروشگاه ضعیف‌تر باید به این فکر باشند تا فروش محصولات خود را بیشتر کنند و هم‌چنین سرمایه‌گذاران بیشتر و البته با بودجه بهتر را جذب خود کنند تا برنامه‌نویسان نیز به سمت آن‌ها جذب شوند.
 
رسیدن بلک‌بری از ۷۰ هزار اپلیکیشن در روز معرفی محصول آخر خود به تعداد ۱۰۰ هزار اپلیکیشن مطمئنا پیشرفت قابل توجهی است و این شرکت روش‌های مناسبی را برای محصولات برنامه‌نویسان در فروشگاه خود به کار گرفته. در مقابل مایکروسافت نیز با کمک نوکیا روز به روز بهتر عمل می‌کند اما شاید بهتر باشد شیوه‌های جدیدتری برای محصولات خود به کار ببرد و هم‌چنین به این وسیله توسعه‌دهندگان را نیز نسبت به نوشتن برنامه‌های پلتفرم خود ترغیب کند. در واقع مایکروسافت باید در بخش بازاریابی خود تغییراتی صورت دهد.
 
نکته قابل توجه این گزارش رشد بازارهایی نظیر آفریقای جنوبی، برزیل و اندونزی است. هرچند که دانلود اپلیکیشن‌ها در این بازارها بسیار رشد داشته‌اند اما در ازای آن سود چندانی نصیب شرکت‌های ارائه دهنده نشده. مانند همیشه بیشتر درآمد شرکت‌‌ها از فروش در بخش‌هایی نظیر آمریکای شمالی و اروپای غربی به دست می‌آید. به طوری که در آمریکا با رشد ۸ درصدی دانلود و هم‌چنین ۶ درصد درآمد بیشتر مواجه هستیم و اروپای غربی نیز به ترتیب ۸ و ۱۰ درصد رشد را در مقابل خود می‌بیند که البته چندان هم تعجب برانگیز نخواهد بود.
 
یکی دیگر از کارشناسان این موسسه، Adam Daum، نیز تاکید دارد که دو قطبی شدن این بازار توسط اپل و گوگل باعث به وجود آمدن شرایطی برای پیشرفت بازارهای سوم و ترغیب دیگران برای سرمایه‌گذاری در این بازارهاست. 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.