تلفن همراه

گوشی

May 15, 2013
19:34 چهارشنبه، 25ام اردیبهشتماه 1392
کد خبر: 54999

برنامه‌های مدیر جدید گوگل برای آینده اندروید

 

سیستم‌عامل اندروید به برخی نوآوری‌ها نیاز دارد که از جمله آنها می‌توان به سیستم هوشمند شناسایی حرکت چشم، ارتقای کیفیت نمایشگر و افزایش عمر باتری اشاره کرد.
 
طی چند سال گذشته "ساندر پیچای"(Sundar Pichai) به عنوان عضو ثابت گروه برگزار کننده کنفرانس سالانه I/O حضور داشت. پیچای از سال 2004 همکاری خود را با شرکت گوگل آغاز کرد و مدیریت مرکز Chrome را در اختیار گرفت و طی آن مرورگر اینترنتی و سیستم‌عامل مبتنی بر فضای پردازش ابری را در اختیار کاربران گذاشت.
 
فرد مقابل او در شرکت گوگل "اندی رابین"( Andy Rubin) بود که مدیریت مرکز اندروید را در اختیار داشت. سیستم‌عامل اندروید طی چند سال اخیر بسیار افزایش یافت، تا آنجا که گفته می شود هم‌اکنون بیش از 750 میلیون دستگاه مجهز به سیستم‌عامل اندروید در جهان وجود دارد و روزانه بیش از 1.5 میلیون دستگاه جدید مبتنی بر این سیستم‌عامل در سراسر جهان فعال می‌شوند.
 
اما این جریانات موجب شد تا این سوال برای کاربران به وجود آید که آیا گوگل به دو سیستم‌عامل مجزا نیاز دارد یا خیر. البته باید توجه داشت که در کنار این اتفاقات، "اندی رابین" به صورت غیررسمی مدیریت کنفرانس I/O را نیز در اختیار داشت.
 
اما گوگل چندی پیش اعلام کرد که رابین از پست خود در این شرکت کناره‌گیری کرده است و قصد دارد در بخش دیگری از گوگل به فعالیت خود ادامه دهد.
 
این اتفاق باعث شد تا پیچای وظایف رابین را به عنوان مدیریت گروه اندروید در شرکت گوگل در دست بگیرد. او پس از این اتفاق به سرعت به یکی از مدیران اصلی شرکت گوگل تبدیل شد تا به یکی از اعضای اصلی گروه L-team برای "لری پیج"( Larry Page) یعنی مدیرعامل این شرکت تبدیل شود.
 
پیچای که هم‌اکنون 40 سال دارد و ابتدا از موسسه فناوری هند سپس از دانشگاه استانفورد فارق‌التحصیل شده است، تاکنون از شرکت در هرگونه کنفرانس مطبوعاتی امتناع کرده است. اما از آنجایی که این هفته کنفرانس I/O گوگل برگزار می‌شود، او برای نخستین بار با مرکز رسانه‌ای WIRED گفت‌وگویی انجام داده و توضیح داده است که در آینده اندروید به صورت متفاوت با قبل به دست کاربران می‌رساند و دست کم تا دو سال آینده خبری از ادغام دو سیستم‌عامل اندروید و Chrome نخواهد بود.
 
وی توضیح داد که از حاکمیت شرکت سامسونگ بر بازار جهانی دستگاه‌‌های اندرویدی ناراحت نیست و در این زمینه نگرانی ندارد که این شرکت بخش اعظم درآمدهای مربوط به سیستم‌عامل اندروید را از آن خود می‌کند.
 
به گفته وی، هم‌اکنون گوشی هوشمند Galaxy S4 را در اختیار دارد و از همکاری با سامسونگ لذت می‌برد.
 
به گفته پیچای، سیستم‌عامل اندروید به برخی نوآوری‌ها نیاز دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به سیستم هوشمند شناسایی حرکت چشم، ارتقا کیفیت نمایشگر و افزایش عمر باتری اشاره کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.