فارس نوشت: عضو شورای رقابت گفت: در پی شکایت سهامداران مخابرات به نحوه واگذاری، شورای تجدیدنظر شورای رقابت با مخالفت با واگذاری ۱۰۰ درصدی مخابرات، حکم به لغو واگذاری داده است اما آیا شورای تجدید نظر وجاهت قانونی نفی رای شورای رقابت را دارد؟
در آخرین جلسه شورای رقابت موضوعی در خصوص پذیرش اعتراض به واگذاری مخابرات در شورای تجدید نظر شورای رقابت مطرح شد و مقرر شده شورای رقابت سریعاً در مورد واگذاری بلوک 50+1 درصدی شرکت مخابرات ایران رای دهد.
محمد علی مددی عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای رقابت در گفتوگو با خبرنگار فارس در توضیح این موضوع اظهار داشت: شرکت مخابرات در سال 88 واگذار شد که در مورد نحوه واگذاری این شرکت اشکالاتی به وجود آمده است.
وی گفت: در خصوص ایرادات وارده به نحوه واگذاری سهامداران قبلی آن در شورای تجدید نظر شورای رقابت طرح شکایت کردند.
مددی گفت: صحبت بر سر این است که این واگذاری حتی در کشورهای اروپایی نیز جواب نداده است؛ تنها در آمریکا که این واگذاری انجام شده، دیگر آن را پس نگرفتهاند،اما در ایران نیز این اشکال مطرح شده که نباید 100 درصد این شرکت واگذار میشد بلکه باید نیمه دولتی میشد.
ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای رقابت افزود: شورای تجدید نظر شورای رقابت نیز با این دلیل که این شرکت باید نیمه دولتی میشد، حکم بر لغو این واگذاری داده است. اکنون صحبت بر سر این موضوع است که آیا شورای تجدید نظر شورای رقابت وجاهت قانونی برای نفی رای شورای رقابت را دارد یا خیر.
مددی ادامه داد: قرار شد هفته آینده با دعوت از طرفین نحوه شکایت بررسی شود، جایگاه قانونی شورای تجدید نظر شورای رقابت مشخص گردد تا ببنیم رای صادره از سوی شورای تجدید نظر شورای رقابت دارای وجاهت قانونی است یا خیر.
بروز رسانی۱:
شورای رقابت از رسیدگی به پرونده واگذاری سهام مخابرات کنارهگیری کرد!
شورای رقابت اعلام کرد، از رسیدگی مجدد به پرونده واگذاری بلوک پنجاه درصد بعلاوه یک سهام مخابرات معذور و ممنوع است.
به گزارش تسنیم، شورای رقابت در یکصد و پنجاه و سومین جلسه خود به موضوعاتی پاسخ به نامه سازمان بازرسی کل کشور، آبونمان شرکت مخابرات، بررسی دستورالعمل شرکت بازرگانی پتروشیمی، بررسی نامه ریاست جمهوری در خصوص شرکت بسته بندی چاپ طلا با موضوع انحصار در تولید فیلم BOPP، ورود شورای رقابت به تعیین دستورالعمل قیمت راه آهن، ادامه بررسی موضوع شرکت مجتمع معدنی و صنعت آهن و فولاد بافق و ادامه بررسی دستورجلسات گذشته مطرح شده در شورا پرداخت.
یکصد و پنجاه و سومین جلسه شورای رقابت راس ساعت 16 روز یکشنبه مورخ 92/03/05 تشکیل و تصمیمات زیر اتخاذ گردید: در خصوص تصمیم هیأت تجدید نظر مورخ 1390/10/26 ناظر به رأی شورای رقابت در موضوع واگذاری بلوک پنجاه درصد بعلاوه یک سهام مخابرات بحث و بررسی و به شرح زیر اتخاذ تصمیم گردید: نظر به اینکه اولاً طبق ماده 61 و ماده 63 قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی از میان تصمیمات شورای رقابت فقط دوازده مورد آن قابل تجدید نظر است و تصمیم شورا در خصوص موضوع فوق از موارد دوازده گانه مذکور نیست، و ثانیاً به فرض آنکه مورد جزء موارد دوازده گانه فوق می بود هیأت تجدید نظر می توانست حسب مورد آن را نقض یا عیناً تأیید یا حسب مورد آن را تعدیل یا اصلاح کند یا مستقلاً تصمیم دیگری بگیرد، لذا شورای رقابت از رسیدگی مجدد به پرونده معذور و ممنوع است.
بروزرسانی۲:
صورتجلسه
در یکصد و پنجاه و سومین صورتجلسه شورای رقابت مورخ 5 خرداد 92 آمده است:
موضوع جلسه: پاسخ به نامه سازمان بازرسی کل کشور، آبونمان شرکت مخابرات، بررسی دستورالعمل شرکت بازرگانی پتروشیمی، بررسی نامه ریاست جمهوری در خصوص شرکت بسته بندی چاپ طلا با موضوع انحصار در تولید فیلم BOPP، ورود شورای رقابت به تعیین دستورالعمل قیمت راه آهن، ادامه بررسی موضوع شرکت مجتمع معدنی و صنعت آهن و فولاد بافق و ادامه بررسی دستورجلسات گذشته مطرح شده در شورا.
یکصد و پنجاه و سومین جلسه شورای رقابت راس ساعت 16 روز یکشنبه مورخ 5 خرداد 92 تشکیل و تصمیمات زیر اتخاذ شد:
در خصوص تصمیم هیأت تجدید نظر مورخ ۲۶ دی ۹۰ ناظر به رأی شورای رقابت در موضوع واگذاری بلوک پنجاه درصد به علاوه یک سهام مخابرات بحث و بررسی و به شرح زیر اتخاذ تصمیم شد:
نظر به اینکه اولاً طبق ماده 61 و ماده 63 قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی از میان تصمیمات شورای رقابت فقط 12 مورد آن قابل تجدید نظر است و تصمیم شورا در خصوص موضوع فوق از موارد دوازده گانه مذکور نیست.
ثانیاً به فرض آنکه مورد جزء موارد دوازده گانه فوق می بود هیأت تجدید نظر میتوانست حسب مورد آن را نقض یا عیناً تأیید یا حسب مورد آن را تعدیل یا اصلاح کند یا مستقلاً تصمیم دیگری بگیرد، لذا شورای رقابت از رسیدگی مجدد به پرونده معذور و ممنوع است.