فناوری اطلاعات

June 26, 2013
15:40 چهارشنبه، 5ام تیرماه 1392
کد خبر: 55838

تقسیم بندی دانشگاهها به 8 منطقه در حوزه فناوری اطلاعات

مدیر کل تحول اداری و فناوری اطلاعات وزارت علوم از تقسیم بندی دانشگاههای کشور به 8 منطقه در حوزه فناوری اطلاعات و رفع مشکلات اینترنتی و اینترانتی دانشگاهها خبر داد.
بابک فرهنگی در گفتگو با مهر با اشاره به تقسیم بندی دانشگاههای کشور به 8 منطقه در حوزه فناوری اطلاعات گفت: تمام دانشگاههای کشور در حوزه فناوری اطلاعات به هشت منطقه تقسیم شدند، در این تقسیم بندی ملاحظات جغرافیایی، گویش زبان و پتانسیل دانشگاهها در حوزه فناوری اطلاعات در نظر گرفته شده است.
 
وی با بیان اینکه هشت منطقه مذکور زیرمجموعه دبیرخانه شورای راهبری فناوری اطلاعات در وزارت علوم قرار دارند، ادامه داد: برای این هشت منطقه هشت دبیر که مدیران کل فناوری اطلاعات دانشگاهها هستند به انتخاب مناطق برای یک سال منصوب می شود.
 
دبیر شورای فناوری اطلاعات وزارت علوم با اشاره به وظایف دبیران این مناطق، اظهار داشت: این دبیران طرحهای حوزه ICT، فناوری اطلاعات و ارتباطات را از مناطق خود دریافت کرده و برای شورای سیاستگذاری ارسال می‌کنند، در شورای سیاستگذاری مناطق این طرحها مطرح و در صورت تایید به شورای فناوری اطلاعات که رئیس آن وزیر علوم است، ارسال می شود.
 
فرهنگی در خصوص عضویت دانشگاههای پیام نور، جامع علمی کاربردی و آزاد اسلامی در این طرح، اظهار داشت: ستاد مرکزی این سه دانشگاه در منطقه یک کشور یعنی تهران و البرز واقع شده است، همچنین یک دانشگاه غیردولتی نیز به نمایندگی از هر استان با تصویب اعضای مناطق و با عضویت مناطق هشتگانه کشور فعالیت می‌کند.
 
دبیر شورای راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت علوم با اشاره به مزیتهای تقسیم بندی دانشگاههای کشور در حوزه فناوری اطلاعات، گفت: در سایه اجرای این طرح، فعالیت دانشگاههای هر منطقه با هدف هم‌افزایی در استفاده از پتانسیلهای موجود هدفمند شده، موازی کاری در دانشگاه از بین می‌رود، همچنین می‌توان از تمام چالشهای دانشگاهها در حوزه فناوری اطلاعات مطلع و نسبت به رفع آن برنامه‌ریزی کرد.
 
مدیر کل تحول اداری و فناوری اطلاعات وزارت علوم، در خصوص حل مشکلات اینترنتی و اینترانتی دانشگاهها با این تقسیم بندی صورت گرفته، تاکید کرد: هم اکنون در بعضی از دانشگاههای کشور شاهد مشکلات زیرساختی هستیم که با انعکاس آن از طریق دبیران مناطق و طرح در شورای راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت متبوع، طی برگزاری جلسات مشترک با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، نسبت به رفع این مشکلات اقدام خواهد. همچنین با برگزاری جلسات کارشناسی متعدد و بررسی راه‌کارهای مختلف مقرر شد سرویس‌های مورد نیاز دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از طریق شبکه علمی کشور در دسترس جامع علمی قرار گیرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.