امنیت

تلفن همراه

گوشی

August 10, 2013
16:06 شنبه، 19ام مردادماه 1392
کد خبر: 56636

یک سوم برنامه‌های مخرب موبایل توسط ۱۰ شرکت روس تولید می‌شوند

درست مشابه برخی شرکت‌ها که سهم‌شان در بازار از سایرین بیشتر است، برخی هکرها هم مسئول مقادیر بی‌تناسب هک کردن هستند. ما به سرعت در حال ورود به دوره‌ای هستیم که در آن تلفن‌های هوشمند جای کامپیوتر را می‌گیرند و به پرطرفدارترین وسیله برای گشت‌و‌گذار در وب تبدیل می‌شوند.
 
به گزارش وبلاگینا از gigaom هم راستا با افزایش استفاده از موبایل، اشتیاق به یافتن راه‌های جدید برای سوءاستفاده از این کاربران در عده‌ای از هکرها به‌وجود آمده است. همانطور که اشاره شد، مانند برخی شرکت‌ها که سهم‌شان از بازار فروش یا هر بخش دیگری بیشتر از سایر رقبا است، بعضی هکرها هم همین وضعیت را دارند.
 
شرکت امنیتی Lookout Mobile هفته جاری در مصاحبه‌ای گفت که ۳۰ درصد از کل نرم‌افزارهای مخرب موبایل توسط یک سری شرکت روسی تولید می‌شوند. این شرکت توانست منبع این اپلیکیشن‌های مخرب موبایل را که به صورت ویژه بازار اندروید را نشانه گرفته بودند بیابد؛ ۱۰ شرکتی که در روسیه قرار دارند.
 
به گزارش TechWeekEurope این تشکیلات به عنوان طراحان نرم‌افزار‌‌های مخرب منتخب برای فروشندگان شناخته‌شده عمل می‌کردند، اپلیکیشن‌های مخربی را روی صفحات جعلی گوگل‌پلی می‌ساختند و بعد با راه‌انداختن کمپین‌های عظیم در توییتر، افراد را به دانلود این اپلیکیشن‌ها تشویق می‌کردند.
 
اصلی‌ترین هدف حمله این هکرها تقلب در عوارض و صورتحساب‌ها است. ادعا می‌کنند که تقلب در عوارض ۹۱ درصد از نرم‌افزارهای مخرب موبایل را شامل می‌شود. به محض اینکه یک قربانی از همه جا بی خبر اپلیکیشن معیوب را دانلود کند ویروسی شروع به ارسال مرتب پیامک به حساب هکر کرده و اخطارها (نوتیفیکیشن‌ها) به کاربر را مسدود می‌کند. پس از تایید پیامک توسط ویروس، قربانی مستقیما روی  تلفنش صورتحساب‌‌های جعلی دریافت می‌کند و سپس این روند تکرار می‌شود.
 
روسیه هموراه پناهگاه مشهوری برای هکرها بوده است و گزارش سه‌ماهه اول سال ۲۰۱۳ میلادی Akamai's State of the Internet می‌گوید سرورهای روسیه ۲.۴ درصد از کل ترافیک اپلیکیشن‌های مخرب را به دوش می‌کشند. اما گزارش Lookout حاکی از این است که هکرها روی سرمایه‌گذاری بر اپلیکیشن‌های مخرب موبایل تمرکز کرده‌ و برای رسیدن به پول بیشتر بر موج کاربران تلفن‌های هوشمند سوار شده‌اند.
 
Lookout Security از افشای نام شرکت‌های سهیم در تولید نرم‌افزارهای مخرب امتناع ورزیده و تنها به عنوان کردن نام کشورشان بسنده کرده و گفت: "ما نمی‌توانیم نظری درباره تحقیقات جاری که با قدرت قانونی صورت می‌گیرند بدهیم اما انگیزه کافی برای متوقف ساختن هکرها داریم."
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.