مراسم آغاز ساخت برج های دوقلو شرکت مخابرات ایران و همزمان، افتتاح پروژه های مخابراتی در سراسر کشور امروز، چهارشنبه، 6 شهریور 92 در محل ساخت این برج ها برگزار شد.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، این مراسم با حضور تنی چند از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، مدیرعامل ، رییس هیأت مدیره ، اعضای هیأت مدیره و مدیران شرکت مخابرات ایران، شرکت ارتباطات ثابت ایران ، شرکت ارتباطات سیار ، شرکت مخابرات استان تهران و مدیران شهرداری برگزار و عملیات ساخت آن آغاز شد.
دکتر سیدهاشمی، رییس هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران، با اعلام گرامیداشت سالروز شهادت دولتمردان بزرگ ایران، شهید رجایی و شهید باهنر گفت: با توجه به عظمت مخابرات از لحاظ بورس و خدمات به مردم، بر آن شدیم تا ساختمانی نمادین در خور شأن شرکت مخابرات ایران و کارکنان آن بسازیم.
رییس هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران، از تاریخ واگذاری بلوک عمده شرکت مخابرات به بورس به عنوان نقطه عطف این شرکت یاد کرد و افزود:در گذشته کارهای عظیمی در مخابرات انجام شده لذا ما باید با ادامه و توسعه مخابرات در کشور همواره زمینه رضایت مشتری را حفظ کنیم.
وی طرح همکدی مخابرات استان ها را پیشنهاد هیأت دولت عنوان کرد و افزود: با اجرای این طرح عدالت اجتماعی در بین روستاها و شهرستان های هر استان از لحاظ کد شهری حفظ و اجرای این طرح از لحاظ اقتصادی و اجتماعی به نفع مردم می باشد.
دکتر سید هاشمی، هزینه مکالمه تلفن ثابت را کمترین هزینه های مردم دانست و گفت: در حال حاضر، هزینه هفت ساعت مکالمه تلفن ثابت داخل شهری مخابرات برابر با قیمت یک نان سنگک می باشد.
رییس هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران، افتتاح 1614پروژه مخابراتی را با هزینه ای بالغ بر بیش از یکصد و بیست میلیارد تومان در سراسر کشور همزمان با ساخت سومین برج های مرتفع کشور، نشان سرمایه گذاری مخابرات دانست و افزود: بعد از خصوصی سازی، سیاست شرکت مخابرات ایران همواره توسعه فناوری های نوین در بخش ارتباطات ، سرمایه گذاری و رضایت سهامداران و مردم بوده است.
مهندس پوررنجبر، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران نیز در این مراسم، ساخت برج های دوقلو شرکت مخابرات ایران را نشان از همگرایی بین دستگاه های مخابرات دانست و گفت: با این حرکت نمادین و همگرایی فیزیکی، باید در بخش شبکه نیز این همگرایی افزایش پیدا کند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با تأکید بر ضرورت ایجاد پیکره فکری در هر بخش سازمان خاطرنشان کرد: از آنجایی که مخابرات با آحاد مردم سر و کار دارد و دامنه کارکنان آن هم وسیع می باشد، از اینرو، کارکنان باید قدم های خود را با فکر بردارند.
وی سیاست های کاری مخابرات را بر محور تکنولوژی و دانش روز عنوان کرد و افزود: با تغییر در شرکت مخابرات ایران بعد از خصوصی سازی، نوع کار ، واژه ها ، فرهنگ و ادبیات کاری نیز باید تغییر کند.
مهندس رفیعی، مدیرعامل شرکت مدیریت املاک مخابرات و مجری ساخت برج های دوقلو شرکت مخابرات ایران، در خصوص معرفی این برج ها گفت: برج های دوقلوی مخابرات تهران در زمینی به مساحت ۳۷ هزار متر مربع و زیر بنای ۱۱۰ هزار متر مربع در دو برج ۳۰ طبقه و چهار طبقه دفنی احداث می شود.
مهندس رفیعی، برج های دو قلوی مخابرات را با ارتفاع ۱۵۰ متر ، سومین برج بلند کشور بعد از برج میلاد و برج بین الملل تهران معرفی کرد وافزود: تاکنون عملیات خاک برداری و زیر سازی خیابان ۲۰ متری و اجرای دیوار سنگی ضلع غربی خیابان و اجرای طرفین خیابان و پیاده روی ضلع شرقی و غربی انجام شده و اقدام برای اخذ انشعابات آب و برق و گاز صورت گرفته است .
وی گفت: شرکت «پرهون طرح» پیمانکار ساخت برج های دو قلوی شرکت مخابرات ایران از طریق یک مناقصه بین المللی و از بین ۲۵ برج ساز بزرگ انتخاب شده است .
به گفته ایشان ، هزینه پیش بینی شده برای ساخت این دو برج ۳۶۰ میلیارد تومان برآورد شده و مدت زمان ساخت برج های دو قلوی شرکت مخابرات ایران سه سال پیش بینی شده است .
گفتنی ست: در این مراسم، قرارداد ساخت این پروژه توسط شرکت مخابرات ایران و شرکت پرهون امضاء و بین آنان مبادله و همچنین از طریق تماس تلفنی با پدر شهید توکلی، از شهدای بزرگوار شرکت مخابرات ایران ، پروژه های مخابراتی افتتاح شد.