امنیت

فناوری اطلاعات

September 14, 2013
0:44 شنبه، 23ام شهریورماه 1392
کد خبر: 57411

محققان آزمایشگاه پاندا سکیوریتی: الگوریتم های رمزنگاری به راحتی شکسته نمی شوند

بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط محققان امنیتی شرکت پاندا سکیورتی، اگرچه آژانس امنیت ملی امریکا سالانه میلیاردها دلار برای شکستن تکنولوژی رمزنگاری هزینه می کند اما اگر رمزنگاری به درستی اجرا شود، هنوز هم بهترین راه حفاظت از حریم خصوصی کاربران در محیط آنلاین بشمار می رود.
 
 
اخیراً روزنامه گاردین و دیگر رسانه ها در چندین مقاله به بررسی تلاش امریکا برای دور زدن فناوری رمزنگاری و قراردادن Backdoor و دسترسی به اطلاعات کاربران پرداخته است. بنا بر این گزارش و براساس آنچه از اسناد فاش شده توسط اسنودن برمی آید، در حال حاضر بسیاری از الگوریتم های رمزنگاری بطور گسترده در حفاظت از ارتباطات آنلاین مورد استفاده قرار می گیرد و با تمام تلاش هایی که از سوی آژانس امنیت ملی امریکا برای شکستن تکنولوژی رمزنگاری انجام می شود، باید گفت که ریاضیات این رمزنگاری ها بسیار سخت است و شکستن آنها به هیچ وجه ساده نیست و تنها این احتمال وجود دارد که آژانس امنیت ملی امریکا تنها به شکستن آن بخش از فناوری رمزنگاری که بسیار قدیمی و منسوخ شده است، اقدام کند.
 
به عنوان مثال اسناد فاش شده توسط اسنودن نشان می‌دهد این آژانس یک Backdoor در استاندارد رمزنگاری NIST ساخته است که برای تولید اعداد تصادفی کاربرد دارد. از این رو و براساس تحقیقات صورت گرفته این فناوری به مدت شش سال در دسترس آژانس امنیت ملی امریکا بوده و از آن به منظور شکستن رمزها استفاده کرده است. اما هنوز این سوال باقی است. آیا کارشناسان این سازمان توانایی شکستن رمزنگاری‌های قوی تر را هم دارند؟ محققان معتقدند تنها رمزنگاری های معیوب، ناقص و نامعتبر هستند که به راحتی می توانند شکسته شوند و هنوز دیده نشده رمزنگاری‌ای با استاندارد AES ( استاندارد پیشرفته رمزگذاری) توسط هیچ سازمان و یا نهادی شکسته شود. از این رو محققان امنیتی شرکت پاندا سکیوریتی بر این باورند، رمزنگاری استاندارد همچنان بهترین راه حفاظت از حریم خصوصی کاربران آنلاین است.
 
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.