اپراتورها

اینترنت و شبکه

باندپهن

باندپهن سیار

تلفن همراه

September 27, 2013
22:26 جمعه، 5ام مهرماه 1392
کد خبر: 57719

بررسی مشکلات و گلایه‌های مشترکان مبین‌نت

مدیر عامل شرکت ارتباطات مبین‌نت گفت: مودم‌های ما صد‌درصد تولید کره جنوبی است و شاید به همین دلیل است که کمی قیمت آنها بالا به نظر می‌رسند.
 
ناصر حسین اصفهانی در نشستی خبری اظهار کرد: قرار بر آن است که در آینده‌ای نزدیک مودم‌های جدید مبین‌نت که قابلیت کار با GPRS و وایمکس را دارند و دو منظوره محسوب می‌شوند وارد بازار شوند و با ورود آنها به بازار کاربران می‌توانند علاوه بر شبکه مبین‌نت از سیم‌کارت‌های خود نیز کمک بگیرند و اینترنت موبایل GPRS داشته باشند.
 
وی درباره قیمت این مودم اظهار کرد: هنوز قیمت مشخصی برای این مودم در نظر گرفته نشده اما احتمالا قیمت آن 60 تا 70 هزار تومان بیشتر از مودم‌های فعلی ما که با قیمت 260 هزار تومان به فروش می‌روند، خواهد بود.
 
مدیر عامل شرکت مبین‌نت در پاسخ به این سوال که آیا فکر نمی‌کنید که قیمت این مودم‌ها کمی بالاست، توضیح داد: ما قیمت خریدمان هم بالاست چرا که مودم‌های ما صد‌درصد تولید کره جنوبی هستند علاوه بر این ممکن است آنهایی که مودم‌های خود را با قیمت پایین‌تر عرضه می‌کنند یارانه کلان دریافت کرده و یا هزینه‌ی مودم را از محل درآمد‌های خود جبران کند و یا متقبل ضرر و زیان شوند که این موضوع در فعالیت‌های یک اپراتور طبیعتا توجیه ندارد.
 
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که خدمات مبین‌نت چگونه ارزیابی می‌کنید و این‌که در حال حاضر مشترکان متعددی نسبت به خدمات این شرکت گلایه دارند، اظهار کرد: به‌طور کلی خدماتی که متکی به شبکه‌های رادیویی و سلولی هستند بستگی بسیار زیادی به موقعیت جغرافیایی فرد دارند و ممکن است کیفیت خدمات آنها در نقطه‌ای خوب و در نقطه‌ای دیگر کیفیت آنها کمتر باشد قاعدتا ما هم از این قاعده مستثنی نیستیم.
 
مدیر عامل شرکت مبین‌نت ادامه داد: ما هم ممکن است مانند سایر ارائه‌کنندگان اینترنت گاهی با نقاط ضعفی مواجه باشیم که تلاش داریم این نقاط ضعف را برطرف کنیم اما به هرحال همواره تا زمانی که توسعه‌ی شبکه یک شرکت کامل نشده است ممکن است گاهی به ناچار اختلالاتی ایجاد شود.
 
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود یادآور شد: این شرکت در حال حاضر 122 شهر را آنتن می‌دهد که عمده‌ی آنها شهرهای بزرگ و متوسط هستند.
 
مدیر عامل شرکت مبین‌نت درباره‌ی تعداد مشترکان شرکت مبین‌نت اظهار کرد: در سال 90 یعنی یکسال پس از راه‌اندازی شرکت مبین‌نت ما حدود 15 هزار مشترک داشتیم که اکنون این رقم به 525 هزار نفر رسیده است و می‌توان به راحتی گفت که اگر بحث تأمین مودم و مشکلات ارزی نبود به راحتی این رقم تا 600 هزار مشترک هم رسیده بود.
 
وی در ادامه یادآور شد: شرکت مبین‌نت در حال حاضر ظرفیت آن را دارد که تعداد مشترکان خود را تا یک میلیون و 200 نفر گسترش دهد که اگر به دلایلی مانند رقابت نتواند از تمام این ظرفیت استفاده کند می‌تواند حداقل تا 900 هزار مشترک داشته باشد.
 
مدیر عامل شرکت مبین‌نت در ارتباط با گلایه‌های کاربران مبین‌نت و مشکلات آنها در خصوص مراکز تماس با مشترکان توضیح داد: در این زمینه برنامه‌ریزی‌های متعددی صورت گرفته که این مراکز و تعداد نیروهای آنها ارتقاء داده شود که اکنون نیز بخشی از این موضوع محقق شده است و وضعیت صف‌های انتظار پاسخ‌گویی ما نسبت به گذشته بهبود یافته و مدت انتظار آنها کاهش یافته است.
 
وی هم‌چنین یادآور شد: گاه ممکن است خط‌های تلفنی که برای ارتباط با مشترکان این شرکت در نظر گرفته شده به دلایل مختلف دچار مشکل شود اما این بدان معنی نیست که کیفیت پاسخ‌گویی این شرکت پایین است.
 
مدیر عامل شرکت مبین‌نت در ادامه یادآور شد: در حال حاضر در شهرهایی مانند تهران به دلیل سرعت بالای ساخت‌وساز گاهی مشکلات متعددی برای شرکت مبین‌نت وجود دارد که در این میان سرعت دریافت مجوز‌ها برای نصب تجهیزات لازم به اندازه سرعت ساخت‌وساز در تهران نیست که همین موضوع مشکلات متعددی را برای مبین‌نت ایجاد کرده است.
 
وی ادامه داد: طبق برنامه ما حداقل باید 70 سایت دیگر نیز می‌داشتیم، اما روند کند ارائه‌ی مجوز از سوی شهرداری باعث شده است که اکنون در نقاطی مانند غرب یا جنوب غرب تهران موفق به آنتن‌دهی نشویم و در برخی از نقاطی که تعداد مشترکان ما اشباع شده هم به راحتی امکان افزایش ظرفیت را نداشته باشیم در صورتی که تجهیزات و نیروی کار ما آماده است و همه چیز در انتظار مجوز‌های لازم مانده است.
 
مدیر عامل شرکت مبین‌نت در پایان درباره‌ی احتمال کاهش تعرفه‌های اینترنت مبین‌نت اظهار کرد: کاهش تعرفه‌ها خیلی سیاست ما نیست، چرا که سقف تعرفه‌ای که ما بنا بر اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، می‌توانیم دریافت کنیم از چهار سال پیش تاکنون هیچ افزایشی نداشته است و ما معتقدیم باید این نظام تغییر کند و تعرفه‌های ما به موبایل نزدیک‌تر شود.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.