ارزانترین تبلت 7 اینچی ساخت داخل با قیمت حدود 150 هزار تومان تولید و روانه بازار شد.
شرکت ارتباطات ایرانیان اروند ارزانترین تبلت ایرانی را با قیمت 150 هزار تومان و با داشتن امکاناتی همچون پردازنده 1.2 گیگاهرتزی، حافظه داخلی 4 گیگابایتی و امکان افزایش تا 32 گیگابایت و صفحه نمایش 7 اینچی روانه بازار کرد.
عبدالرضا مریداوی مدیرعامل این شرکت شب گذشته در مراسم رونمایی از این رایانه جیبی که "دیمو 500" نام گرفته است هدف از تولید این محصول را جلوگیری از خرید و فروش محصولات بی نام و نشان در بازار عنوان کرد و گفت: این تبلت ایرانی که با توان فنی داخل کشور طراحی و تولید شده است و می تواند برای دانش آموزان و دانشجویان کاربرد داشته باشد.
وی از دیگر ویژگیهای این محصول به دارابودن 2 دوربین، وزن 350 گرمی و قابلیت نصب دانگل 3G اشاره کرد و ادامه داد: هم اکنون مصرف و تقاضا برای تبلت در جامعه افزایش یافته است و نمونه تبلتهای ارزان قیمت "دیمو" می تواند پاسخگوی نیاز جامعه باشد.
مدیرعامل دیمو با اشاره به برنامههای این شرکت در جهت تولید داخل و نیز صادرات تولیدات ایرانی به کشورهای هدف تصریح کرد: در 3 ماهه گذشته 2 هزار دستگاه تبلت ایرانی صادر و در بازار کشورهای همسایه به فروش رسیده است.
وی از ایجاد 1500 شغل مستقیم در راستای تولید موبایل و تبلتهای این برند خبر داد و گفت: ایجاد 220 مرکز خدمات پس از فروش، 500 فروشگاه و 20 فروشگاه اختصاصی در کشور از جمله اقدامات انجام شده برای تشویق خریداران ایرانی به محصولات داخلی است.
مریداوی با اشاره به برنامه های این شرکت برای صادرات تبلت ارزان قیمت گفت: قیمت این تبلت به صورت عمده 150 هزار تومان درنظر گرفته شده که در بازار تا سقف 170 هزار تومان قیمت داده می شود؛ برای صادرات این محصول نیز قیمت 45 دلار درنظر گرفته شده است.
وی گفت: این قیمت حتی در تبلتهای بی نام و نشان متفرقه نیز دیده نمی شود و تاکنون حداقل قیمت تبلتهای بی نام و نشان در بازار بیش از 200 هزار تومان بوده است.
مدیرعامل شرکتارتباطات ایرانیان اروند با بیان اینکه تمامی قطعات این محصول ساخت داخل است افزود: تنها LCD این تبلت خارجی است که امید می رود با توجه به توان بالای متخصصان داخلی، امکان تولید این قطعه نیز در کشور فراهم شود.
وی با بیان اینکه پیش بینی می شود این تبلتهای ایرانی 25 درصد نیاز بازار مصرف ایران را تامین کند گفت: تاکنون 15 هزار دستگاه تبلت در 8 مدل در رنج قیمت 150 هزار تا 600 هزار تومان تولید و به فروش رسیده است.
مریداوی در مورد تولید گوشی های موبایل ایرانی نیز گفت: در 2 سال گذشته 70 هزار دستگاه گوشی هوشمند و معمولی در 38 مدل روانه بازار شده است.
وی برای تولید انبوه تبلت ارزان قیمت در صورت سفارش مدارس و دانشگاهها اعلام آمادگی کرد.
گفتنی است، همزمان با رونمایی از تبلت 150 هزار تومانی دیمو، از نرم افزارهای فارسی و تولید داخل این شرکت نیز رونمایی شد.
ماهان امیری عضو تیم نرم افزاری دیمو در تشریح این محصولات گفت: نرم افزار دیپلمات، دیدبان و بازی نرم افزاری دمیرون 3 محصول جدید دیمو است که قابلیت نصب برروی گوشی و تبلت با سیستم عامل آندروئید را دارد.
وی گفت: نرم افزار دیپلمات امکان داشتن گارانتی آنلاین گوشی و تبلت را فراهم می کند و کاربر این امکان را دارد که با مرکز خدمات پس از فروش کالای خود، گفتگوی زنده داشته باشد.
وی با بیان اینکه سیستم عامل آندروئید دیمو کاملا فارسی سازی شده و از یک سیستم آنتی ویروس مجازی بهره می برد ادامه داد: این سیستم عامل کاملا قابل به روزرسانی بدون نیاز به مراجعه حضوری است.
امیری در مورد نرم افزار دیدبان و بازی دمیرون نیز گفت: نرم افزار دیدبان مدیریت دوربین و گوشی های اندروئید را توسط رایانه ممکن می کند؛ به این معنی که گوشی و تبلت را تبدیل به دوربین مدلربسته کرده و تصاویر را از طریق مرورگر ارسال می کند؛ بازی "دمیرون" نیز در قالب بازیهای دهه 80 طراحی شده و به واسطه 2 کاربری فارسی و انگلیسی در تمام محصولات دیمو قابل نصب است.
یک شرکت ایرانی از تبلتی رونمایی کرده که به ادعای مسوولان این شرکت ارزانترین تبلت ایرانی است.
به گزارش ایسنا، روز گذشته طی مراسمی از تبلتی به نام Dimo 500 رونمایی و اعلام شد که این محصول ارزانترین تبلت ایرانی است.
در ابتدای این مراسم عبدالرضا مریداوی – مدیر عامل شرکت تولیدکننده این تبلت – با اشاره به اینکه این شرکت از دو سال پیش کار خود را آغاز کرده است گفت: ما در حال حاضر به برنامهای نیاز داریم تا سیستم خود را مرتب کنیم. در این دو سال دستآوردهای مهمی را بدست آورده و سعی کردیم قیمت محصولاتمان را کاهش دهیم که این موضوع با استفاده از تکنولوژی و راهکارهای خاص به واقعیت تبدیل شد.
وی مطرح کرد: توانستیم تبلت را به سطح پایین جامعه برسانیم و موازی با ساخت تبلت، گوشیهای هوشمند نیز تولید کرده و در حال حاضر 220 نمایندگی خدمات پس از فروش در کشور داریم. علاوه بر این ما طرح فروشگاههای اختصاصی را داشتیم که فقط دستگاههای تولید شرکت خودمان را به فروش برسانند که این طرح در 20 استان کشور پیاده سازی شده است.
او همچنین به پشتیبانی نرمافزاری این شرکت اشاره کرد و گفت: سعی کردیم در بخش نرمافزاری، تیم خود را تجهیز کنیم و در حال حاضر این تیم در حال کار برروی مدلهای مختلف دستگاههایمان هستند.
وی در رابطه با آمار اجناس مرجوعی تاکید کرد: برای هر محصول این آمار متفاوت است اما برای دو مدل از دستگاههایمان این آمار بالا بود که سهم پنج درصد را به خود اختصاص میداد.
مریداوی در ادامه به مبحث صادرات اشاره کرد و گفت: ما غافل از صادرات نبودیم و در سه ماه گذشته 2000 دستگاه تبلت به کشورهای افغانستان، تاجیکستان و قرقیزستان صادر کردیم. اگرچه این تعداد کم بوده اما به نظر ما برای شروع کافی است. درحقیقت هدف اصلی ما تامین نیاز بازار ایران و سپس به صادرات است.
به گفته او قرار است قیمت این تبلت چیزی در حدود 150 هزار تومان باشد. درواقع این محصول در ایران به قیمت 49 دلار و در سایر کشورها به قیمت 45 دلار به فروش میرسد. با این وجود طبق آمارهایی که بدست آوردیم در ماه چیزی حدود 15 هزار دستگاه به فروش میرسد که 25 درصد از سهم بازار تبلت را به خود اختصاص داده است.
وی همچنین اضافه کرد: ما سعی داریم تا با انجام مذاکراتی بتوانیم تبلت را به محیطهای دانشآموزی و دانشجویی وارد کنیم. با توجه به قیمت، این محصول میتواند بر این اقشار مناسب باشد.
در ادامه ماهان امیری – یکی از مسوولان این شرکت – به وضعیت نرمافزاری دستگاهها اشاره کرد و گفت: ما 9 ماه پیش کار خود را برروی پنج پروژه نرمافزاری بصورت همزمان آغاز کردیم. در این میان نرمافزاری به نام دیدهبان طراحی کردیم که گارانتی و بسیاری از امکانات تبلتها از این طریق فعال میشود. قرار است طی چند ماه آینده برروی چند مدل از دستگاههایمان اندروید اختصاصی شرکت را قرار دهیم.
در ادامه برنامه مدیرعامل این شرکت در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه چرا شرکت شما در قسمت تولید تبلتهایی با قدرت بالا فعال نیست گفت: ما توانستیم تبلت را به اقشار پایین جامعه عرضه کنیم. اگر قرار بود محصولاتی با قدرت بسیار بالا عرضه میکردیم از لحاظ قیمت هم باید با برندهای بزرگ مقایسه میشدیم درحالی که تبلتهای ما در قیمت پایین غیرقابل قیاس بود.
در ادامه مریداوی درباره اینکه در رابطه با اینکه مدلهای دستگاههای شما در سایتهای چینی نیز وجود دارد و درحقیقت چه فکر ایرانی در ساخت این دستگاهها است پاسخ داد: ببینید ما شاسی را در داخل ایران تولید میکنیم که این موضوع را یک شرکت در شیراز عهده دار شده است. بقیه لوازم داخل دستگاه و یا حتی نوع طراحی آن خریداری شده و شرکت دیگری نیز ممکن است همین طرح را از قبل تهیه کرده باشد.
امیری هم در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر زمانبندی عرضه بهروزرسانی برای تبلتهای این شرکت گفت: ما سعی میکنیم بعد از عرضه اندروید جدید آن را برای بعضی از دستگاههایمان عرضه کنیم. این موضوع بستگی به نوع سختافزار تبلتها دارد که کشش اندرویدهای جدید را داشته باشند یا نه. درحقیقت محصولات ما به سه سطح اولیه متوسط و قدرتمند تقسیم میشود که از لحاظ به روزرسانی سیستمعامل متوسط و قدرتمند در اولویت خواهند بود.
به گزارش ایسنا Dimo 500 که به گفته مدیرعامل شرکت قرار است قیمتی در حدود 150 هزار تومان داشته باشد، درحال حاضر در برخی سایتها با قیمت 199 هزار تومان و در برخی سایتهای دیگر با قیمت 179 هزار تومان به فروش میرسد.
کیفیت صفحهنمایش این تبلت متوسط است؛ همچنین مجهز به یک پردازنده 1.2 گیگاهرتزی بوده و حافظه داخلی آن چهار گیگابایت است که میتوان آن را با استفاده از کارت حافظه تا 36 گیگابایت افزایش داد. همچنین رم این دستگاه 512 مگابایت است.
از آنجایی که سرعت پردازندهها بسیار زیاد و سرعت دیسکهای سخت نسبت به آنها پایین است، رم میتواند با قرارگیری بین این دو یک تعادل سرعت ایجاد کند. بنابراین مقدار رم در مواقعی که کاربر نیاز به اجرای چندین برنامه به طور همزمان را دارد و یا از برنامههای پر حجم استفاده میکند، تأثیر به سزایی در سرعت کامپیوتر خواهد داشت.
چندی پیش در فضای مجازی دررابطه با این شرکت ادعا شده بود که یکی از مدلهای این شرکت موسوم به Dimo 700 شباهتهای بسیار زیادی به تبلت LingYun F2S دارد و به احتمال زیاد این تبلت تولید ایران نیست؛ همچنین این تبلت دارای مشخصات فنی و ظاهری کاملاً یکسانی با تبلت دیگری از شرکت LINGYUN با نام تجاری LY-F1 است.