امنیت

اینترنت و شبکه

تلفن همراه

فناوری اطلاعات

گوشی

January 4, 2014
15:14 شنبه، 14ام دیماه 1392
کد خبر: 60014

صفحه کمیته فیلترینگ در توئیتر جعلی است

دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه با اعلام اینکه صفحه منتسب به کارگروه فیلترینگ در توئیتر جعلی است، گفت: یکی از دلایل فیلتر شدن این سایت‌ها همین جرایمی است که افراد ناشناس در آنها مرتکب می‌شوند و چون سرور این سایت‌ها در خارج از کشور است، مجرمان به راحتی قابل شناسایی نیستند.
 
 
عبدالصمد خرم‌آبادی در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به این سؤال که اخیراً اخباری از فیلتر برنامه وایبر منتشر شده و در این راستا به تازگی نیز در سایت توئیتر صفحه‌ای به نام کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه (فیلترینگ) ایجاد شده که در آن صفحه به نقل از کارگروه خبر فیلتر شدن برنامه وایبر با اکثریت آرای اعضای کارگروه اعلام شده است، آیا این اخبار صحت دارد؟ گفت: هر دو مطلب کذب است کارگروه صفحه‌ای در توئیتر ندارد و تاکنون تصمیمی در خصوص فیلتر وایبر اتخاذ نکرده است.
 
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه افزود: من هم پس از شنیدن این خبر که صفحه‌ای در سایت توئیتر به نام کارگروه ایجاد شده موضوع را بررسی کردم و متوجه شدم متأسفانه این جعل عنوان صورت گرفته است.
 
وی توضیح داد: شخص یا اشخاصی این اقدام مجرمانه را مرتکب شده‌اند و صفحه‌ای به نام کارگروه در سایت توئیتر ایجاد کردند و مطالب کذبی را به نقل از کارگروه در آن درج کرده‌اند.
 
خرم‌آبادی ادامه داد: یکی از مطالب کذب نقل خبر فیلتر وایبر است که کارگروه تاکنون چنین تصمیمی اتخاذ نکرده است.
 
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه تأکید کرد: یکی از دلایل فیلتر شدن سایت‌هایی از قبیل توئیتر و فیس‌بوک همین جرایمی است که افراد ناشناس در آنها مرتکب می‌شوند و به دلیل اینکه سرور این سایت‌ها در خارج از کشور و در اختیار دشمنان ملت ایران است، مجرمان به راحتی قابل شناسایی و تعقیب نیستند.
 
وی افزود: اگر سرور سایت توئیتر در ایران بود هرگز شخصی که جعل عنوان کرده به خود اجازه این کار را نمی‌داد.
 
خرم آبادی یادآور شد: روزانه اشخاص مختلفی خصوصاً خانم‌ها به مراجع قضایی شکایت می‌کنند از اینکه در توئیتر و فیس‌بوک صفحه‌ای به نام آنها ایجاد شده و در آن صفحه عکس‌هایی برهنه و فتوشاپ شده منتسب به آنها منتشر شده و با درج شماره تلفن آنها از قول آنها نوشتند که حاضر به خودفروشی هستند.
 
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه تأکید کرد: افرادی که اینگونه جرایم را در توئیتر و فیس‌بوک انجام می‌دهند با علم به اینکه می‌دانند شناسایی آنها بسیار دشوار است مرتکب چنین جرایمی می‌شوند.
 
وی تصریح کرد: البته کارگروه نیز تلاش خواهد کرد که ایجادکننده صفحه جعلی را شناسایی و تعقیب کند، اما این کار با توجه به قرار داشتن سرور‌های این سایت در خارج از کشور، بسیار دشوار است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.