امنیت

فناوری اطلاعات

May 9, 2014
15:47 جمعه، 19ام اردیبهشتماه 1393
کد خبر: 62119

اعمال فیلتر واتزاپ به تهیه نمونه داخلی موکول شد

عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، از تلاش کارگروه متبوعش برای طراحی نرم افزاری هوشمند جهت مسدود کردن صفحات با محتوای مجرمانه خبر داد و گفت: تا زمانی که مشابه واتس‌آپ و ابزارهای ارتباطی این‌چنینی در داخل تولید نشود، روند فیلترینگ این نرم‌افزارها متوقف است.

محمدعلی اسفنانی در گفت وگو با خبرگزاری خانه ملت،‌ از تلاش کارگروه متبوعش برای طراحی نرم افزاری هوشمند جهت مسدود کردن صفحات با محتوای مجرمانه خبر داد وگفت: دلیل فیلتر کردن برخی برنامه ها در فضای مجازی فقدان نرم افزاری هوشمند برای شناسایی صفحات مجرمانه است.
 
نماینده مردم فریدن، فریدون‌شهر و چادگان در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری انتصاب رئیس کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه از سوی مقام معظم رهبری به عضویت شورای عالی فضای مجازی، افزود:‌ باید دید که با این انتصاب جدید رویکردها در رابطه با چگونگی ادامه جلسات این کارگروه به چه نحوی خواهد بود هر چند که بعد از انتصاب وی در شورا هنوز جلسه ای تشکیل نشده است.
 
این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه روند فیلترینگ واتس ‌آپ در حال حاضر متوقف شده است، تصریح کرد: فیلتر واتس‌آپ و فضاهای جدید نیازمند کار کارشناسی بیشتر و همچنین درنظر گرفتن نبود نرم‌افزار این‌چنینی در داخل کشور است.
 
وی درباره زمان رفع فیلتر فیس‌بوک، گفت: در حال حاضر موقعیتی برای رفع فیلتر فیس‌بوک وجود ندارد.
 
اسفنانی ادامه داد: محتوای مجرمانه در فضای فیس‌بوک به اندازه‌ای زیاد بوده که نمی‌توان اوراق و صفحات خاصی از آن را فیلتر کرد.
 
این نماینده مردم در مجلس نهم، تاکید کرد: هر زمان که بتوان فیلترینگ را به صورت هوشمند انجام داده و امکانات فنی را فراهم کرد احتمال رفع فیلتر فیس‌بوک وجود دارد.
 
وی با بیان اینکه برخی افراد صلاحیت اظهارنظر درباره فیلیر یا فیلتر نکردن برخی نرم‌افزارها را ندارند، گفت:‌ کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه بهترین مرجع برای رسیدگی به محتوای فضاهای مجازی است.
 
عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، ادامه داد: کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه به دلیل داشتن کارشناسان متعدد که دائم در حال رصد صفحات مختلف فضای مجازی هستند و با سراسر کشور مکاتبه دارند به طور طبیعی اشراف و احاطه کامل به اهم صفحات دارند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.