5G, 6G, vRAN, OpenRAN

اپراتورها

رگولاتوری

July 1, 2014
9:09 سه شنبه، 10ام تیرماه 1393
کد خبر: 63081

دبیر کل ITU: خاورمیانه به‌ این زودی‌ها صاحب 5G نمی‌شود

5g-phone.gif

"حمدون توره" (Hamadoun Touré)، دبیر کل اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) وابسته به سازمان ملل متحد، بر این باور است که نسل پنجم شبکه‌های مخابراتی موسوم به 5G که قرار است از سال ۲۰۲۰ وارد بازار جهانی شود به این زودی‌ها در خاورمیانه به کار گرفته نمی‌شود و این منطقه شرایط لازم برای پذیرش این فناوری را ندارد.
 
به گزارش خبرگزاری موج، بر خلاف آنکه بیشتر کشورهای جهان از هم‌اکنون سرمایه‌گذاری‌های خود را آغاز کرده‌اند تا بتوانند از سال ۲۰۲۰ میلادی خدمات شبکه مخابراتی 5G را در اختیار بگیرند، به نظر می‌رسد که این فناوری برای منطقه خاورمیانه و آفریقا جذابیت چندانی ندارد و قرار نیست که ساکنان این منطقه به‌ این زودی‌ها از مزایای شبکه یادشده برخوردار شوند.
"حمدون توره" در این خصوص می‌گوید: «از هم‌ اکنون نمی‌توان به درستی پیش‌بینی کرد. تا سال ۲۰۲۰ میلادی راه زیادی باقی مانده است. اما به نظر من خاورمیانه و آفریقا به این زودی‌ها شبکه مخابراتی ۵G را در اختیار نمی‌گیرند.»
 
او که در کنفرانس CommsMEA شرکت کرده بود طی مصاحبه‌ای توضیح داد: «زمانی که دولت‌ها سرمایه‌گذاری‌های بسیار بزرگ انجام می‌دهند، نیازمند آن هستند تا از سرمایه‌گذاری خود بهره کافی را ببرند و پول خرج شده در این زمینه را به دست آورند.»
 
او در ادامه گفت: «با توجه به اینکه خاورمیانه به تازگی صاحب فناوری 4G شده است، به این زودی‌ها تمایل ندارد آن را کنار بگذارد و می‌کوشد همه هزینه صرف شده در این زمینه را باز پس ‌گیرد و به همین خاطر رغبت چندانی برای تبدیل فوری فناوری 4G به ۵G دیده نمی‌شود. من فکر می‌کنم این منطقه نیازمند تعادل بیشتر در بخش مخابرات است.»
 
او اعلام کرد که شبکه مخابراتی LTE و 4G همچنان در مرحله آزمایش به‌سر می‌برند و هنوز کاربران جهانی لذت استفاده از این خدمات را نچشیده‌اند.
 
دبیر کل سازمان ITU بر این باور است که شبکه مخابراتی LTE هر آنچه که کاربر امروز نیاز دارد را در خود جا داده است و با وجود این، مردم هنوز به طور کامل درگیر این خدمات نشده‌اند.
برخی شرکت‌های مخابراتی بر این باورند که هر چه سازمان ITU انعطاف بیشتری برای شبکه مخابراتی LTE در نظر بگیرد، به همان اندازه آسان‌تر می‌توان فرایند توسعه و راه‌اندازی شبکه 5G را فراهم کرد.
سازمان جهانی مخابرات این روزها تلاش می‌کند استانداردهای لازم برای شبکه 5G را ارائه دهد و بر همین اساس "حمدون توره" با برگزاری کنفرانس‌های متعدد می‌کوشد فرکانس‌های مخابراتی برای منطقه خاورمیانه و آفریقا را مشخص کند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.