وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تاکید رییس جمهور بر ایجاد دولت هوشمند ابراز امیدواری کرد که با همکاری دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان می توان به این مهم دست یافت.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت، دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در افتتاح پروژه های سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در هفته دولت، با اشاره به یک سالگی دولت اظهار داشت: یک سال به سرعت سپری شد و در این مدت کوشیدیم کار و خدمات بیشتری به مردم ارایه دهیم.
وی با بیان این که ماهیت فناوری در این عرصه به سرعت در حال تغییر است، اظهار داشت: مجموعه وزارت ارتباطات به ویژه سازمان تنظیم مقررات، با توجه به افزایش تعداد اپراتورها و بالا رفتن سطح انتظارات مردم در زمینه دریافت خدمات با کیفیت بهتر، سرعت بالاتر و تعرفه مناسب تر مسوول هستند.
وزیر ارتباطات با بیان این که سازمان تنظیم مقررات باید با استفاده از به روزترین فناوری ها عرصه ICT را رصد کند و پیشقدم شناسایی فناوری هایی باشد که جامعه به انها نیاز دارد، خاطر نشان کرد: پس از آن نظارت دقیق باید صورت گیرد. با توجه به این که در هر خانه ای به نوعی یک نفر بازرس کار ما وجود دارد باید نظارت را جدی تر دنبال کنیم.
وی با اشاره به این که مسوولیت سازمان در آینده با افزایش استفاده مردم از خدمات ICT بیشتر می شود گفت: در این راستا، در سال جاری برنامه های زیادی برای سازمان پیش بینی کرده ایم.
واعظی با اشاره به 6 برابر شدن بودجه سازمان ادامه داد: بودجه این سازمان 4 هزار میلیارد ریال شده که نسبت به گذشته از افزایش 6 برابری برخوردار شده که با توجه به برنامه سال جاری در زمینه صدور حدود 10 پروانه که این پروانه ها نیاز به نظارت و تعامل به نحو احسن دارد، منطقی است.
وی در ادامه، سازمان تنظیم مقررات را پلی بین مردم و دستگاه های سرویس دهنده عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که با برنامه ریزی های انجام شده این سازمان بتواند با توجه به افزایش کاربران و نیاز مردم و تعدد خدمات، با رصد دایمی خدمات زمینه استفاده بهتر از خدمات را فراهم کند باشد.
واعظی گفت: وظیفه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی سنگین است و باید در عین حفظ حقوق بخش خصوصی، شرکت ها و سازمان ها، حقوق مردم را نیز به نحو عادلانه ای تامین کند.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به کارایی بالای فرکانس در دنیا گفت: امروزه استفاده از باند فرکانس محدود به انتقال صوت و دیتا نمی شود و بهره وری از آن افزایش چشمگیری یافته و در برخی کشورها به بالای 40 درصد رسیده است.
وی گفت: باید به فرکانس نظارت کامل داشت که استفاده صحیح شود، و تلاش کرد فرکانسی که یک منبع محدود است را به خوبی مدیریت و در جاهای اضطراری، امنیتی و ارتباطی استفاده کنیم.
وی در عین حال افزود: اگر سازمان تنظیم به روز نباشد قطعا استفاده از فرکانس به خوبی انجام نمی شود.
وزیر ارتباطات با تاکید بر این که باید مانع استفاده از تجهیزاتی که با استانداردهای روز جهانی تطابق ندارند، شد گفت: آزمایشگاه ها نباید اجازه ورود این تجهیزات را به کشور بدهند.
واعظی با اشاره به اتکا به تولید داخلی و بومی گفت: امیدوارم بتوانیم سهم خود را در وزارت ارتباطات نسبت به بخش خصوصی و دانشگاه ها داشته و از هر لحاظ نگاه حمایتی داشته باشیم.
وی نیاز امروز کشور را نهضت تولید محتوا و اپلیکیشن برشمرد و اظهار داشت: برنامه این روزهای ما کمک به نهضت تولید محتوا و اپلیکیشنی که نیازهای جامعه ما را برطرف ک