مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: 3 هزار و 300 میلیارد تومان در سال جاری برای تغییرات و تأمین سرویسهای نسل سوم و چهارم تلفن همراه در کشور در نظر گرفته شده است.
به گزارش فارس از سنندج، کاظم ابراهیمی ظهر امروز در مراسم افتتاحیه طرحهای مخابراتی در محل استانداری کردستان، اظهار کرد: این شرکت بزرگترین شرکت خدماتی در زمینه تلفن ثابت سیار و شبکه اینترنت است.
وی با بیان اینکه شرکت مخابرات در یک هزار و 360 شهر و 54 هزار روستای کشور فعالیت جامع دارد، گفت: تلاش کردیم ارتباطی استاندارد در سطوح مختلف فراهم کنیم.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار کرد: باید در آینده نزدیک و طی امسال و سال آینده تغییرات لازم را در سوئیچهای تلفن ثابت انجام و سیستم را تغییر بدهیم تا امکان واگذاری سیستمهای ارزش افزوده برای مردم ایجاد شود.
ابراهیمی با تأکید بر اینکه تغییر سوئیچها امکانات زیادی در نگهداری و ارائه تجهیزات خواهد داشت، تصریح کرد: در سال جاری یک هزار و 600 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای بخشی از این تجهیزات، اعم از سوئیچ تلفن ثابت و شبکههای مورد نیاز فیبر نوری و انتقال در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه برای هفته دولت تعدادی پروژه آماده شده است، تصریح کرد: در حال حاضر استان کردستان دارای 550 هزار شماره تلفن ثابت با ضریب نفوذ 32.56 درصد است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه این رقم در مقایسه با میانگین کشوری اندکی کمتر است، گفت: امکان واگذاری تلفنهای ثابت بیشتر در شهرهای استان را داریم.
ابراهیمی با تأکید بر وجود اقلیم خاص و کوهستانی در کردستان، ارتباطدهی به روستاها را در این استان پرهزینه دانست و افزود: با این وجود، آمادگی عمل به تکالیف خود را دارا هستیم.
وی با یادآوری برقراری ارتباط اینترنت پرسرعت 330 روستا، طی سفر امروز وزیر ارتباطات به استان، خاطرنشان کرد: امکان بهرهمندی از این مزیت را برای 60 روستای دیگر در دستور کار قرار دادهایم.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در ادامه اظهار کرد: کد استانهای مختلف کشور را از چهار رقم به 3 رقم کاهش دادهایم که با این حساب، کد استان کردستان از تاریخ پنجم شهریور ماه از 0871 به 087 تغییر مییابد.
ابراهیمی با بیان اینکه این کار سهولت فراوانی برای مردم ایجاد خواهد کرد، گفت: با اجرای این طرح، شهروندان کردستانی از هر نقطه استان میتوانند با قیمت هر دقیقه 30 ریال ارتباطات تلفنی خود را برقرار کنند.
وی با اشاره به اینکه هزینه هر دقیقه تماس از استان به سایر نقاط کشور نیز 33 تومان خواهد بود، گفت: 3 هزار و 300 میلیارد تومان در سال جاری برای تغییرات و تأمین سرویسهای نسل سوم و چهارم در کشور در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با تأکید بر اینکه کار تأمین پوشش لازم برای نقاط مرزی نیز انجام گرفته است، گفت: بحث کارگزاران روستایی را نیز طی یک ماه آینده به گونهای حل خواهیم کرد که هم سرویسدهی انجام شود و هم کارگزاران درآمد لازم را کسب کنند.