برنامه ما این است که متقاضیان بتوانند به اینترنت دسترسی داشته باشند وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در همایش چشم انداز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال دوم دولت تدبیر و امید گفت : برنامه ما این است که متقاضیان بتوانند به اینترنت دسترسی داشته باشند.
دکتر واعظی با اشاره به این نکته که در حال حاضر شش هزار روستا به اینترنت وصل شده است و 3 میلیون نفر کاربر اینترنت افزایش یافته است افزود:مناطق محروم مرزی توسعه نیافته جزو اولویت های ما هستند و بر همین اساس توسعه اینترنت و دسترسی روستاییان به اینترنت در برنامه امسال ما قرار دارد.
دکتر واعظی تصریح کرد : ما سعی کردیم همکاری و وفاق بین اپراتورها و شرکت ها به وجود آوریم و روز به روز همکاری و همدلی بین شرکتها، اپراتورها و بخش خصوصی را بیشتر کنیم و این سیاستی است که آن را دنبال می کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از دیگر برنامه های سال دوم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را ایجاد شورایی برای کار کردن روی برنامه 5 ساله ششم عنوان کرد.
وی در ادامه به نظارت بر فرکانس ها اشاره کرد و افزود: فکر می کنیم فرکانس ها بسیار با ارزش و با اهمیت هستند و در کشور ما و جهان به خاطر زیاد شدن فعالیت کمیاب میشوند بر همین اساس باید بر فرکانس و شماره گذاری نظارت بیشتری صورت گیرد تا بتوانیم از آن بهتر بهره برداری کنیم.
دکتر واعظی ادامه داد: گذر از IP4به IP6 که یک تحول بزرگ است جزو برنامه ما در یک سال آینده است.
وی افزود: ما به دنبال این هستیم که پروانه های جدیدی با توجه به ساماندهی بازار برای مخابرات، پست و فناوری اطلاعات داشته باشیم و با این پروانه ها خدمات جدیدی به مردم عرضه کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بحث اشتغالزایی از اهداف دیگر ما است. با توجه به این که به دولت تعهد داده ایم اشتغال ایجاد کنیم در همین زمینه برنامه هایی خواهیم داشت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و گفت: راه اندازی شبکه ملی اطلاعات از اولویت های جدی ما است و ما هرگونه امکاناتی که لازم باشد را در این زمینه ایجاد می کنیم که تا پایان سال 94 شبکه ملی اطلاعات به نوعی بتواند به مردم خدمات ارایه دهد و اواخر هفته آینده ممکن است بتوانیم یکی از مراکز استانها را اعلام کنیم که به عنوان پایلوت شبکه ملی اطلاعات انتخاب شده که هم تولید محتوا دارد و هم مردم از آن استفاده میکنند.
دکتر واعظی در ادامه به استفاده از محصولات داخلی اشاره کرد و گفت: ما پروژه ها را به عنوان پروژه تواناتعریف کردیم و آن را در شبکه سراسری کشور ادامه می دهیم که اولین مسیرآن که مسیر تهران و اصفهان بود در روز جهانی ارتباطات توسط رئیس جمهور افتتاح شد و به خوبی کار کرده است و برنامه ما این است که در آینده شبکه هایی با استفاده از تجهیزات و محصولات داخلی داشته باشیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه به بحث اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: نباید به این بحث به صورت تبلیغاتی و تشریفاتی نگاه شود. وی در ادامه خطاب به بخش خصوصی گفت: درست است که بخش خصوصی هستید و می خواهید آخر سال درآمد داشته باشید اما یادمان باشد که مسلمان نیز هستیم باید برای اشتغال جوانان فعالیت و سرمایه گذاری کنیم.
وی به حمایت از بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: اعتقاد من این است که وزارت ارتباطات نباید تصدی گری کند. وظیفه ما حمایت از شرکت های مختلف و بخش خصوصی است. ما قیم شرکت های خصوصی نیستیم بلکه ما باید به آنها کمک کرده و از آنها حمایت کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: وزارت ارتباطات قدرتش به این نیست که تعداد کارمندان خود و صنعت خود را گسترش دهد بلکه قدرتش به این است که بخش خصوصی کار کند واین وزارتخانه سیاست گذاری، نظارت و هدایت کند در آن صورت است که به وزارتخانه مقتدر تبدیل میشود.
وی تاکید کرد: ما باید آرام آرام از پوسته خود جدا شویم. ایران یک کشور بین المللی است، باید به اپراتورهای مان که میخواهند در کشورهای مختلف سرمایه گذاری کنند کمک کنیم.
در حاشیه مراسم امروز وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات از نمایشگاه بینالمللی فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال و غرفه شرکت ارتباطات زیرساخت بازدید کرد.