اپراتورها

تلفن همراه

رگولاتوری

September 8, 2014
18:04 دوشنبه، 17ام شهریورماه 1393
کد خبر: 64195

وزیر ارتباطات: اختلالات تلفن همراه بزودی برطرف می شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد اختلالات تلفن همراه، گفت: این اختلالات به دلیل ایجاد و نصب تجهیزات و فناوری لازم برای نسل سوم تلفن همراه است که در شهرهای بزرگ و مراکز استان ها در مرحله اول انجام می شود و در آینده نزدیک برطرف خواهد شد.
 
 
محمود واعظی روز دوشنبه در حاشیه افتتاح ششمین نمایشگاه برترین های تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی، افزود: برگزاری چنین نمایشگاه هایی برای ارائه محصولات برتر و معتبرتر کار بسیار خوبی است، اما هدف این نوع نمایشگاه ها می تواند، استفاده از پژوهشگران و متخصصان داخلی در راستای تولید و برند ملی باشد.
 
وی با اشاره به اینکه استفاده از تلفن هوشمند و تبلت در کنار ابزارهای کامپیوتری مورد نیاز همه خانواده های ایرانی است، افزود: ترجیح این است که تولید داخل این سهم را در اختیار بگیرد و اگر قرار است کالایی وارد شود، حداقل با مشارکت بخش داخلی کار مشترکی صورت گیرد.
 
واعظی در خصوص راهکارهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای کاهش قاچاق تلفن همراه، گفت: برنامه ریزی هایی در وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شده تا به نوعی تلفن های همراهی که وارد می شود، خدمات پشتیبان، اپلی کیشن ها (برنامه ها) و گارانتی ها مورد نیاز را به همراه داشته باشد چرا که کالای قاچاق عملا این خدمات را ندارد و با این کار مردم را برای خرید کالایی که از مبادی رسمی وارد می شود، تشویق می کنیم.
 
به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، هدف جدی دولت در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، بومی سازی محصولاتی مانند تلفن همراه با استفاده از تحقیق و توسعه داخلی است.
 
واعظی با اشاره به ابلاغ سیاست های کلان اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: مهمترین پیام این سیاست ابلاغی استفاده و بهره گیری از مشارکت بخش خصوصی است.
 
وی افزود: در همین راستا هفته گذشته جلسه ای را با اپراتورهای تلفن همراه داشتیم که مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره این اپراتورها تصمیم گرفتند تا برای حمایت تولید و پژوهش داخل بویژه گروه های دانشگاهیان، نوشتن برنامه های کاربردی را به متخصصان داخلی بسپارند و تا مادامی که از این اپی کیشن ها در اپراتورهای تلفن همراه استفاده می شود، حقوق نویسنده آن پرداخت می شود.
 
واعظی راهکار دیگر مبارزه با قاچاق کالا را ارائه گوشی تلفن همراه در کنار سیم کارت هنگام فروش عنوان کرد و گفت: این اقدام به صورت هماهنگ می تواند توسط اپراتورهای تلفن همراه انجام شود چرا که در کشورهای دیگر روال به این گونه است.
 
حضور تلفن همراه در تجارت الکترونیک
 
مدیر ششمین نمایشگاه برترین های تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی نیز گفت: نمایشگاه امسال با شعار 'فناوری اطلاعات و ارتباطات در خدمت اقتصاد و فرهنگ کشور' در حالی کار خود را آغاز کرده که اصلی ترین برندهای مطرح دنیا در این نمایشگاه حضور دارند. 
 
رامین سمیع زاده افزود: با توجه به اینکه همه غرفه داران از فیلتر اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی عبور کردند و شناسنامه دار هستند، مردم می توانند با اطمینان و آگاهی کامل، محصولات دلخواه خود را تهیه کنند.
 
وی تصریح کرد: گوشی تلفن همراه تنها یک کالای لوکس نیست بلکه ابزاری برای انتقال مفاهیم علمی، پزشکی، مهندسی و حتی تجارت است تا جایی که امروز در ادامه تجارت الکترونیکی شاهد تجارت از طریق موبایل هستیم.
 
80 تا 85 درصد تلفن های ‎همراه در بازار قاچاق است
 
رییس اتحادیه صوت و تصویر و گوشی تلفن همراه در مراسم افتتاح ششمین نمایشگاه برترین های تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی نیز گفت: با توجه به اینکه تولید تلفن همراه بسیار کم و مصرف آن در کشور فراوان است، قاچاق تلفن های همراه در کشور هم سود سرشاری دارد.
 
ابراهیم درستی افزود: همچنین به دلیل حجم کوچک این کالا و به دلیل گستردگی مرز آبی و خاکی ما نمی توان این امر را کنترل کرد.
 
وی تصریح کرد: البته تعرفه 6 درصدی سبب شده که بالغ بر 80 تا 85 درصد تلفن همراه هایی که قیمت آن ها بالای 500 هزار تومان است، به صورت قاچاق وارد شوند.
 
درستی اظهار داشت: اگر این تعرفه صفر شود، درآمد دولت نیز بیشتر خواهد شد برای آنکه خریدار هشت درصد مالیات بر ارزش افزوده پرداخت می کند و در بازار کنترل و سامان دهی و نظارت نیز دقیق تر می شود.
 
رییس اتحادیه صوت و تصویر و گوشی تلفن همراه سپس گفت: در سال گذشته اگر ما 20 میلیارد دلار کالای قاچق داشتیم فقط دو میلیارد دلار آن مربوط به تلفن همراه می شود، پس نیاز است که در این زمینه کار کارشناسی صورت گیرد تا تعرفه تلفن همراه صفر و بازار کنترل و سامان دهی شود.
 
نایب ‎رییس اتاق اصناف ایران افزود: در حال حاضر کشور ما در تولید گوشی تلفن همراه هیچ سهمی ندارد که نیاز مصرف کننده را برطرف کند.
 
وی تاکید کرد: بارها اعلام کردیم برای اینکه ثباتی در بازار ایجاد و جلوی قاچاق کالا گرفته شود، تعرفه ها را اصلاح کنید تا میزان تلفن همراهی که در حال حاضر قاچاق می شود به صفر برسد.
 
ششمین نمایشگاه برترین های تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی با شعار 'فناوری اطلاعات و ارتباطات در خدمت اقتصاد و فرهنگ کشور' روز جاری در تهران افتتاح شد.
 
در این دوره از نمایشگاه که تا 21 شهریورماه دایر خواهد بود، برندهای اصلی گوشی تلفن همراه آخرین دستاوردهای خود را به معرض نمایش و فروش خواهند گذاشت.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.