کنفرانس بریج 2014 این هفته و با حضور جمعی از ایرانیان و کارآفرینان موفق در آمریکا و تعدادی از کارافرینان ایرانی در دانشگاه برکلی در کالیفرنیا برگزار شد. در این کنفرانس، پتانسیلهای ایران برای توسعه صنایع دانش بنیان مورد بحث قرار گرفت.
این کنفرانس از این جهت قابل توجه بود که شاید یکی از معدود تلاشها برای نزدیک کردن فعالان آی تی در داخل کشور به فعالان آیتی در سیلیکون ولی بود و بسیاری از بحثها هم به سمت فرصتهایی رفت که دو طرف میتوانند در اختیار هم قرار دهند.
در همین حال، فریدون قاسم زاده مدیرعامل افرانت نیز از دیگر سخنرانان پنل نخست این کنفرانس بود که در سخنانش گفت: بازار اینترنت ایران یکی از دست نخوردهترین بازارها است. مدیرعامل افرانت نیز جمعیت جوان و تحصیلکرده را از فرصتهای عالی ایران برشمرد و افزود: ایران هر سال ۹ هزار فارغالتحصیل در زمینههای آی تی دارد. . قاسم زاده همچنین گفت که افرانت نخستین شرکت اینترنتی است که وارد بورس شده و در طی سه سال سهام آن ۱۰ برابر رشد داشته است. قاسم زاده همچنین تاکید کرد: برای پرورش نوآوری باید هزینه شکست را پایین آورد.
این کنفرانس در کمال تعجب و بر اساس گفته برگزارکنندگان، با استقبال پیش بینی نشده ای مواجه شد بطوری که بلیط تمام 750صندلی کنفرانس به قیمت 125 دلار روز قبل به اتمام رسیده بود و سالن پر از جمعیت بود.
مذاکرات شفاهی در طی کنفرانس و ایمیلها و پیامهای دریافتی پس از آن از میل شدید بسیاری ازایرانیان مقیم آمریکا بر کمک به سازندگی و توسعه صنایع دانش بنیان درایران حکایت میکرد.
رییس هیات مدیره همکاران سیستم یکی از سخنرانان کنفرانس Bridge 2014 با تاکید بر اینکه استعدادهای جوانان ایرانی هنوز کشف نشده است، گفت: به نظر من ما در ایران جوانان بسیار مستعد، به روز و خود انگیخته داریم که دنیا میتواند روی آنها حساب کند.
نازنین دانشور بنیانگذار سایت تخفیفان هم از دیگر سخنرانان این مراسم بود. او گفت: از سال ۲۰۱۱ به ایران بازگشته و با راهاندازی تخفیفان و داشتن یک میلیون عضو به سود قابل توجهی رسیده است. او یکی از مشکلات تجارت الکترونیکی در ایران را نماد الکترونیک دانست، اما در عین حال تاکید کرد که علیرغم مشکلات، آینده آی تی در ایران روشن است. او خطاب به کارافرینان گفت که به سمت ایران حرکت کنید، از آینده نترسید. آراد رستم پور مدیرعامل و بنیانگذار شرکت زنهلث سخنران بعدی بود. وی گفت: کارآفرین کسی است که اگر ۱۰ نفر هم گفتند نه، او آری بگوید. او گفت: از شکست نباید ترسید اگر میترسیدیم این چیزهایی الان هست نبود. به گفته رستم پور، کارآفرینان مشخصههای زیادی دارند اما یکی از مهمترین آنها تسلیم نشدن در برابر موانع است که غیر ممکنها را به ممکن تبدیل میکند. شهاب جوانمردی، مدیرعامل شرکت فناپ نیز در این کنفرانس گفت: طی پنج سال گذشته شرکت فناپ هر سال ۱۵ درصد رشد داشته است. محسن ملایری فعال استارتاپ ایرانی نیز در یک ویدیو به صورت مجازی در این کنفرانس به سخنرانی پرداخت.
یحیی تابش استاد دانشگاه شریف هم در سخنرانی خود با ارایه نقاط عطف تاریخ توسعه علمی در ایران از صفویه تاکنون گفت که ایران به بلوغ لازم برای سرمایهگذاریهای کلیدی رسیده است. سعید عمیدی از شرکت Plug&Play و پژمان نوزاد از جمله ایرانیان موفق در عرصه سرمایهگذاری تکنولوژی بودند که به بیان تجاربی از زندگی خود پرداختند.