تلفن همراه

فناوری

فناوری‌های پوشیدنی

September 16, 2014
19:59 سه شنبه، 25ام شهریورماه 1393
کد خبر: 64366

یک شرکت ایرانی دستگاه سنجش از دور علائم حیاتی ساخت

یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت نمونه ای از دستگاه تله هولتر شده که به وسیله آن پزشک می تواند بیماری قلبی و علائم حیاتی بیمار را از راه دور مورد بررسی قرار دهد.

محمدرضا یزدچی – مدیر عامل شرکت دانش بنیان کاوشگران طب خوارزمی در گفتگو با مهر گفت: دستگاه تله هولتر مانیتور ECG با قابلیت نمایش و تحلیل سیگنال های ECG بر روی سیستم عامل اندروید، دستگاهی است که برای اولین بار در ایران ساخته شده و قابلیت نمایش و ثبت سیگنال های قلبی بیمار را از راه دور دارد.
 
وی اذعان داشت: این دستگاه می تواند سیگنال های قلبی بیمار را در حین انجام فعالیت های روزمره، به پزشک نشان دهد.
 
یزدچی با اشاره به اینکه هولتر ساخته شده در کشورهای دیگر، سیگنال های قلبی بیمار را در یک حافظه ذخیره می کرده، و بیمار بعد از مراجعه به پزشک از وضعیت بیماری خود مطلع می شده است، خاطر نشان کرد: اکنون ما موفق به ساخت دستگاهی شدیم که سیگنال های قلبی بیمار را از راه دور به صورت وایرلس برای ایستگاه مرکزی و پزشک ارسال می کند.
 
یزدچی اعلام کرد: تله هولتر برای هر شخصی که دچار بیماری های قلبی است، به کار می رود ولی هدف ما بیشتر، برای معلولین و جانبازان است که در بسیاری از مواقع دسترسی به پزشک ندارند.
 
به گفته یزدچی تله هولتر می تواند برای سالمندانی که در خانه هستند و نمی توانند بیشتر مواقع به پزشک مراجعه کنند نیز مناسب است.
 
یزدچی با اشاره به اینکه تله هولتر با کمک نرم افزار هوشمند خود و اپراتور مربوطه امکان تشخیص اکثر بیماری های قلبی را دارد، گفت: تله هولتر از طریق الکترودهایی که به روی نیم تنه بالای فرد بیمار، نصب می شود، اطلاعات قلبی بیمار را به پزشک ارسال می کند به طوریکه پزشک از طریق موبایل، اینترنت، پیامک و یا مکالمه از طریق فرستادن صدا نکاتی را جهت بیرون آمدن از وضعیت بحرانی به بیمار ارائه می دهد.
 
وی با بیان اینکه این دستگاه پیش از این در کشورهایی از جمله هلند و آلمان ساخته شده است، اظهار داشت: چنین دستگاهی برای نمایش و ثبت سیگنال های مغزی نیز ساخته شده است.
 
این محقق شرکت دانش بنیان افزود: در تلاشیم تا به دستگاه تله هولتر ساخت خودمان علاوه بر امکان نمایش و ثبت سیگنال های قلبی، امکانات دیگری از جمله قابلیت اندازه گیری فشار خون، قندخون و بسیاری از پارامترهایی از علائم حیاتی دیگر را نیز اضافه کنیم.
 
وی با اشاره به اینکه علاوه بر پارامترهای تنظیم شده بر روی این دستگاه ، امکان ورودی پارامتر های دیگر را دارد، اظهار داشت: فلسفه وجودی ساخت تله هولتر ها از آن جهت است که هزینه های رفت و آمد بیمار به مراکز درمانی و بیمارستان ها کاسته شود و بیمار همیشه تحت نظر پزشک خود قرار داشته باشد.
 
یزدچی خاطر نشان کرد: تله هولتر نرم افزاری اتوماتیک است که شرایط بیمار را آنالیز و شناسایی می کند و برای بیمارانی که خطر بیشتری آنها را تهدید می کند، می تواند مناسب باشد. اکنون نمونه تله هولتر برای بیماری قلبی ساخته شده و برای ساخت نمونه صنعتی آماده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.