فناوری اطلاعات

September 26, 2014
20:46 جمعه، 4ام مهرماه 1393
کد خبر: 64586

موثرترین افراد در دنیای تکنولوژی

ترجمه ندا لهردی: افراد تاثیرگذار در دنیای تکنولوژی از هر جنس و سن و موقعیت مکانی مختلف توانسته‌اند اقدامی موثر در این عرصه انجام بدهند تا در نهایت برای همیشه در تاریخ صنعت تکنولوژی ثبت شود. این موضوع آنها را به افرادی قدرتمند و تاثیرگذار در دنیای تکنولوژی تبدیل کرده است. به این ترتیب است که حتی پسر دو ساله ماریسا مایر هم در کنار مدیران قدیمی و مسن، می‌تواند یکی از موثرترین و قدرتمندترین افراد در عرصه تکنولوژی باشد. 

در همین راستا مجله آنلاین بیزینس اینسایدر به بررسی و ارائه فهرستی از قدرتمندترین و موثرترین افراد در عرصه تکنولوژی در هر سنی پرداخته است. در آماده کردن این فهرست عواملی مانند تاثیر فرد بر حوزه، نفوذ آنها، توانایی‌شان برای هدایت این صنعت و همچنین پتانسیل و استعداد آنها برای قدرتمند و ثروتمند شدن مورد نظر قرار داده شده است. 

ماکالیستر بوگ، پسر 2 ساله ماریسا مایر: پسر مدیرعامل شرکت Yahoo ممکن است یک کودک باشد، اما وجودش تاثیر زیادی بر بعضی از سیاست‌های کاری و مدیریتی این شرکت گذاشته است. مهم‌ترین این تاثیرات شیوه پرداخت حقوق به کارمندان در دوره استراحت پس از زایمان و تولد فرزند است که مایر بعد از تولد پسرش روی آن تمرکز کرده است.



بنجی برین، پسر پنج ساله سرگی برین: او نه تنها پسر یکی از موسسان شرکت بزرگ گوگل است، بلکه مادرش «آنه وجیسیکی» یکی از اولین کارمندان گوگل و موسس استارت‌آپ ژنتیکی- تکنولوژیکی 23andMe است. بنجی تنها چند روز بعد از تولدش یک نام دامنه به نام خودش داشت و از ابتدا در جریان درگیری‌های مادرش برای راه‌اندازی استارت‌آپ 23andMe بود. مادر و پدر بنجی مقداری از DNA او را برای توسعه علم ژنتیک و انجام آزمایش‌های علمی اهدا کرده‌اند. علاوه بر بنجی برین، «کریستوفر ون هاسل» پنج ساله که حفره‌ای در سیستم امنیتی Xbox را کشف کرد همراه با «مایلز هیدو ویلیامز» پسر موسس شبکه اجتماعی توییتر یعنی ایوان ویلیامز دو فرد تاثیرگذار هم سن و سال دیگر در عرصه تکنولوژی هستند.



ایوان 8 ساله، یکی از پردرآمدترین ستارگان YouTube: درست وقتی که هفت ساله بود به یکی از بیست ستاره پردرآمد YouTube تبدیل شد و بعد از آنکه این وب‌سایت سهم 45 درصدی خودش را برداشت، او توانست درآمد 32/1 میلیون دلاری را تنها در طول یک سال به‌دست بیاورد.



این درآمد با بیش از 476 هزار نفر مشترک  و 443 میلیون بازدید به‌دست آمد. ایوان ویدئوهایی را تحت نام EvanTubeHD منتشر می‌کرد و در آن اسباب بازی‌های دیجیتال و بازی‌های ویدئویی را برای بازدیدکنندگان بررسی می‌کرد. 

حالا شبکه فیلم‌ها و ویدئوهای او یک گروه تبلیغات اختصاصی دارد که درآمد حاصل از بازدید این ویدئوها را برای ایوان سرمایه‌گذاری کرده و در یک حساب بانکی برای او و خواهرش ذخیره می‌کنند. 

کونور زاماری 10 ساله، سازنده اپلیکیشن 99‌سنتی آی‌فون: حالا که او اپلیکیشن پرطرفدار و موفق خودش را با نام Toaster Pop ساخته است، دوست دارد به جوان‌ترین سرمایه‌گذار جهان تبدیل شود. این اپلیکیشن در واقع یک بازی است که به کاربران این اجازه را می‌دهد تا انواع خوراکی‌ها را روی تکه‌‌‌‌‌های نان تست بگذارند. او این ایده را در اختیار سرمایه‌گذاران قرار داد، یک توسعه‌دهنده استخدام کرد و برای ثبت آن به نام خود اقدام کرد. کونور همه این کارها را خودش انجام داد.



پوبه گیتس 12 ساله، دختر بیل و ملیندا گیتس: کوچک‌ترین فرزند خانواده گیتس میراث 10 میلیون دلاری از پدرش که ثروتمندترین شخص زنده دنیا است، به ارث می‌برد. پدرش گفته است که بقیه ثروتش را برای امور خیریه اهدا خواهد کرد.



با اینکه او در خانه 66 هزار فوت مربعی پدرش در مدینا در واشنگتن زندگی می‌کند، همچنان تحت قوانین پدرش اجازه استفاده از هیچ گوشی موبایلی تا سن 13 سالگی را نداشته و هرگز نباید از هیچ کدام از محصولات شرکت اپل استفاده کند. 

اریک فاینمن 15 ساله، موسس شرکت Botangle: او بعد از آنکه یک هدیه هزار دلاری به واحد پول مجازی بیت کوین از مادربزرگش دریافت کرد، از آن برای راه اندازی و معرفی استارت‌آپ خودش به نام Botangle استفاده کرد. این استارت‌آپ آموزشی در واقع دانش آموزان و دانشجویان را در یک فضای آموزشی مجازی با متخصصان و استادان مرتبط می‌کند.



ساموئل بوراو 16 ساله، مبدع راهی برای مبارزه با آلودگی هوا: او یکی از افرادی بود که در رقابت سالانه علوم جهانی گوگل به مرحل پایانی رسید. بوراو راهی را کشف کرد که بتواند آلودگی هوا را با استفاده از مواد موجود در کرم ضد آفتاب و مداد پاک کند. او برای این کار مواد موجود در کرم ضد آفتاب و مداد شامل اکید گرافن و دی اکسید تیتانیوم را ترکیب می‌کند تا کیفیت رنگ‌های صنعتی و تجاری را بهبود بدهد. این رنگ به‌دست آمده می‌تواند به از بین بردن آثار آلودگی هوا روی رنگ نمای ساختمان‌ها کمک زیادی بکند.



نیک دی آلویسیو 18 ساله، موسسه وب‌سایت Summly: او این وب‌سایت گردآوری اخبار را در زمان نوجوانی راه اندازی کرد و وقتی که هفده ساله بود شرکت Yahoo آن را با قیمت 33 میلیون دلار از دی آلویسیو خرید. در نمایشگاه CES سال جاری میلادی هم او از یک برند جدید اپلیکیشن موبایل با نام Yahoo News Digest رونمایی کرد.



آریا بینا 19 ساله، مدیر عامل وب‌سایت تخفیف مسافرتیCheap Travel Hunter: او شرکتش را وقتی تنها 16 ساله بود، راه‌اندازی کرد. حالا بعد از سه سال شرکت Cheap Travel Hunter توانسته 20 نفر را استخدام کرده و به یکی از بزرگ‌ترین و پر بازدیدترین وب‌سایت‌ها در زمینه ارائه خدمات گردشگری تبدیل شود.



پالمر لاکی 21 ساله، مخترع هدست‌های واقعیت مجازی Oculus Rift: او موسس شرکت Oculus VR است که استارت‌آپی فعال در زمینه تولید هدست‌های واقعیت مجازی به حساب می‌آید. محصولات این شرکت بسیار جالب توجه هستند تا جایی که نظر مارک زوکربرگ را هم به خود جلب کرده و در نهایت Facebook اخیرا شرکت او را با قیمت 2 میلیارد دلار خرید. شرکت Oculus VR هنوز محصول مصرفی تولید نکرده است، اما هدست‌های آن برای توسعه‌دهندگان بازی‌های ویدئویی می‌توانند تجربه‌ای را که اغلب ما از انجام این بازی‌ها داشته‌ایم، تغییر بدهند.



متئو آچیلی 22 ساله، موسس شبکه اجتماعی Egomnia: او که به مارک زوکربرگ ایتالیایی مشهور است، توانست تحول بزرگی در عرصه تکنولوژی اروپا ایجاد کند. او در اولین سال دانشکده یک شبکه اجتماعی شبیه به Facebook و LinkedIn را با نام Egomnia تاسیس کرد که حالا تعداد کاربران و طرفداران زیادی در سرتاسر اروپا دارد.



ایوان اشپیگل 24 ساله، مدیر عامل Snapchat: او توانست اپلیکیشنی تولید کند که 100 میلیون کاربر در سرتاسر دنیا دارد و به این ترتیب تاثیر زیادی بر این عرصه بگذارد. Snapchat اخیرا ارزشی برابر 10 میلیارد دلار پیدا کرده  و قرار است در ماه نوامبر آگهی‌های تبلیغاتی را هم به ساختار خودش اضافه کند.



فرد اهرسام 25 ساله، یکی از موسسان شرکت Coinbase: او یکی از موسسان شرکت Coinbase است که در واقع یک کیف پول دیجیتال برای بیت‌کوین است. این شرکت با کمک سرمایه‌گذاران شناخته شده‌ای مانند اندرسون هورویتز، گروه سرمایه‌گذاری Union Square و Ribbit Capital بودجه خودش را تا 7/31 میلیون دلار افزایش داد. او قبلا به‌عنوان یک کارگزار در شرکت Goldman Sachs کار می‌کرد.



اریک میگیکوفسکی 27 ساله، موسس شرکت Pebble: ساعت هوشمند ساخت میگیکوفسکی تنها یک سال بعد از آنکه در وب‌سایت Kickstarter معرفی شد، به یکی از پر طرفدارترین برندها در حوزه ابزارهای پوشیدنی تبدیل شد. Pebble با 35 نفر کارمند حالا بودجه‌ای برابر 7/25 میلیون دلار دارد و بیش از 300 هزار نفر در سرتاسر دنیا از ساعت‌های آن استفاده می‌کنند. نکته جالب اینکه تا حالا بیش از 500 اپلیکیشن ویژه برای این ساعت طراحی و تولید شده است.



دیوید کارپ 28 ساله، مدیر عامل شرکت Tumblr: او حتی دوره دبیرستانش را هم تمام نکرده بود که این شرکت را راه‌اندازی کرد. سال گذشته شرکت Yahoo این پلت‌فرم میکروبلاگ را با قیمت 1/1 میلیارد دلار خرید و کارپ همچنان مدیر عامل آن باقی ماند. حالا او یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین افراد جوان در عرصه تکنولوژی است.



مارک زوکربرگ 30 ساله، مدیر عامل Facebook: او بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین شبکه اجتماعی دنیا را تاسیس کرده است که حالا بیش از یک میلیارد نفر کاربر در سرتاسر دنیا دارد. او در سال‌های اخیر با خرید WhatsApp و Oculus VR سعی کرده است که نظر کاربران بیشتری را به فیس‌بوک جلب کند. دارایی‌های خالص او در حال حاضر برابر 4/33 میلیارد دلار است تا او را به یکی از ثروتمندترین مردان دنیا تبدیل کند. علاوه بر زوکربرگ، کوین سیستروم یکی از موسسان Instagram هم که 30 ساله است، یکی دیگر از افراد موثر در این عرصه است.



بن سیلبرمن 31 ساله، موسس شرکت اینترنتی

 Pinterest: او گوگل را ترک کرد تا شرکت خودش را تاسیس کند. این شرکت که به ارائه خدمات اینترنتی تصویری می‌پردازد، در سال گذشته بودجه خودش را تا 425 میلیون دلار افزایش داد. علاوه بر او «درو هیوستون» 31 ساله و موسس سایت به اشتراک‌گذاری ابری Dropbox هم در رده این افراد موثر قرار می‌گیرد.



اندرو میسون 33 ساله، موسس شرکت Groupon: اگرچه او دیگر در Groupon نیست، حالا در حال انجام پروژه بعدی خودش به نام Detour است که ارائه‌دهنده تورهای پیاده روی صوتی مبتنی بر GPS برای مکان‌های مختلف است. این در حالی است که Groupon که یک وب‌سایت ارائه‌دهنده کوپن‌های تخفیف است، در حال حاضر ارزشی بیش از 400 میلیون دلار دارد.



سین پارکر 34 ساله، شریک سابق صندوق سرمایه‌گذاری Founders Fund: او که یکی از موسسان شرکت Napster و یکی از سرمایه‌گذاران مهم Facebook است، سابقه خوبی در کارآفرینی و سرمایه‌گذاری در شرکت‌های نوپای تکنولوژی دارد. او با دارایی خالص 7/2 میلیارد دلاری، همچنین یکی از سرمایه‌گذاران و عضو هیات مدیره شرکت Spotify هم هست.



جک دورسی 37 ساله، یکی از موسسان و مدیر‌عامل شرکت Square: او که از سال 2006 تا 2008 مدیرعامل شرکت Twitter هم بود، حالا در هیات مدیره این شرکت حضور دارد. با ورود توییتر به بازار بورس و رسیدن بودجه Square به 20 میلیارد دلار، او سال خوبی را پشت سر گذاشته است. سهام او در توییتر به تنهایی می‌تواند دورسی را به یک میلیاردر تبدیل کند. این در حالی است که دورسی در ماه دسامبر سال گذشته به هیات مدیره شرکت Disney هم پیوسته است.



ماریسا مایر 39 ساله، مدیر‌عامل Yahoo: او که یکی از اولین کارمندان شرکت گوگل بوده است، حالا به Yahoo آمده است تا سیاست‌های جدیدی را در این شرکت پایه‌گذاری کند. حالا دو سال از حضورش در Yahoo می‌گذرد و او سعی کرده است که حضور در عرصه‌های مختلف موبایل را در اولویت کارهایش قرار بدهد و در همین راستا خریدهای مختلفی را هم انجام داده است.

 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.