امینت

اینترنت و شبکه

تلفن همراه

September 30, 2014
9:29 سه شنبه، 8ام مهرماه 1393
کد خبر: 64663

دبیر کمیته مجازی وزارت ورزش و جوانان: برخورد با ابزار ارتباطی صحیح نیست

دبیر کمیته مجازی وزارت ورزش و جوانان: برخورد با ابزار ارتباطی، اقدام صحیحی نیستدر پی ارسال نامه‌ای از سوی قوه قضاییه به وزیر ارتباطات برای فرآهم آوری زمینه و بستر مسدودسازی شبکه‌های اجتماعی نظیر واتس آپ، وایبر و تانگو ظرف یک ماه آینده، دبیرکمیته ملی فضای مجازی جوانان وزارت ورزش و جوانان، گفت: برخورد با ابزار ارتباطی کار درستی نیست، بلکه باید با افراد خاطی و کسانی که در جهت سوء از این وسایل فعالیت می‌کنند، برخورد شود.
 
محمدرضا رستمی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان مطالب بالا اظهارکرد: پاک کردن صورت مساله هیچ کمکی به جامعه ما نمی‌کند و برخورد با ابزار ارتباطی موجب دستیابی به نتایج مطلوب نمی‌شود. به جای ایجاد محدودیت‌های شدید برای استفاده از شبکه‌هایی مانند وایبر و واتس‌آپ باید با خاطیان و افرادی که از این وسایل به صورت هدفمند برای اهداف خود سوءاستفاده می‌کنند، برخورد شود.
 
وی تاکید کرد: به طور قطع قوه قضاییه با توجه به منابع غنی اطلاعاتی و نظارتی موجود می‌تواند نسبت به شناسایی و برخورد با خاطیان اقدام کند.
 
مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور جوانان افزود: ابزاری مانند واتس‌آپ و وایبر می‌تواند هم در جهت مفید و هم در جهت مضر مورد استفاده قرار بگیرند و به صرف اقدامات مجرمانه تعداد اندکی از افراد جامعه نباید جوانان را از استفاده سالم و سازنده از آنها محروم کنیم.
 
وی با تاکید بر ضرورت برخورد قاطع با سناریوپردازان و افراد خاطی اظهار کرد: کسانی که در جهت خلاف قانون و مسائل اجتماعی و دینی در شبکه‌های اجتماعی مانند وایبر و واتس‌آپ فعالیت می‌کنند باید شناسایی و با آنان برخورد شود. البته برخی از افراد ناپخته هستند و ابزار سوءاستفاده سودجویان قرار می‌گیرند. آنان کاربران عادی هستند و ممکن است به خاطر اعتراض‌های شخصی خود استفاده‌های غلطی از شبکه‌های اجتماعی بکنند.
 
رستمی در پایان گفت: مسدود کردن وایبر و واتس‌آپ مانند ممنوع کردن استفاده از خودرو به بهانه بهره‌گیری سارقان و غارتگران از آن است. همانگونه که نمی‌توان به صرف استفاده برخی از افرادسودجو جلوی بهره‌گیری همه از خودرو را گرفت. نباید بهره‌گیری از شبکه‌های اجتماعی را محدود کرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.