مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: تمامی اپراتورها مکلف به پوشش جادههای کشور شدند و ما حاضریم داکت و سیم مسی را با تعرفه رگولاتوری به اشتراک بگذاریم.
به گزارش ستاد خبری گروه مخابرات ، ابراهیمی صدرآبادی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در نشست خبری امروز خود در پاسخ به سوالی در مورد الحاقیه ی پروانه شرکت مخابرات و تردید پدید آمده بعد از ارائه مجوزهای نسل سوم و بالاتر ارتباطی به همراه اول اظهار کرد: شرکت مخابرات پروانهای داشته که در تاریخ 29/4/87 ابلاغ شده است و بعد از ارائه خدمات نسلهای سوم ارتباطی و بالاتر، مقرر شد که بخشی از پروانه تغییر کند.
وی افزود: رگولاتوری بررسیهای لازم را روی این موضوع انجام داد و تغییراتی را روی پروانه مخابرات لحاظ کرد و طی جلساتی که با این سازمان داشتیم نتیجتا الحاقیهای به پروانه ما الصاق شد که در آن 10 بند تغییر داده شده است.
ابراهیمی صدرآبادی با اشاره به اینکه بعد از تغییرات اجازه ورود به نسلهای بالاتر اپراتوری سیار به مخابرات داده شد گفت: از منظر تکنولوژی که کشورهای دنیا برمبنای آن ارائه خدمات میدهند به راحتی میتوانیم خدمات این نسل را در کشور پیادهسازی کنیم. اما لازم به ذکر میدانم که در خصوص تغییر پروانه بگویم مخابرات در راستای تغییرات صورت گرفته تقاضاهایی را داشت و در این زمینه اعلام آمادگی کردیم تا تجهیزات وسیعی از قبیل کانال و داکت تجهیزات مربوط به شبکه باحفظ مالکیت آن برای مخابرات به سایر سرویسدهندگان نیز ارائه شود.
او افزود: در راستای واگذاری این قبیل زیرساختها عنوان کردیم شبکه کابلی و کانال را براساس تعرفه مشخصی که رنج قیمت تمام شده ماست در اختیار دیگران که متقاضی ارائه سرویس هستند قرار می دهیم. لذا در این زمینه کمیتهای متشکل از اعضای مخابرات و رگولاتوری تشکیل شد تا پیشنهاداتی در زمینه تعرفه ارائه دهند و آن را برای بررسی و تصویب به کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات ارسال کند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره دیگر تغییرات انجام شده در پروانه شرکت مخابرات ایران گفت: بحث پوشش اعم از جادههای فرعی، اصلی و ریلی هم در این پروانه مطرح شده که با توجه به صعبالعبور بودن جادهها و برخی مسیرها، و در راستای اجرای رومینگ کلیه اپراتورها مکلف به پوشش برای این نواحی شدند اما تا پیش از این تنها همراه اول مکلف به پوشش مسیرهای مواصلاتی بود.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه مجوز نهایی نسل سوم ارتباطات همچنان توسط وزارت ارتباطات به همراه اول ارائه نشده است، عنوان کرد: هیچ مانعی بین ما و وزارت مربوطه نیست و ارتباطمان کاملا منطقی و روان است که به عنوان مثال ارائه مجوز پایلوت نسل سوم به همراه اول دلیلی بر این ادعاست.
ابراهیمی صدرآبادی افزود: در چارچوب پایلوت حداقل باید یک ماه شبکه را در این نسل استارت زده باشیم تا بعد از آن مجوز قطعی داده شود اما وزیر ارتباطات تلویحا عنوان کرده که میتوانید فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده و ما براساس گفتههای ایشان تجهیزات نسل سوم را در شبکه خوب نصب کردهایم.
او همچنین با اشاره به اینکه شاید پیش از اینها میتوانستیم مجوز قطعی را بگیریم تصریح کرد: اگر تاییدیه تستها را میگرفتیم شاید ظرف دو هفته گذشته نیز امکان دریافت مجوز را داشتیم و همچنین قرار بود که به مناسبت هفته دفاع مقدس این مجوز داده شود که بررسی ها و تست ها فنی به پایان نرسیده بود .
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در زمان خصوصیسازی متعهد به حفظ نیروی انسانی این شرکت تا 5 سال شده بودیم آیا امکان دارد در پایان موعد زمانی بخشی از کارمندان مخابرات تعدیل شوند گفت: طبق قوانین بورس تا 5 سال متعهد بودیم که نیروی انسانی را داشته باشیم اما بعد از این زمان محدودیت برداشته میشود اما الزاما به معنای اخراج یا تعدیل کارمندان نیست. زیرابه نیروی انسانی صددرصد نیازمندیم و کسانی که متخصص هستند نگران نباشند.