اپراتورها

اینترنت و شبکه

باندپهن ثابت

تلفن همراه

October 28, 2014
13:59 سه شنبه، 6ام آبانماه 1393
کد خبر: 65108

رایزنی اپراتور چهارم و رایتل

مدیر عامل اپراتور چهارم با اشاره به این‌که راه‌اندازی نسل‌های سوم و چهارم ارتباطی نقطه شروع کار فیبر نوری در کشور به حساب می‌آید گفت: در صورت راه اندازی 3G و 4G به هیچ وجه خدمات مربوط به آن را نمی توان روی بستر رادیویی کشور ارائه داد و حتما باید این خدمات از طریق فیبر ارائه شود.
 
محسن باقری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این‌که شرکت ایرانیان نت در رابطه با استفاده از شبکه فیبر نوری در نمایشگاه تلکام با رایتل رایزنی‌هایی انجام داد، اظهار کرد: ایرانیان نت به شرکت رایتل اعلام کرده که فیبرهای نوری سطح تهران آماده بهره‌برداری است و این شرکت در صورت تمایل می تواند از این بسترها استفاده کند.
 
وی افزود: در هر صورت اپراتورهای تلفن همراه که می خواهند نسل‌های بالاتر ارتباطی مانند 3G و 4G را ارائه دهند در نهایت مجبور به استفاده از فیبر نوری می‌شوند.
 
او درباره عدم تمایل اپراتورها به بستن قرارداد با ایرانیان نت تا به حال خاطرنشان کرد: این عدم تمایل در درجه اول به عدم اطمینان نسبت به STABLE بودن فیبرهای نوری بازمی گردد.
 
مدیر عامل شرکت ایرانیان نت با اشاره به این‌که فرهنگ تشریک منابع در ایران جا نیفتاده است، تصریح کرد: شرکت‌های ایرانی حاضر نیستند از منابع سایر شرکت‌ها استفاده کرده و منافع خود را به منافع دیگران پیوند بزنند.
 
وی افزود:‌ این مساله‌ای است که در اروپا حل شده و جایی که اپراتوری فیبر داشته باشد هیچ اپراتور دیگری حق احداث فیبر ندارد و باید از امکانات موجود همه شرکت‌ها استفاده کنند.
 
SLA طلایی برای متقاضیان فیبر نوری در کشور
باقری در پاسخ به این سوال که چگونه شرکت ایرانیان نت به اپراتورها اطمینان خواهد داد که خدمات فیبر نوری این شرکت پایدار خواهد بود گفت: این شرکت با شرکت‌های طرف قرارداد خود قرارداد SLA امضا می کند.
 
مدیر عامل اپراتور چهارم افزود: قرارداد SLA سه سطح طلا، نقره و برنز دارد که با امضای سطح طلای این نوع قرارداد عدم قطع فیبرهای نوری به 99 درصد خواهد رسید.
 
وی همچنین در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به ایجاد زمینه‌های ارائه خدمات TV ON DEMAND از طریق شرکت ایرانیان نت امکان پذیر است، گفت: ایجاد شبکه تلویزیون اینترنتی به مشترکان این امکان را می‌دهد که فیلم‌های مورد نظر را به صورت غیر زنده از روی شبکه اینترنتی بردارند.
 
او اظهار کرد: در این زمینه لازم است شرکت‌هایی که می خواهند خدمات TV ON DEMAND را ارائه دهند با صدا و سیما تعامل داشته باشند و از این سازمان و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوزهای لازم را دریافت کنند.
 
باقری افزود: همچنین بحث‌های مربوط به رعایت حق کپی رایت و مسائل فرهنگی نیز مربوط به شرکتی می شود که ارائه دهنده این سرویس خواهد بود.
 
وی با اشاره به این‌که اپراتور چهارم تنها ایجاد کننده شبکه دسترسی به TV ON DEMAND است اظهار کرد: مسائل جانبی آن به ارائه این سرویس به شرکت ارائه دهنده مربوط می شود.
 
او درباره استقبال شرکت‌ها برای راه اندازی سرویس تصریح کرد: راه دیگری به غیر از استفاده از این سرویس در کشور وجود ندارد زیرا مشترکان هستند که سرویس مورد نظر خود را انتخاب می کنند و شبکه تلویزیون اینترنتی نیز شبکه‌ای است که مخاطبان به آن احتیاج دارند.
 
کابل تمام فیبرهای نوری داخلی است
مدیر عامل اپراتور چهارم همچنین درباره امکانات مورد نیاز برای ایجاد فیبرهای نوری در تمام مراکز استان‌ها طی 10 سال آینده تصریح کرد: در حال حاضر ایران در سه واحد تهران، رفسنجان و یزد امکانات فیبرنوری داخلی را تولید می کند.
 
وی خاطرنشان کرد: تارهای فیبرهای نوری همگی از خارج از کشور وارد می شوند ولی این تارها در کارخانه های داخلی تبدیل به کابل‌ها خواهند شد اما برای بخش های ODF شرکت ایرانیان نت مجبور به استفاده از امکانات خارجی است.
 
باقری درباره تاثیر تحریم‌ها در وارد کردن امکانات مورد نیاز برای راه اندازی فیبرهای نوری گفت: با این که تحریم‌ها در راه اندازی این شبکه بی تاثیر نبوده است اما سدی را که نتوان از آن عبور کرد نیز به وجود نیاوردند.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.