رگولاتوری

January 11, 2015
10:17 یکشنبه، 21ام دیماه 1393
کد خبر: 66510

نتیجه گزارش کمیته مشترک بررسی پارازیت

گزارش کمیته مشترک بررسی پارازیت‌ها پایش فرکانسی کشور, به بی‌خطر بودن امواج رادیویی رأی داده است.
 
اختلالات ارتباطی یا پارازیت‌ها که بعضاً دغدغه برخی به‌جهت مضر بودن برای سلامتی انسان است، منجر به تشکیل کمیته‌ای متشکل از معاونان و نمایندگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت دفاع، سازمان انرژی اتمی و سازمان محیط زیست شد تا به بررسی این موضوع بپردازند.
 
دولت یازدهم از بدو فعالیت‌های خود رسیدگی به چنین موضوعی را در دستور کار قرار داد و وزیر ارتباطات مسئول ارائه گزارش به رئیس جمهور در این زمینه‌ شد که گویا اولین گزارش هم ارسال شده است.
 
محمود واعظی وزیر ارتباطات با تصدیق ارسال گزارش برای شخص رئیس جمهور چیزی درباره جزییات بررسی امواج رادیویی و تداخل عنوان نکرد و اعلام نتیجه نهایی را منوط به دستور رئیس جمهور دانست.
 
وی شهریورماه سال جاری عنوان کرده بود: امواج را در سه طیف بی‌ضرر، کم‌ضرر و مضر تقسیم خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم جلوی امواجی را که در طیف مضر هستند، بگیریم.
 
رئیس جمهور هم علی‌رغم وصول یکی دو ماهه این گزارش، همچنان در ارتباط با مضرات این امواج چیزی مطرح نکرده است.
 
با این حال، به‌جهت حساسیت این موضوع و نگرانی‌ای که برای برخی از مردم ایجاد شده است موضوع را از مدیرکل صدور پروانه سرویس‌های رادیویی رگولاتوری جویا شد تا حداقل اطمینان خاطری برای مردم ایجاد شود.
 
عظیم ‌فرد در ارتباط با "حاصل گزارش کمیته مشترک در ارتباط با رسیدگی به تشعشعات چه بوده است؟"  گفت: طی بررسی‌های خود، تمام تهران را اندازه‌گیری فرکانسی کردیم و نهایتاً به این نتیجه رسیدیم که هیچ نقطه‌ای از یک‌دهم استاندارد بالاتر نیست.
 
وی افزود: تنها نقطه‌ای که بیشترین حد را داشت، جایی با شش‌دهم استاندارد بود که نتیجتاً همه نقاط را می‌توان در محدوده استاندارد دانست.
 
او با اشاره به اینکه اندازه‌گیری مذکور مربوط به دو سال پیش بوده، اذعان کرد: دوباره مناقصه اندازه‌گیری تشعشع برگزار کردیم و هفته گذشته دو شرکت اعلام آمادگی کردند که نهایتاً رد شدند؛ مجدداً درصددیم که هزار نقطه را پایش فرکانسی کنیم.
 
مدیرکل صدور پروانه سرویس‌های رادیویی رگولاتوری خاطرنشان کرد: علاوه بر سازمان تنظیم مقررات که پایش این فضا را به‌عهده دارد و اگر شکایتی هم مطرح شود آن را پیگیری می‌کند، سازمان انرژی اتمی و اپراتورها نیز فضای فرکانسی را اندازه‌گیری می‌کنند.
 
عظیم ‌فرد گفت: آنچه آمارها و نتایج نشان می‌دهد، رنج استاندارد فرکانسی در کشور برقرار است.
 
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.