جدا شدن از آیفون تاثیر روانی منفی برجا میگذارد
تلفن همراه به عضو اصلی خانوادهها تبدیل شده است و استفاده از آن یک اتفاق معمول در زندگی روزمره محسوب میشود و کارشناسان از آن به عنوان پرکاربردترین ابزار ارتباطی در جهان یاد میکنند.
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، با این وجود بررسیهای کمی تاکنون در زمینه میزان اثرگذاری تلفنهمراه بر زندگی روزمره و جدا شدن انسان از این دستگاه انجام شده است.
دانشگاه میسوری هماکنون در یک مطالعه جدید به این نتیجه رسیده است که متارکه با تلفن همراه میتواند اثرات فیزیکی و روانی قابل ملاحظهای روی صاحبان گوشیهای آیفون برجا بگذارد که از جمله این آثار میتوان به عملکرد ضعیف در آزمونهای شناختی اشاره کرد.
محققان بر اساس این یافتهها اعلام کردند که صاحبان آیفون میبایست در اتفاقاتی از روز که نیازمند توجه زیادی است در کنار گوشی هوشمند خود باشند و برای آنکه بتوانند تمرکز و توجه بیشتری به کارهای روزمره داشته باشند، نباید گوشی را از خود جدا کنند.
"راسل کلایتون" در این خصوص توضیح داد: «یافتههای ما اعلام میدارد که جدا شدن کاربران از آیفون میتواند تاثیرات منفی فراوانی را روی سیستم حافظهای کاربران برجا بگذارد».
کلایتون که محققان دانشگاه میسوری است در این خصوص اظهار داشت که آیفون میتواند به یک فرمت ثابت از زندگی ما تبدیل شود که اگر آن را حذف کنیم، اثرات منفی روانی را تجربه خواهیم کرد.