دوشنبه هفته گذشته بیستم بهمن ماه وزارت آموزش و پرورش و بنیاد ملی بازیهای رایانهای در جهت هم افزایی تولید، معرفی و استفاده صحیح از بازیهای رایانهای تفاهمنامه امضا کردند.
به منظور همسویی و هم افزایی در جهت تولید، معرفی و استفاده صحیح از تولیدات فاخر در زمینه بازیهای رایانهای در سازمان دانشآموزی تفاهمنامهای بین معاونت پرورشی و فرهنگی به نمایندگی حمیدرضا کفاش و بنیاد ملی بازیهای رایانهای به نمایندگی ذبیح الله فیض آبادی منعقد شد.
توسعه فرهنگ صحیح استفاده از بازیهای رایانهای در بین دانش آموزان، هدایت و نظارت بر تولیدات و محصولات بازیهای یارانهای ویژه مدارس، نیازسنجی و آسیب شناسی بازیهای رایانهای به منظور اتخاذ تصمیمات مدیریتی و توسعه و تبلیغ فرهنگ استفاده از تولیدات ایرانی– اسلامی در بین دانشآموزان بخشی از اهداف این تفاهم نامه است.
محورهای فعالیت این تفاهنامه همکاری در جهت نشر و توزیع بازیهای فاخر ایرانی در مدارس، همکاری و مشارکت در برگزاری مسابقات رایانهای بین مدارس، برپایی نمایشگاه عرضه تولیدات بازیهای رایانهای در مدارس، ساخت بازیهای آموزش محور ویژه دانش آموزان و برگزاری دورههای آموزشی – توجیهی ویژه مربیان منتخب سراسر کشور است.
همچنین کمیته مشترک به منظور تدوین فعالیتهای مصوب و پیگری مصوبات مورد توافق طرفین، کمیتهای متشکل از مدیران و کارشناسان دو مجموعه حسب نظر معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای تشکیل خواهد شد.
آموزش با بازیهای رایانهای
حمیدرضا کفاش معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در مراسم امضای این تفاهمنامه گفت: پیش از امضای تفاهمنامه در بنیاد ملی بازیهای رایانهای مذاکراتی و جلسات
کارشناسی در زمینه راهیابی بازیهای رایانهای مناسب به مدارس برگزار شد.
وی با بیان اینکه این تفاهمنامه با هدف بهرهمندی دانشآموزان و فرهنگیان از تولیدات داخلی منعقد میشود، افزود: این تفاهمنامه از جهتی ارزشمند است که مصرف کننده آن بیشتر دانشآموزان هستند و آموزش و پرورش با بهره گیری از بازیهای رایانهای که بسیار جذاب است میتواند دانش آموزان را با مفاهیم آموزشی و تربیتی و تربیت بدنی که در بازیها گنجانده شده است آشنا کند و با این روش توسعه آموزشی و پرورشی اتفاق میافتد.
کفاش افزود: سازمان دانشآموزی که یک سازمان تازه نفس قوی و دارای شعب متعدد در سطح کشور است میتواند در سرعت بخشی و عملیاتی شدن این تفاهمنامه تاثیر گذار باشد.
در جستوجوی لشگر بازیساز
همچنین ذبیحالله فیضآبادی مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در این مراسم گفت: بیشتر مخاطبان بازیهای رایانهای دانش آموزان هستند و امضای این تفاهمنامه در جهت سالمسازی، فرهنگسازی و هدایت دانشآموزان به سوی استفاده از محصولات تولید داخلی است.
مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با یادآوری اینکه هر صنعتی نیاز به نیروی انسانی متخصص دارد، توضیح داد: پایههای نیروی انسانی در همین 12سال آموزش ابتدایی و متوسطه اتفاق میافتد. امیدوار هستیم که در بعد آموزش ساخت بازی رایانهای به جهت ایجاد یک لشگر انبوه انسانی برای پشتیبانی از این صنعت بتوانیم با آموزش و پرورش همکاری داشته باشیم.
فیضآبادی به دغدغههای فرهنگی آموزش و پرورش پرداخت و گفت: آموزش و پرورش یک نهاد بسیار بزرگ و موثر فرهنگی است که آیندهسازان کشور را تربیت میکند و همچنین شکلدهی شخصیت افراد را بر عهده دارد ما امیدوار هستیم که در حوزه بازیهای رایانهای بتوانیم در جهت فرهنگسازی و تربیت نیروی انسانی با آموزش و پرورش همکاری داشته باشیم.