گوگل: برای استخدام کارمندان توجهی به دانشگاه آنها نمیکنیم
شرکتهای بزرگ توجه زیادی دارند که کارمندان آنها در کدام یک از دانشگاههای جهان تحصیل کردهاند و نام دانشگاه آنها تا چه اندازه میتواند پاسخگوی نیازهای شرکت باشد.
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، اما «لازلو بوک» مدیر منابع انسانی گوگل در جمع بزرگ صنعت فناوری، کارشناسان دانشگاهی و کاربران عمومی که در کنفرانس «بازسازی آمریکا» شرکت کرده بودند، نظر متفاوتی را اعلام کرد.
او گفت که شرکتهای فناوری برای جذب نیروی کار جدید به جای توجه به نام دانشگاه میتوانند حس کنجکاوی، تواناییهای مدیریتی، سازگاریهای فرهنگی و توانمندیهای شخصی هر نگاه کنند.
بوک در این خصوص گفت: «این مسئله یکی از کلیدهای اصلی برای موفقیت ما بوده است. ما با در نظر گرفتن این مسئله توانستیم با اطمینان کامل افرادی که شایسته ورود به شرکت گوگل هستن را انتخاب کنیم».
گوگل برای سالهای طولانی این رویه را دنبال کرده است. در نخستین سالهای راهاندازی، این شرکت بزرگ سراغ مرکز آموزشی مختلف میرفت و طی آن بهترین استعدادها را گزینش میکرد. در این فرآیند هیچ توجهی به نام دانشگاه نمیشد. سپس اطلاعات به دست آمده از این افراد جمعآوری میشد و مدیران ارشد گوگل هم از بین همین افراد انتخاب میشدند.
آنچه که بوک و گروهش دریافتهاند این است که هیچ ارتباطی میان نام دانشگاه و نحوه عملکرد آنها در موقعیت شغلی ندارد و همه این مسایل به استعداد کارمندان برمیگردد.
همچنین باید توجه داشت که نمره فارقالتحصیلی نیز ملاک اصلی برای گوگل محسوب نمیشود. اینکه یک دانشجو در سطح A، B یا C در رشته علوم رایانه، فیزیک، ریاضی یا … فارقالتحصیل شده باشد اهمیت چندانی ندارد و در عوض معیارهای کیفی در او سنجیده میشود.