رگولاتوری

May 30, 2015
13:31 شنبه، 9ام خردادماه 1394
کد خبر: 70589

وزیر ارتباطات: قطعا به مخابرات کمک می‌کنیم؛ کمک فقط افزایش تعرفه نیست

وزیر ارتباطات در خصوص مشکلات ایجاد شده برای شرکت مخابرات ایران اظهار کرد: قطعا به مخابرات کمک می‌کنیم چرا که این شرکت باید روی پای خود بماند و به مردم خدمات بدهد.
 
محمود واعظی ظهر امروز در حاشیه همایش سراسری روابط عمومی‌های وزارت ارتباطات در جمع خبرنگاران حاضر شده و به پاسخگویی به برخی سوالات پرداخت.
 
وی در پاسخ به این سوال ایسنا که اکنون شرکت مخابرات دچار مشکل شده و مدیریت این شرکت دشوار شده، وزارت ارتباطات چه برنامه‌ای برای برون‌رفت این شرکت از شرایط فعلی دارد؟ اظهار کرد: قطعا به مخابرات کمک می‌کنیم حال درست است مالکیت این شرکت خصوصی‌ شده، اما حاکمیت آن خصوصی نیست و باید تلاش کنیم این شرکت سیاست‌های کشور را دنبال کند.
 
وزیر ارتباطات در عین حال متذکر شد: براین اساس ما قطعا از مخابرات حمایت می‌کنیم، اما باید این نکته را مدنظر داشت که حمایت تنها به معنای افزایش تعرفه نیست و می‌تواند ابعاد مختلفی داشته باشد و از میان مجموعه مسائل مربوط به توسعه یک مورد هم می‌تواند به تعرفه‌ها مربوط شود.
 
اگر مخابرات مایل به بازگشت تعرفه هاست اعلام کند
 
وی در پاسخ به این مطلب که مخابرات اعلام کرده حتی به بازگشت تعرفه‌ها به حالت قبل از هم‌کد سازی علاقه‌مند است، توضیح داد: اگر چنین تصمیمی در مخابرات وجود داشته باشد آیا بدان معناست که مخابرات می‌خواهد آبونمان 900 تومانی خود را به 30 تومان سابق بازگرداند؟
 
واعظی ادامه داد: در هر صورت اگر مخابرات چنین پیشنهادی دارد لازم است آن را با کمیته تنظیم مقررات در میان بگذارد نه با رسانه‌ها؛ به هر حال اگر چنین پیشنهادی وجود دارد آن را در کمیسیون مطرح کنند و ما حرفی نداریم و این موضوع در کمیسیون بررسی خواهد شد.
 
واکنش وزیر به اظهارات دبیر شورای عالی فضای مجازی
 
وزیر ارتباطات امروز در خصوص صحبت‌های اخیر دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز چندین بار مورد سوال قرار گرفت اما تلاش کرد از واکنش نشان دادن به صحبت‌های محمدحسن انتظاری اجتناب کرده و تنها در خصوص مسائل مهم حوزه صحبت کند.
 
وی در پاسخ به بخشی از این سوالات اینگونه اظهار کرد که قرار نیست اگر فردی صحبتی را مطرح می‌کند دیگران در برابر آن جواب بدهند.
 
وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی که در خصوص ارائه‌ی گزارش از شبکه ملی اطلاعات مطرح شده بود نیز عنوان کرد: ما گزارش‌های این موضوع را به شورای عالی فضای مجازی فرستاده‌ایم.
 
واعظی در پاسخ به این مطلب که شورا معتقد است آنچه فرستاده شده در حد یک نسخه پاورپوینت بوده اظهار کرد: اگر ما گزارش خود را به شیوه پاور پوینت ارائه کنیم گفته می‌شود اطلاعات داده شده در حد پاورپوینت است اگر هم این اطلاعات را بر روی صفحات کاغذ منتقل کنیم به عنوان مثال می‌گویند گزارش در حد کاغذ است، اما ما که نمی‌توانیم شبکه ملی اطلاعات را از کل کشور به یک اتاق ببریم. برهمین اساس ناچاریم گزارش‌های خود را بر روی پاورپوینت ارائه کنیم.
 
وی ادامه داد: من نمی‌خواهم درگیر این مسائل شوم رسانه‌ها نیز بهتر است خود را درگیر این موضوعات نکرده و به موضوعات مثبتی که وجود دارد مانند این‌که توسعه به‌طور دائم پیگیری می‌شود توجه کنند. اگر فردی به هر دلیلی حرفی را می‌زند ما نباید خود را درگیر این مسائل کنیم وظیفه‌ من و معاونین من آن است که خود را وارد فضای حاشیه‌ای نکنیم، اما یکسره سوال‌های منفی می‌پرسید.
 
پیوست فرهنگی آماده طرح در شورای عالی
 
وزیر ارتباطات در خصوص آخرین وضعیت پیوست فرهنگی نیز توضیحاتی ارائه کرد و گفت: منتظریم این پیوست در شورای عالی فضای مجازی مطرح شود.
 
واعظی در پاسخ به بخش دیگری از صحبت‌های دبیر شورای عالی فضای مجازی مبنی بر این‌که لازم است مصوبات کمیسیون عالی تنظیم مقررات که در مرکز ملی فضای مجازی ایجاد شده، بر مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات که در وزارت ارتباطات قرار دارد اولویت داشته باشد، توضیح داد: هر موضوعی که در شورای عالی فضای مجازی به تصویب برسد برهمه مسائل اشراف و اولویت دارد، اما این‌که کمیته‌ای درست شود، دیگر این شرایط حکم نمی‌کند و اینگونه نیست که نظرات آن کمیته هم اشراف داشته باشد، اما به هر صورت هرآنچه در شورای عالی فضای مجازی به تصویب برسد برای همه ما لازم‌الاجراست.
 
واگذاری اپراتور دوم پستی به کجا رسید؟
 
این عضو کابینه دولت در خصوص سرنوشت اپراتور دوم پستی نیز اظهار کرد: این مساله در کمیسیون‌های مختلفی پیگیری شده و منتظریم در صحن مجلس مطرح شود.البته با توجه به این‌که ماه‌های آخر فعالیت مجلس است و اولویت‌های مهمی مانند تدوین برنامه ششم توسعه در دستور کار قرار دارد، ممکن است این موضوع به مجلس نرسد که اگر چنین اتفاقی رخ دهد ممکن است مجبور شویم اپراتور دوم را خود اعلام کنیم.
 
وی در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان این مساله را بدون تصویب مجلس انجام داد، اظهار کرد: به هرحال لازم است این موضوع تعیین تکلیف شود و طبق اصل 44 قانون اساسی نیز مجلس این موضوع را اعلام کرده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.