ماده جدید اپل برای رفع اختلالات بیسیم در تلفن همراه
شکی نیست که کاربران امروزی از دستگاههای موبایلی با بدنه یکپارچه فلزی لذت بیشتری میبرند و خرید آنها را ترجیح میدهند. آخرین نظرسنجی جهانی انجام شده نیز این مسئله را تایید کرده است.
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، اما استفاده از فلز در بدنه بیرونی گجتها بهخصوص تلفنهای همراه مشکلاتی را هم به همراه میآورد و به دنبال این اتفاق سیستمهای بیسیم رادیویی در همه بخشها از جمله مومدم شبکه، Wi-Fi و NFC با اختلال مواجه میشوند. به عبارت دیگر نزدیک بودن بدنه فلزی گوشی با گیرندههای بیسیم دستگاه موبایلی باعث میشود تا آنها نتوانند به خوبی کار کنند.
این مسئله برای مدتهای طولانی مورد توجه مهندسان الکترونیک قرار گرفته است و از جمله اقداماتی که برای حل مشکل مذکور انجام شده است میتوان به استفاده از خطوط آنتن پلاستیکی در قسمت پشت آیفون 6 یا HTC One M9 اشاره کرد.
در گوشیهایی که بدنه یکپارچه دارند این مسئله میتواند مشکلات دیگری را به وجود آورد و این طور که منابع خبری به تازگی اعلام کردند، اپل روش جدیدی پیدا کرده است که تمام اختلالات یاد شده را از بین میبرد.
شرکت اپل به جای استفاده از آنتنهای پلاستیکی و امتداد خطوط این آنتنها در بدنه گوشی، حق امتیازی را به ثبت رسانده است که به موجب آن نوعی ماده کامپوزیتی ساخته میشود که شکل ظاهری آن دقیقا شبیه فلز است و امواج رادیویی هم به راحتی از آن عبور میکنند.
این فناوری جدید میتواند در طراحیهای آتی اپل مورد استفاده قرار گیرد و تا گوشیهای بعدی این شرکت باریکتر، سبکتر و زیباتر شوند. مهمترین کاربردی که این ماده جدید میتواند داشته باشد، تولید آنتن یا بدنه گوشی است. اپل میگوید که شکل ظاهری این ماده کاملا شبیه به فلز است و امکان تشخیص آنها به راحتی وجود ندارد.