اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

July 15, 2015
18:31 چهارشنبه، 24ام تیرماه 1394
کد خبر: 71932

مقایسه «یوز» با «گوگل» فعلا ممنوع

دبیر شورای راهبری طرح جویشگر بومی در خصوص استقبال از موتور جستجوی «یوز»، گفت: اجرای این پروژه در مرحله اولیه بوده و کاربران نبایستی در حال حاضر«یوز» را با سایر جویشگرهای با سابقه ای مانند گوگل مقایسه کنند.
علیرضا یاری، از شناسایی توانمندی های موجود در کشور در زمینه موتورهای جویشگر بومی خبر داد و با اعلام رضایت از پیشرفت طرح جویشگر، افزود: شرکت های علاقه مند برای راه اندازی موتور جستجوگر بومی تا 23 تیرماه جاری برای برخورداری از حمایت های این طرح فرصت دارند.
 
وی اظهار داشت: فعالیت های متنوعی از آغاز طرح جهت شناسایی توانمندی های موجود در کشور ازطریق فراخوان و نیز مطالعه های میدانی و نحوه اجرای طرح صورت گرفته است و تاکنون با تلاش های انجام شده، پروژه ها شناسایی و اولویت بندی شده اند.
 
یاری درباره زمان راه اندازی نسخه تکمیلی «پارسی جو» به عنوان یکی از جویشگرهای بومی نیز گفت: بنا به درخواست مجری پارسی جو، به منظور بهره برداری از سرویس های جدید و نیز بهبود وضعیت موجود، شورای راهبری جویشگر بومی در نشست نهم تیرماه جاری با زمان پیشنهادی مجری برای راه اندازی در مهرماه امسال، موافقت کرد.
 
دبیر شورای راهبری طرح جویشگر با بیان آنکه تاکنون در فراخوان جویشگرهای بومی تنها موتورهای جستجوی «یوز» و «پارسیجو» مشارکت داشته اند، گفت: در شورای راهبری طرح، ادامه برنامه حمایت از این موتورهای جستجو نیز منوط به ارائه مدل کسب و کار بوده و با توجه به تمدید زمان فراخوان تا 23 تیرماه جاری، چنانچه موتورهای جستجوی دیگری نیز در فراخوان شرکت کنند، مطابق مدل کسب و کار پیشنهادی مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
 
براساس گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناروی اطلاعات، یاری همچنین در خصوص استقبال از موتور جستجوی «یوز»، تصریح کرد: اجرای این پروژه در مرحله اولیه بوده و هنوز کاربران نباید «یوز» را با جویشگرهای با سابقه مانند گوگل مقایسه کنند. 
 
وی افزود: هرچند این جویشگر باید سعی کند که خدمات ویژه و جذاب برای کاربران خود ارائه کند که مجریان آن نیز هم اکنون درحال برنامه ریزی و توسعه در جهت تامین انتظارات کاربران خود هستند.
 
دبیر شورای راهبری طرح جویشگر همچنین درخصوص برنامه مدنظر این طرح تا پایان امسال، گفت: لیست پروژه های با اولویت یک، مشخص شده و برای تایید به شورای راهبری ارسال شده که پس از برگزاری نشست با شرکت کنندگان در فراخوان و نیز تکمیل پیش نویس(RFP) پروژه ها و تایید شورای راهبری، پروژه های با اولویت بالا اجرایی خواهند شد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.