رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: تلاش برای ارتقاء ظرفیت اینترنت بینالملل از 2 به 8 ترابیت بر ثانیه تا سال 2017 و 16 ترابیت تا پایان سال 2020 برنامهای تدوین شده در این شرکت است.
محمود خسروی که به عنوان سخنران ویژه کنفرانس ظرفیت اوراسیا 2015 ترکیه در جمع نمایندگان کشورهای این منطقه سخن میگفت با بیان اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان فراهم آورنده اصلی Core مرکزی شبکه مخابراتی ایران وظیفه تامین شبکه Backbone را دارد، گفت: در واقع بستر اصلی تمامی اپراتورهای ثابت و سیار داخلی، منطقهای و بینالمللی را فراهم میکند.
وی گفت: استقبال جمعیت جوان و بازار فعال مخابراتی ایران از اینترنت با ظرفیت بالا و کیفیت سرویس خوب، زمینه لازم جهت رشد و توسعه زیرساختهای ارتباطی در این کشور را فراهم کرده است.
معاون وزیر ارتباطات درباره سیاستهای توسعهای شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: تلاش برای ارتقاء ظرفیت اینترنت بینالملل از 2 به 8 ترابیت بر ثانیه تا سال 2017 و 16 ترابیت تا پایان سال 2020 برنامهای تدوین شده در این شرکت است.
رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: توسعه شبکه برای افزایش ترانزیت بینالملل از 300گیگابیت بر ثانیه به 20 ترابیت در 2017 و 30ترا تا سال 2020 را پیشبینی کردهایم.
او با تاکید بر این نکته که هیچ محدودیتی پیش روی شرکت ارتباطات زیرساخت وجود ندارد، تصریح کرد: این شرکت از هرگونه مشارکت بینالمللی در این عرصه استقبال میکند.
خسروی درباره تاثیر تنظیم مقررات بر آینده ICT کشور گفت :اجرای سیاستهای خصوصیسازی از یکسو و باز شدن فضای تجارت جهانی ایران در دوران پس از تحریم از سوی دیگر، زمینه مناسبی برای سرمایهگذاریهای خارجی در بخش مخابرات و ارتباطات ایران فراهم میکند.
وی مشارکت در پروژههای توسعه خدمات مخابراتی در سطح ایران و منطقه را از جمله اولویتهای شرکت ارتباطات زیرساخت دانست که نقش ویژهای در افزایش رشد اقتصادی کشور بازی میکند.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت درباره استراتژی ایران برای ورود به بازار مخابراتی منطقه اوراسیا تصریح کرد: خرید و فروش ظرفیت ارتباطی، ارائه و خرید سرویس با کیفیت و قیمت مناسب، استراتژی اصلی ایران در این بازار است.
او مشارکت در کنسرسیومهای بینالمللی برای ارائه خدمات در سطح بینالملل، ترانزیت ارتباطات مخابراتی منطقه مشابه با پروژه EPEG ، توزیع محتوا در ایران و منطقه CDN، ارائه خدمات Host و Telehosting را از دیگر شیوههای حضور ایران در بازار ارتباطات بینالملل اعلام کرد.
وی درباره تلاش ترکیه برای تبدیل شدن به مرکز اصلی ترانزیت ارتباطات بینالملل منطقه گفت: سیاست ما در عرصه مخابرات و ارتباطات منطقه بر اصل تعامل با تمامی شرکای تجاری و مخصوصا کشورهای هم مرز و همسایه بنا شده است.
رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به اینکه موقعیت ترکیه و ایران در کنار یکدیگر برای ترانزیت ترافیک اروپا به آبهای آزاد جنوب و اتصال به شبه قاره هند و چین، امتیازی بزرگ است، همکاری بیشتر این دو کشور را موضوعی پر اهمیت و استراتژیک برای توسعه ارتباطات منطقه و بینالملل دانست.
کنفرانس ظرفیت اوراسیا 2015 ترکیه با هدف افزایش ظرفیت انتقال بینالملل کشورهای آسیایی اروپایی هفتم و هشتم مهر ماه در استانبول برگزار شد که در آن مدیران ارشد شرکتهای مطرح مخابراتی جهان شرکت داشتند.
این کنفرانس همه ساله با تمرکز بر کسبوکار و با هدف تبادل خدمات ارتباطی در سطح ملی منطقهای و بینالمللی و ایجاد فرصتهای جدید مبادلات تجاری ارتباطی به صورت دورهای در کشورهای مختلف منطقه برگزار میشود.