اینترنت و شبکه

رگولاتوری

October 31, 2015
19:14 شنبه، 9ام آبانماه 1394
کد خبر: 74125

تاکید دبیرشورایعالی فضای مجازی بر لزوم تدوین مدل اقتصادی برای ICT

دبیر شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر اینکه بازار کسب و کار فناوری اطلاعات باید چهار برابر فعلی رشد کند، بر لزوم تدوین مدل اقتصادی ملی ICT تاکید کرد.

ابوالحسن فیروزآبادی امروز شنبه در مراسم رونمایی از موتور جستجوی پارسی جو با تاکید بر اینکه فضای مجازی زندگی حقیقی ما را در برگرفته است گفت: نباید اجازه دهیم سرویس های خارجی هچون گوگل پلتفورم زندگی ما را در این فضا از آن خود کنند.
 
وی با بیان اینکه نیازمند طراحی مدل اقتصادی بومی برای فضای مجازی کشور هستیم، ادامه داد: مدل های اقتصادی که تاکنون در این فضا شکل گرفته است و در درون خانه های ما رسوخ کرده اند از ماوراء مرزها آمده و نباید این سرویس ها ذائقه ایرانی را تحت تاثیر قرار دهد.
 
فیروزآبادی با اشاره به اینکه در ذیل موتورهای جستجو، کسب و کارهای بزرگ صورت می گیرد اضافه کرد: بازار کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات قابلیت این را دارد تا ۴ برابر فعلی به جلو حرکت کند و ما توانایی این را داریم که این بخش را توسعه دهیم.
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه تا دو سال و نیم پیش اینترنت با پهنای ۱۰۸ کیلو بیت، اینترنت پرسرعت محسوب می شد و بالاتر از آن غیر مجاز بود، گفت: هم اکنون در کشور بیش از ۱۵ میلیون مشترک موبایل، اینترنت سه مگابیتی استفاده می کنند و شرکت های ارائه دهند ADSLنیز اگر جلویشان را نگیریم تا ۸ مگابیت نیز به کاربران منازل اینترنت می دهند.
 
وی با تاکید بر سیاست دولت یازدهم و نیز شرایط بوجود آمده پس از برجام، اضافه کرد: این فرصت خوبی است که بازار اقتصادی داخلی با تکیه بر توانایی بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات توسعه یابد.
 
رئیس مرکز ملی فضای مجازی راه اندازی جویشگر بومی را یکی از ارکان اصلی شبکه ملی اطلاعات عنوان کرد و افزود: تقویت و توسعه این طرح با یک گروه ۵۰ نفره دانشگاهی جواب نمی دهد و نیازمند توسعه نیروی انسانی در این طرح و مدل های مشابه هستیم.
 
فیروزآبادی با بیان اینکه اندازه بازار فضای مجازی کشور هم اکنون به اندازه واقعی نیست، اضافه کرد: در این بازار نیازمند مدل اقتصادی ملی هستیم.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.