اینترنت و شبکه

November 14, 2015
14:22 شنبه، 23ام آبانماه 1394
کد خبر: 74398

جهانگرد: کاربران، موتورهای جست‌وجوی ایرانی را در صفحه خود قرار دهند

1426501992521_Erfan Khoshkhoo-25.jpg
 
رییس سازمان فناوری اطلاعات با بیان این‌که سال گذشته دولت برای موتورهای جست‌وجو سه میلیارد هزینه کرده است، گفت: کاربران باید با حمایت از این موتورها به تقویت آنها کمک کنند.
 
نصرالله جهانگرد با حضور در غرفه ایسنا، در بیست‌ویکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها درباره‌ استفاده از موتورهای جست‌وجوگر ایرانی اظهار کرد: ما برای شبکه ملی اطلاعات‌مان باید ابزارهایی تولید کنیم که به ما کمک می‌کند در اندازه‌های ملی استقلال داشته باشیم.
 
وی افزود: موتورهای جست‌وجو‌گر، ایمیل، شبکه‌های اجتماعی ابزارهای یک شبکه مستقل است البته از نظر کاربرد، ظرفیت، شرایط بازار و رقبا همه موثر هستند و پیشنهاد ما به کاربران ایرانی این است که حتما موتورهای جست‌وجوگر ایرانی را در صفحه خود بگذارند و با آن جست‌وجو کنند.
 
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این‌که با جست‌وجوهای بیشتر اطلاعات بیشتری توسط موتورهای جست‌وجو جذب می‌شود، ادامه داد: همان کاری که ما با گوگل می‌کنیم و باعث تقویت‌اش می‌شویم می‌توانیم با حمایت ملی باعث تقویت موتورهای جست‌وجوی ایرانی هم شویم.
 
جهانگرد با بیان این‌که همه این موتورهای جست‌وجو توسط بنگاه‌های خصوصی فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: اگر بتوانیم با همیاری همه کاربران باعث افزایش کاربرد این موتورها شویم، مخازن اطلاعاتی آنها به تدریج قوی‌تر خواهد شد و بهتر پاسخ می‌دهند.
 
رییس سازمان فناوری اطلاعات ادامه داد: ممکن است روز اول درصدی از کلمات را به نفع مطلوب نشان ندهد، اما قطعا دفعات بعد این کار به درستی انجام می‌شود، چرا که سیستم این موتورها آموزش با عمل است و ما انتظار داریم که کاربران از این ابزارها بهترین استفاده را کنند.
 
وی همچنین درباره‌ی میزان سرمایه‌گذاری در موتورهای جست‌وجوگر ایرانی افزود: نمی‌دانیم که به‌طور کلی چقدر در این موتورها سرمایه‌گذاری شده، اما برای مثال ما در سال گذشته در بخش دولتی حدود سه میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کردیم که این بخشی از کل سرمایه‌گذاری انجام شده است.
 
جهانگرد درباره‌ی شعار خبرگزاری ایسنا در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها مبنی بر «صداقت، اعتماد و اعتبار» اظهار کرد: این شعار بسیار استراتژیک اعلام شده، چرا که اگر صداقت در خبر نباشد ارزشی نخواهد داشت.
 
به گفته رییس سازمان فناوری اطلاعات اصیل‌ترین شاخص برای خبر درستی آن است و طبیعتا شنونده به آورنده خبر درست، اعتماد پیدا می‌کند و در عین حال آن خبرگزاری معتبر می‌شود.
 
وی ادامه داد: بنابراین خبرگزاری که اخبار درست منتشر کند، قطعا معتبر شده که ایسنا هم در این زمینه خوب کار کرده است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.