امینت

تلفن همراه

November 29, 2015
13:15 یکشنبه، 8ام آذرماه 1394
کد خبر: 74737

توصیه‌های موبایلی فتا به زائران اربعین

سرپرست اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در توصیه به زائران اربعین حسینی با بیان اینکه گم کردن یا سرقت رفتن تلفن همراه می تواند تجربه ناخوشایندی در طول سفر زوار باشد، گفت: به کاربران توصیه می شود برای جلوگیری از سوء استفاده از اطلاعات شخصی، اطلاعات غیر ضروری را از گوشی خود پاک کنند.
 
 
سرهنگ آذر درخش در تشریح این خبر گفت: کاربران به یاد داشته باشند اگرچه گوشی‌های هوشمند عموما گران هستند، اما مهمتر از گم شدن این نوع گوشی ها، دسترسی یابنده یا سارق به بسیاری از اطلاعات کاملا شخصی و خصوصی است که می تواند مشکل ساز شود.
 
وی با بیان اینکه کاربران حتما بر روی گوشی و سیم کارت خود رمز بگذارند و پین کد آن را فعال کنند، افزود: رمز مورد استفاده نیز باید به راحتی حدس زده نشود تا در صورت گم شدن یا به سرقت رفتن، سارقان به راحتی نتوانند به اطلاعات دست یابند.
 
سرپرست اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه کاربران در طول سفر حتما حافظه گوشی را خالی کنند، ادامه داد : کاربران عکس و کلیپ شخصی و خصوصی خود را از گوشی ها بر روی حافظه های جانبی منتقل کرده و حتی الامکان گوشی خود را به حالت تنظیمات کارخانه(ریست فاکتوری) برگردانند؛ حتما در این خصوص دقت لازم را داشته باشند.
 
این مقام مسئول در خصوص درخواست ایمیل برای پیکربندی گوشی بعد از بازگشت به تنظیمات کارخانه ای، گفت: کاربران توجه داشته باشند ایمیلی که برای پیکربندی گوشی ارسال خواهند کرد ،ایمیل مهم که کارهای بانکی خود را انجام می دهند، نباشد.
 
وی به کاربران تاکید کرد: لیست تلفن خود را نیز محدود کنید و شماره های آشنایان و دوستانی را که در طول سفر به آن نیاز ندارید از گوشی خود پاک کنید، چرا که در صورت به سرقت رفتن گوشی شما، سارقان می توانند از این شماره ها سوء استفاده کرده و برای آنها ایجاد مزاحمت نمایند.
 
سرپرست اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه لازم است کاربران هیچ گونه اطلاعات مالی همچون اپلیکیشن های بانکی و کاری را بر روی گوشی خود ذخیره نکنند، گفت: در صورت داشتن چنینی فایل هایی حتما قبل از سفر، این اطلاعات را از گوشی هوشمند پاک شود.
 
وی همچنین در توصیه دیگر به زائران اربعین حسینی با اشاره به اینکه حتی‌الامکان از سیم کارت های داخلی استفاده شود، اضافه کرد : در طول سفر بهتر است بلوتوث، شیریت، زاپیا و… گوشی خاموش باشد و از دریافت فایل از طرق اشاره شده خودداری شود چرا که احتمال آلوده بودن این فایل ها به نرم افزارهای مخرب و جاسوسی وجود دارد.
 
براساس گزارش سایت پلیس، وی با توصیه به کاربران که از در اختیار گذاشتن گوشی خود به افراد غریبه و ناشناس خودداری کنید، خاطر نشان کرد: در صورتی که گوشی شما مفقود شد و با شما تماس گرفتند برای تحویل گوشی حتما مراتب را با نمایندگان کاروان و پلیس در میان بگذارید.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.