اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

December 9, 2015
13:48 چهارشنبه، 18ام آذرماه 1394
کد خبر: 74919

سه شغل پرطرفدار رایانش ابری در سال ۲۰۱۶

امروزه شرکت‌ها به طور روزافزونی به استفاده از فناوری‌های مربوط به رایانش ابری روی آورده‌اند. شرکت‌ها برای موفقیت در این روند، مستلزم شناسایی و جذب کارشناسانی هستند که بتوانند از این فضا به خوبی استفاده کرده و پاسخ مناسبی به چالش‌های احتمالی در ذهن داشته باشند.
انتظار می‌رود در سال آینده، سه شغل ابری که مورد توجه سازمان‌ها قرار گیرد به این شرح باشد: 
 
۱. معمار و توسعه‌گر Container
Container روشی در توسعه پراکنده (Distributed Development) و یک نوع الگوی معماری به شمار می‌رود. فناوری نوظهور کانتینر، اجرای برنامه‌های کاربردی مجازی‌شده را بهینه کرده است. 
امروزه کارشناسانی که از مهارت کار با Docker، Rocket، Mesos یا Kubernetes برخوردار باشند، می‌توانند به راحتی در سازمان‌های درخواست‌کننده خدمات ابری مشغول به کار شوند. ضمناً بد نیست بدانید کانتینر یک نوع فناوری متن باز است لذا شروع کار با آن، رایگان یا بسیار کم‌هزینه است.
اگر شما درک مناسبی از معماری سرویس‌گرای توسعه (Service-Oriented Development) داشته باشید، می‌توانید به راحتی با کانتینرها کار کنید. 
 
۲. دانشمندان داده‌های ابری 
رایانش ابری باعث شده هزینه استفاده از سیستم‌های کلان داده بسیار کاهش یابد. 
از این رو تقاضای سازمانی برای خدمات کسانی که بتوانند در دو حوزه «تجزیه و تحلیل داده‌ها» و «سیستم‌های ذخیره‌سازی ابری» فعالیت کنند بالاست. از دیگر فناوری‌های مرتبط می‌توان به پیش‌بینی‌های تحلیلی، یادگیری ماشینی و اینترنت اشیاء نام برد.
 
۳. کارشناسان DevOps ابری 
DevOps ترکیبی از دو واژه Development (توسعه) و Operation (عملیات) است. در واقع DevOps را می‌توان ملغمه‌ای از «خودکارسازی فرایند توسعه» و «پلتفرم‌های رایج ابری» دانست.
ترکیب توسعه و عملیات در ابر، باعث شده تقاضا برای خدمات کسانی که با این فضا آشنایی کافی داشته باشند و بتوانند تغییرات فناوری‌های مرتبط را بشناسند و همگام با آن به جلو حرکت کنند، افزایش یابد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.