رگولاتوری

December 11, 2015
12:05 جمعه، 20ام آذرماه 1394
کد خبر: 74951

مشاور مرکز ملی فضای مجازی خواستار شد: مجمع تشخیص مصلحت نظام برای مقابله با موازی کاری دستگاه ها وارد عمل شود

مشاور مرکز ملی فضای مجازی در مصاحبه با "صبح و گفت وگو" رادیو گفت وگو بر لزوم ورود مجمع تشخیص مصلحت نظام برای مقابله با موازی کاری دستگاه ها در حوزه مجازی تاکید کرد.
 
حسن نجفی سولاری بر لزوم ایجاد نظم و انسجام در حوزه شوراها و خاصه در بحث فضای مجازی اشاره کرد و گفت: «موازی کاری تنها به طلب منابع می انجامد و در جایی مثل شورایعالی فضای مجازی وظیفه سیاست گذاری، هماهنگی و هدایت این فضا سپرده شده است.»
 
وی افزود: «دیگر نهادها و سازمان ها می بایست خطوط کلی سیاست های اجرایی در خصوص فضای مجازی را از یک مرکز دریافت کنند و مناسب نیست خود اقدام به سیاست گذاری کنند.»
 
نجفی سولاری با ابراز تاسف از موازی کاری برخی نهادها در این حوزه، گفت: «مصلحت نظام این است که هر نوع سیاست گذاری در دستگاه های اجرای را به شورایعالی فضا مجازی منتقل کنیم و دستگاه ها فقط عملیات ها را اجرایی کنند.»
 
وی تصریح کرد: «جدا از وزارت ارتباطات که متاسفانه حتی در متن مکتوب و اعلامی سیاست گذاری و تدوین راهبرد در امور فضای مجازی را درج می کنند که دخالت در اقدامات شورایعالی فضای مجازی است، برخی دیگر از نهادها نیز موازی کاری می نمایند.»
 
نجفی سولاری ادامه داد: «مرز بندی ها در حکم مقام معظم رهبری تصریح شده و قانون نیز حد و حدود هر بخش را روشن و شفاف اعلام کرده است و این تداخل و موازی کاری از سطح وزارت ارتباطات نیز فراتر رفته است.»
 
مشاور مرکز ملی فضای مجازی تاکید کرد: «هم اینک چاره ای نیست جز اینکه مراجعی چون مجمع تشخیص مصلحت نظام و دفتر مقام معظم رهبری وارد عمل شوند و این مسئله را حل کنند.»
 
در ادامه بهروز نعمتی، عضو کمیسیون صنایع مجلس ضمن تاکید بر جداسازی حوزه سیاست گذاری و اجرای در خصوص فضای مجازی اظهار کرد: «دوستان در وزارت ارتباطات باید بدنبال اجرا باشند نه سیاست گذاری؛ هرچند وزیر محترم عضو شورای سیاست گذاری باشند!»
 
وی ادامه داد: «دبیر خانه نباید خود را یک طرف ماجرا بداند؛ در گذشته دبیرخانه بدنبال تفکیک این مسئله نبود و امروز امیدواریم این تفکیک اجرایی شود.»
 
نعمتی تصریح کرد: «برخی نهادها بدنبال این بودند که اجرا را نیز از وزارت ارتباطات بگیرند و خود شورا اقدام به اجرای سیاست ها نمایند و در این راستا دبیرخانه می تواند بسیاری مسائل را حل کند.»
"صبح و گفت وگو" با اجرای امیرحسین راسخ روانه آنتن شد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.