تجارت الکترونیک

فناوری اطلاعات

December 30, 2015
9:09 چهارشنبه، 9ام دیماه 1394
کد خبر: 75241

تا سال 2020 میلادی، 45 درصد از خریدهای آنلاین با دستگاه های موبایل انجام می شوند

حتما شما هم تا به حال با تلفن هوشمندتان اقدام به خرید در فضای آنلاین کرده اید. به لطف اپلیکیشن هایی که از سوی بامیلو، دیجیکالا و دیگر خرده فروشی ها ارائه گردیده اند، خرید آنلاین ساده تر از هر زمان دیگری شده و نیازی نیست که برای این کار لپ تاپ یا کامپیوتر خانگی تان را روشن نمایید.
 
در سال 2015 میلادی، حدودا 12 درصد از خریدهای صورت گرفته در فضای آنلاین از طریق ابزارهای موبایل انجام شدند که در ایالات متحده آمریکا با رقم 303 میلیارد دلار برابری می کرد.
 
با این همه، پیش بینی شده که تا سال 2020 میلادی، این رقم به 45 درصد افزایش پیدا کند و سهم ایالات متحده آمریکا از این خریدها نیز به رقم 632 میلیارد دلار برسد.
 
این افزایش بیش از دو برابر رقم اعلام شده فعلی محسوب می شود و در نوع خود فوق العاده است اما سوالی که مطرح می شود این است که سهم دستگاه های موبایل از این رقم چقدر است و اینکه مجموعا چه میزان پول صرف خریدهای آنلاین خواهد شد.
 
پیش بینی شده که در سال 2020 میلادی، کاربران دستگاه های موبایل 55 میلیارد دلار را صرف خریدهای آنلاین خود نمایند و سهم شان از تجارت الکترونیکی مجموعا برابر با 16 درصد اعلام گردیده.
 
طبق ارزیابی های انجام شده، فروش های دیجیتالی در مقایسه با سال قبل، افزایشی قابل توجه را پیدا کرده اند و نسبت به بازه زمانی مشابه در سال قبل، 15 درصد افزایش را نشان می دهند.
 
با این همه، آنطور که آمارها نشان می دهند، خرده فروشی ها تنها 2 درصد نسبت به بازه زمانی مشابه در سال قبل افزایش فروش داشته اند. این روزها آنطور که در خبرهای خوانده اید، اغلب بزرگسالان آمریکایی بخش زیادی از زمان خود را صرف کار کردن با موبایل هایشان می کنند اما بیشترین خرید خود را به جای موبایل، با استفاده از سیستم های دسکتاپی انجام می دهند.
 
با استناد به گزارشات منتشر شده، تجارت الکترونیک و فروش آنلاین همچنان روند افزایشی خود را حفظ می کنند. این روزها بسیاری از مردم ترجیح می دهند که به جای مراجعه حضوری به فروشگاه ها، آنها را به صورت آنلاین خریداری کنند. علت هم این است که در این شیوه، خریدار از پرداخت مالیات معاف است یا باید مالیات کمتری را پرداخت نماید و نکته دیگر اینکه برخی فروشگاه های آنلاین کالاها را بدون دریافت هزینه ارسال در اختیار مشتریانشان قرار می دهند.
 
اما تحقیقات نشان می دهند که اسمارت فون ها همچنان بیشترین نقش را در جستجوی اقلام مختلف و نه خرید آنها ایفا می کنند که این مساله در 5 سال آینده تغییر خواهد کرد. البته روشن است که این دستگاه ها بهترین راهکار برای جستجوی کالاهای مختلف هستند، به ویژه اگر اقلام خاصی مدنظرتان باشد و بخواهید قبل از مراجعه حضوری به فروشگاه و خرید، قیمت های مختلف برای آن را بررسی نمایید اما در حال حاضر سهم شان از خرید آنلاین چندان قابل توجه نیست.
 
با در نظر داشتن اینکه، این روزها در هرجایی یک ارتباط اینترنتی پیدا می شود، این کار نسبت به گذشته به مراتب آسان تر شده است. البته هنوز باید منتظر ماند و دید که با اتمام فصل خرید چه تغییراتی در این آمار و ارقام مشاهده می گردد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.