رگولاتوری

February 24, 2016
20:45 چهارشنبه، 5ام اسفندماه 1394
کد خبر: 76363

خدمات ویدئو درخواستی ارائه می‌شود

در زنجیره ارائه خدمات VOD، صاحبان شبکه (Network Providers)، تجمیع کنندگان(Aggregators) و صاحبان محتوا (Content Providers) سه بازیگر اصلی هستند و با پروانه‌های اعطا شده ظرف دو سال گذشته در بخش تلفن ثابت و تلفن همراه، شرایط لازم برای ارائه این سرویس از سوی این بازیگران فراهم شده است.
 
علی‌اصغر عمیدیان که در آئین رونمایی از پروژه ملی ویدئو درخواستی (VOD) سخن می‌گفت با اشاره به مطلب فوق افزود: در حال حاضر پهنای باند کشور حدود ۴ هزار مگابیت بر ثانیه است که در سال ۹۵ این رقم به ۸ هزار مگابیت بر ثانیه می‌رسد و براساس پیش‌بینی در پایان دولت یازدهم باید به ۲۰ هزار مگابیت بر ثانیه برسد. 
 
وی گفت: همه تلاشها برای ارتقاء پهنای باند کشور با هدف استفاده از فناوری برای رشد و توسعه فرهنگ ایرانی – اسلامی است که این مهم با ارائه خدمات محتوایی در حوزه ویدئو محقق می‌شود. 
 
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه در حال حاضر ۷۰ درصد از پهنای باند اینترنت موبایل در کشورهای پیشرفته به ویدئو و بخصوص Streaming اختصاص دارد، عنوان کرد: پهنای باند لازم برای ارائه سرویس در کشور نیز با هدایت بخش دولتی و تلاش همزمان بخش دولتی و خصوصی افزایش یافته است و حتی در قالب طرح خدمات الزامی عمومی ارتباطات و فناوری اطلاعات (USO) ظرف دو سال اخیر در ۱۴ هزار روستا دسترسی به اینترنت پرسرعت عملیاتی شده است.
 
عمیدیان افزود: شبکه پهن باند کشور بعنوان بستر ارائه خدمات صوتی و تصویری، زیرساخت اصلی شبکه ملی اطلاعات است و در حال حاضر با اراده و همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه سرویسهای ویدیوئی محقق شده است. 
 
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی با اشاره به اینکه در اسناد بالادستی و سیاستهای ابلاغی برنامه ششم توسعه نیز بر ارائه محتوا تاکید شده، گفت: ایجاد، تکمیل و توسعه محتوا در فضای مجازی براساس نقشه مهندسی فرهنگی کشور تا حداقل ۵ برابر وضعیت کنونی و تحول در شاخصهای ترافیکی شبکه به نحوی که حداقل۵۰ درصد محتوای آن داخلی باشد، از جمله مواردی است که در بندهای ۳۳ و ۳۴ سیاستهای ابلاغی برنامه ششم پیش‌بینی شده است. 
 
وی اظهار امیدواری کرد با رونمائی از پروژه ملی VOD اقتصاد سینما ارتقاء یافته و سهم صنعت سینما در تولید ناخالص ملی (GDP) کشور به سهم قابل قبولی برسد. 
 
با ارائه  Video on Demand- VOD-  این امکان وجود دارد که فیلمهای سینمائی، سریالهای تلویزیونی، مستندها و برنامه‌های آموزشی …. به درخواست کاربران در اختیار آنان قرار گیرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.