اینترنت و شبکه

فناوری اطلاعات

July 4, 2016
15:09 دوشنبه، 14ام تیرماه 1395
کد خبر: 78210

تاکید نمایندگان بر لزوم نظارت برفضای مجازی/انتقاد از سرعت اینترنت

نمایندگان مجلس شورای اسلامی از عدم آنت دهی تلفن همراه و تلویزیون در نقاط محروم و همچنین سرعت پایین اینترنت انتقاد کرده و بر لزوم نظارت بر فضای مجازی تاکید کردند.
در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی پس از گزارش وزیر ارتباطات از وضعیت این بخش نمایندگان به بیان دیدگاه های خود در این بخش پرداختند.
 
افضلی:تلویزیون آنتن ندارد، ماهواره ها هم جمع شد
 
نظر افضلی در این خصوص گفت: با توجه به گسترش شبکه‌های دیجیتالی اما آنتن‌دهی خوبی صورت نمی‌گیرد به گونه‌ای که در بسیاری از روستاهای حوزه انتخابیه اینجانب مردم از تماشای تلویزیون محروم هستند لذا در مواقعی اقدام به دیدن شبکه های ماهواره‌ای داشتند اما این دستگاه ها نیز جمع آوری شد حال که امکان دیدن شبکه‌های ماهواره‌ای وجود ندارد آیا نباید جایگزینی برای آن در نظر گرفت این در حالی است که هنوز در برخی از روستاها امکان دیدن تلویزیون وجود ندارد.
 
نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: عدم آنتن‌دهی تلفن همراه در بسیاری از روستاهای کشور باعث شده در مواقع اضطراری با مشکل مواجه شویم همچنین سرعت پایین اینترنت نیز چالش برانگیز شده در حالی که امروزه عصر ارتباطات است و باید به این موارد رسیدگی شود، از سوی دیگر به موضوع کارگزاران نیز رسیدگی شود زیرا این‌ها مدتی خدمت کرده‌اند و امید است به وضع امور استخدامی آن‌ها رسیدگی شود.
 
حسن نژاد:لزوم اتخاذ تدابیر ویژه برای جلوگیری از تخلفات اخلاقی در فضای مجازی
 
 محمد حسن نژاد نیز در خصوص گزارش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: متاسفانه سرعت اینترنت در کشور ما حتی از افغانستان و عراق نیز پایین‌تر است، همچنین هزینه استفاده از اینترنت در مقایسه با کشورهای پیشرفته دنیا بسیار بالا است که باید به این موضوع توجه ویژه شود.
 
نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین باید در مورد انحصاری بودن واردات پهنای باند برنامه های خود را ارائه دهد البته یکی از مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد آنتن‌دهی در مرزها می‌باشد که باعث شده در شبکه‌های داخلی اختلال ایجاد شده و به عنوان مثال به برخی شبکه‌های کشورهایی مانند آذربایجان متصل شود که این موضوع باعث بدبینی مردم نسبت به دولت شده است.
 
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: همچنین وجود برخی تخلفات در فضای مجازی اخلاقیات را تحت تاثیر قرار داده و باید برای این مشکلات تدابیر ویژه اتخاذ شود
 
تاکید قوامی بر لزوم استقرار دولت الکترونیک در کشور
 
در ادامه  هادی قوامی نیز  گفت: با توجه به تلاش‌های صورت گرفته و ایجاد تحولات بزرگ در وزارت ارتباطات باید از مسئولان این وزارتخانه تقدیر و تشکر کرد اما مشکلات جدی همچنان وجود دارد که لازم است مسئولان نگاه جدی به این مسائل داشته باشند.
 
نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی افزود: باید مشخص شود که حجم ۴۲ هزار میلیارد در بازار چگونه در نقاط مختلف کشور توزیع می‌شود و در این راستا ضرورت ایجاد زیرساخت‌های لازم وجود دارد. البته سرعت اینترنت به رغم اقدامات انجام شده بسیار پایین بوده و در خیلی اوقات امکان استفاده از آن وجود ندارد، بنابراین نیازمند سرمایه‌گذاری بیشتر در این بخش هستیم.
 
وی با اشاره به ضرورت اجرای دولت الکترونیک به‌عنوان یکی از اولویت‌های مهم دولت گفت: با اجرای دولت الکترونیک، تولید ملی قوت بیشتری یافته و با توجه به اینکه تعرفه‌ها و خدمات‌رسانی در حوزه فناروی اطلاعات در استان‌ها منشأ تولید درآمد است ۵۰ درصد این درآمد باید به همان استان بازگردد.
 
شریعتی: جوانان از طریق فضای مجازی ترور می شوند
 
در ادامه همایون شریعتی نیز بر ضرورت نظارت بر فضای مجازی تاکید کرد و گفت: جوانان و نوجوانان ما توسط این وسایلی که باید مایه پیشرفت، ترور می شوند.
 
وی با انتقاد از عدم توسعه فرهنگ استفاده از فضای مجازی گفت: نظارت بر شبکه های مجازی باید در اولویت کاری شما قرار گیرد.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.