بازی

فناوری اطلاعات

August 4, 2016
8:34 پنجشنبه، 14ام مردادماه 1395
کد خبر: 78761

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: ضعف قانونی در زمینه بازی‌های رایانه‌ای باید برطرف شود

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، در بازدید از بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت: لازم است ضعف قانونی در زمینه‌های مختلف صنعت بازی‌های رایانه‌ای برطرف شود تا شاهد شکوفایی این صنعت باشیم.
 
محمدمهدی مفتح پس از بازدید از بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و در جریان قرار گرفتن روند فعالیت‌های این بنیاد با اشاره به اهمیت موضوع بازی گفت: از امام صادق (ع) نقل شده که « عَلَیکَ بِالأَحداث» یعنی توصیه کرده‌اند که به افراد در سنین پایین اهمیت بدهیم چرا که شخصیت آن‌ها از سنین پایین شکل می‌گیرد. بازی‌ها نیز جایگاه مهمی در بین کودکان و نوجوانان دارند که همین عامل باعث می‌شود مقوله بازی‌های رایانه‌ای حائز اهمیت باشد.
 
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه جهت اصلاح قانون در این حوزه گفت: بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای می‌تواند طرحی که معضل بودجه و عوارض بازی‌های رایانه‌ای را به طور کلی اصلاح کند ارایه دهد تا توسط بنده و همکاران پس از بررسی‌های مورد نیاز در صحن علنی مجلس ارایه شود.
 
مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، در جلسه‌ای با محمدمهدی مفتح دغدغه اصلی خود را اصلاح اقتصاد و قانون بازی در کشور دانست و گفت: پروژه‌های زیرساختی مهمی را برای اصلاح ساختار اقتصاد بازی در دست اجرا داریم. در حالی که می‌توانیم همین بودجه محدود خود را به بازی‌سازان بدهیم تا بازی بسازند سپس آن را در بوق و کرنا کنیم که از بازی‌سازان حمایت کرده‌ایم؛ اما نکته آنجاست که در نهایت این بازی‌ها نخواهند فروخت و از نظر تجاری شکست خواهد خورد چرا که ساختار اقتصاد اشکال دارد.
 
حسن کریمی قدوسی اصلاح زیرساخت را هزینه‌بر دانست و گفت: پروژه‌های بسیاری می‌توان در جهت اصلاح زیرساخت اجرایی کرد که متاسفانه بسیاری از آن‌ها با بودجه بنیاد امکان‌پذیر نیست. بایستی بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در بازی ورود کند؛ اینکه چرا بخش خصوصی هنوز آنطور که باید ورود نکرده به جدید بودن صنعت بازی‌سازی در کشور برمی‌گردد که برای بسیاری از سرمایه‌گذاران ناشناخته است.
 
وی در مورد ضعف قانونی در عرصه‌های مختلف بازی خطاب به سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: سال گذشته طرحی را به مجلس ارایه کردیم برای دریافت عوارض از فروش بازی‌های خارجی در ایران که این عوارض در نهایت خرج حمایت از بازی‌های ایرانی شود که دولت آن را نپذیرفت و در مجلس نیز بررسی نشد. پس از برجام ورود بازی‌های خارجی به‌خصوص موبایلی به کشور بسیار زیاد شده و اگر نتوانیم ساختار درستی بچینیم، همین بازی‌های موبایلی ایرانی هم نابود خواهند شد. اگر درصدی از عوارض فروش بازی‌های خارجی گرفته و خرج حمایت و تبلیغ بازی‌های ایرانی کنیم اتفاق خوبی می‌افتد که امیدواریم با کمک جنابعالی و همکاری نمایندگان محترم مجلس دهم شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه باشیم.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.