بازی

فناوری اطلاعات

August 21, 2016
8:08 یکشنبه، 31ام مردادماه 1395
کد خبر: 79172

فیلتر شدن «پوکمون‌ گو»ها؛ خوب یا بد

کارشناس بازی‌های رایانه‌ای گفت: بازی «پوکمون ‌گو» از نظر محتوایی دارای مصادیق ممنوع و فیلترکننده‌ای نیست و باید علت فیلتر شدن آن از سایر جهات مورد بررسی قرار گیرد.
 
مسعود قارداشخانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه از آنجایی که تکنولوژی به کار رفته در ساخت این بازی تکنولوژی نوین واقعیت مجازی و یا همان Virtual Reality است، اظهار کرد: بازی پوکمون ‌گو از نظر محتوایی دارای مصادیق ممنوع و فیلترکننده نیست، اما از نظر نوع بازی که واقعیت مجازی‌ است مشکلاتی را از نظر امنیتی و جانی به وجود می‌آورد.
 
وی درباره استقبال و کیفیتی که در این بازی وجود داشته است، اظهار کرد: چون این بازی بر اساس داستان مانگا (کمیک استریپ) و انیمه ژاپنی پوکیمون ساخته شده است، به طور حتم جذابیت‌های زیادی برای طرفداران این سری انیمه خواهد داشت و از استقبال زیادی نیز در بین این قشر برخوردار خواهد بود.
 
کارشناس بازی‌های رایانه‌ای تصریح کرد: این بازی علاوه بر همه مزیت‌ها، معایبی را نیز در پی داشته است، از جمله چندین مورد وقوع مرگ و یا دزدی که طی روزهای اخیر از رسانه‌ها گزارش شده است.
 
قارداشخانی تصریح کرد: در خصوص تاریخچه ساخت این بازی، گفت: بازی پوکمون‌ گو اصالتا ژاپنی‌ است و ابتدا در آمریکا منتشر شده و بعد از چند هفته و پس از بررسی‌های بسیار در خود ژاپن نیز به دست مردم رسیده است.
 
این تحلیل‌گر بازی‌های رایانه‌ای ابراز کرد: در ایران همان‌طورکه معاون نظارت و ارزش‌یابی بنیاد بازی‌ها چندی پیش اشاره کرد، این بازی توسط بنیاد فیلتر نشده، ولی چون به نوعی جنبه فراسرگرمی دارد و نیازمند هماهنگی با نهادهای امنیتی بوده، از حساسیت‌های امنیتی و جاسوسی برخوردار است.
  • مشترک شوید!

    برای عضویت در خبرنامه روزانه ایستنا؛ نشانی پست الکترونیکی خود را در فرم زیر وارد نمایید. پس از آن به صورت خودکار ایمیلی به نشانی شما ارسال میشود، برای تکمیل عضویت خود و تایید صحت نشانی پست الکترونیک وارد شده، می بایست بر روی لینکی که در این ایمیل برایتان ارسال شده کلیک نمایید. پس از آن پیامی مبنی بر تکمیل عضویت شما در خبرنامه روزانه ایستنا نمایش داده میشود.

    با عضویت در خبرنامه پیامکی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) به طور روزانه آخرین اخبار، گزارشها و تحلیل های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در هر لحظه و هر کجا از طریق پیام کوتاه دریافت خواهید کرد. برای عضویت در این خبرنامه، مشترکین سیمکارت های همراه اول لازم است عبارت 150 را به شماره 201464 و مشترکین سیمکارت های ایرانسل عبارت ozv ictn را به شماره ۸۲۸۲ ارسال کنند. دریافت موفق هر بسته خبری که محتوی پیامکی با حجم ۵پیامک بوده و ۴ تا ۶ عنوان خبری را شامل میشود، ۳۵۰ ریال برای مشترک هزینه در بردارد که در صورتحساب ارسالی از سوی اپراتور مربوطه محاسبه و از اعتبار موجود در حساب مشترکین سیمکارت های دائمی کسر میشود. بخشی از این درآمد این سرویس از سوی اپراتور میزبان شما به ایستنا پرداخت میشود. مشترکین در هر لحظه براساس دستورالعمل اعلامی در پایان هر بسته خبری قادر خواهند بود اشتراک خود را در این سرویس لغو کنند. هزینه دریافت هر بسته خبری برای مشترکین صرفا ۳۵۰ ریال خواهد بود و این هزینه برای مشترکین در حال استفاده از خدمات رومینگ بین الملل اپراتورهای همراه اول و ایرانسل هم هزینه اضافه ای در بر نخواهد داشت.